Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Autónyeremény betétköny az általános iskolásoknak

Tápszentmiklós - A 27 ballagó diák a jó tanácsokon kívül - átvéve a Tápszentmiklósi önkormányzat korábbi gyakorlatát -, egy darab autónyeremény betétkönyvet is átvehetnek a Kovács József polgármestertől.

Nem mindennapi ballagási ünnepségre készül
Tápszentmiklós. A Tápszentmiklós-Lázi-Győrasszonyfa-Tarjánpuszta községek által működtetett társulási iskola első ballagási ünnepségén egyedi útravalóval búcsúznak el a végzős tanulóktól.

Az intézmény vezetője a kiemelkedő tanulókat jutalomba részesíti, majd a tápszentmiklósi önkormányzat külön meglepetése következik, amely még tizenkét tanulót különösen érinteni fog.

A bizonyítványok kiosztása után pedig mind a 200 tanulót egy fagyira
hívják meg a polgármesterek.

Olvasóink írták

  • 3. Bertok Nikoletta 2008. június 20. 13:59
    „Nagyon megvagyok elégedve a bankkal”
  • 2. K.Sz. 2008. június 12. 07:36
    „Az van,hogy van,aki tehetséges abban,amit csinál,van,aki meg nem.De ez soxor csak menet közben derül ki.Végre Pannonhalmán is elindult valami-fúrják a termálfürdő kútját.”
  • 1. Idegen 2008. június 10. 16:42
    „Már megint Tápszentmiklós. Az ember ideges lehetne, hogy állandóan ezzel a faluval van tele a sajtó, de ha mögé nézünk az eseményeknek, csak elismerésünket fejezhetjük ki az ottani faluvezetésnek. Érthetetlen számomra, hogy miért mindig Tápszentmiklóson történik olyan enlítésre méltó esemény, ami foglalkoztatja a közvéleményt. Mi az oka annak, hogy ott mindenre van fedezet, nálunk meg állandóan sírnak a képviselők meg a polgármester. Mi az amit ebben a kis faluban másképpen csinálnak, mint nálunk Mezőőrsön? Csak gratulálni tudok a polgármester úrnak és a képviselőknek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy megyei labdarúgó mérkőzés margójára

Labdarúgás - Mindig is születtek furcsa eredmények a futball bajnokságokságokban, különösen az… Tovább olvasom