Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Autókeringő az üres kórházi parkolók körül

Hétfőn lezárták a győri kórház parkolójának egy részét. Az autósok azt látták, hogy mintegy 50 hely üres, sorompóval lezárt, ők meg csak keringenek, hogy végre helyet találjanak. Aztán hozzánk fordultak...


Olvasó-tudósítónk küldte hétfő kora délután ezt a levelet:

"A kórházi parkolóban egy teljes parkolórészt zártak le sorompóval. A lezárt parkoló üresen áll, viszont a többi parkolóhely megtelt. Délelőtt és kora délután lehetetlen parkolni a Tihanyi Árpád úton, a kórház körül."

Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

Lezárással orvosolják a parkolóhelyzetet Győrben címmel még szeptemberben számoltunk be arról, hogy a Petz-kórház Tihanyi Árpád út felőli parkolójának egy részét lezárják: ötven helyen csak a dolgozók parkolhatnak.

Megkerestük dr. Tamás László Jánost, a Petz-kórház főigazgatóját, aki a korábban általa már elmondottakat megerősítette: „A kórház előtti parkoló az önkormányzat tulajdonában és kezelésében áll. Hosszú egyeztetést követően – azért, hogy a dolgozóinknak is legyen helye – a parkoló 1/4-ét zárta le a Győr-Szol. Az itt lévő parkolóhelyeket fizetőssé tette; dolgozóink havi bérleti díj ellenében parkolhatnak itt. A mai napon (hétfőn – a szerk.) megtörtént a parkoló átadása, valóban sajnálatos, hogy a sorompót korábban lezárták, mint ahogyan a nyitókulcsokat átadták volna. Reményeink szerint a kedden már nem fordul elő ilyen fennakadás."

Megkerestük a Győr-Szolt is, ahol elmondták: péntek délutántól a sorompót úgy állították be, hogy ki még ki lehetett jönni, be viszont már nem lehetett állni. A kórház műszaki osztályának odaadták aztán a mintegy 50 kórházi dolgozó szerződését és távirányítóját (amivel a sorompót nyithatják), így ha a megállásra jogosultak átveszik a nyitókulcsokat és használják is azokat, akkor akár már kedden megtelhet az üres parkoló rész.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset az M1-esen - Több autó ütközött Győr felé

Az autópálya Győr felé vezető szakaszán, Komáromnál a belső sávban egy ˝oda nem illő˝ fém tárgy volt - írta tudósítónk. Tovább olvasom