Kisalföld logö

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 19°C | 34°C Még több cikk.

Audival a győri sétálóutcán: így olcsóbb a parkolás? - fotó

Az autó tulajdonosa mivel nem a fizető parkolók egyikébe állt meg, azt gondolta, hogy így olcsóbb a parkolás - írja olvasónk. A kép magáért beszél.Az autó tulajdonosa mivel nem a fizető parkolók egyikébe állt meg, azt gondolta, hogy így olcsóbb a parkolás - írja olvasónk.

A képet olvasó tudósítónk küldte.
A képet olvasó tudósítónk küldte.

Olvasóink írták

50 hozzászólás
 • 50. ruig 2012. április 14. 13:16
  „festéktüsszentő. A 43.hozzászólásodban kiválóan megfogalmaztad a gyanúd,hogy valami turpisság van elrejtve a képpel kapcsolatban.A kedves hozzászólók nagy igyekezetükben nem vették észre a sötétzöld lomb koronát,továbbá a természetes közegben a virágok még nem pompáznak. Nagyon érdekes és hasznos volt a hozzászólások olvasása.Érdekes,humoros,kellemes személyiség jegyű emberek írtak véleményt. Azonban a magyarokra jellemző tulajdonság is megmutatkozott, "sok mindent az irigységre vezetnek vissza",valamint nagyon dominál a" dac"mint magatartás forma.Köszönet a fotó készítőjének és az oldalra felrakónak.Hölgyeim ,uraim jó hétvégét kívánok mindenkinek,....neked is wezir.”
 • 49. festéktüsszentő 2012. április 14. 11:43
  „Hölgyek, Urak!

  Ezt beszívtuk mint a Lada motor a kartergázt. Ez a felvétel minimum 1 éves. Jól elszórakozat bennünket a KO.”
 • 48. ruig 2012. április 13. 22:47
  „wezir. A név kötelez ezért választottad ezt a nick nevet,nagyon szeretnél azonosulni jelentésével,illetve elhiszed magadról a fogalom tartalmát. Szeretném le írni a kretén klasszikus jelentését,minek eredetije a latinból származik"Creten" ,jelentése"Krétai" (Krétára való).Mellény viselési stílusodból ki indulva meg birkózol a következő gondolattal,A malis vituperari laus est, et adversus solem ne loquitur.”
 • 47. wezir 2012. április 13. 19:35
  „ruig, te egy kretén vagy!”
 • 46. ruig 2012. április 13. 18:57
  „HarconaMarcos.Meg világítottad a lényeget,-"SZLOVÁKRENDSZÁMOS JÓ MUNKÁSEMBEREK"- kulturált a törvényt mindenek felett betartó,erkölcsi értékrendet védelmező,klasszikus latin műveltséggel rendelkező,köztiszteletben álló személyekről van szó...Így már értelmezhető az" észlény "vehemens hozzászólása.”
 • 45. HarconaMarcos 2012. április 13. 17:05
  „Nem, ez a belvárosi rendőrörstől 20 méterre volt, a szemközti sarkon pedig térfigyelő- és nem kandikamera van. (Lehet szavazni, hogy melyik ér többet!)
  Feltételezem, hogy az illetőnek a Centrum hűlt helyén volt halaszthatatlan dolga, ahogy a más szlovákrendszámos jómunkásembereknek ´lenni szok´.”
 • 44. Mankapunka 2012. április 13. 12:49
  „Szerén

  Nem ingyenélő,mert tankolnia kell minimum,így akkor már fizeti keményen az adót. Gondolkozz a hülyeségeiden,vagy ha viccnek szántad,akkor vagy írónikusan,vagy :) végén.”
 • 43. festéktüsszentő 2012. április 13. 09:30
  „Szerintem ez meg kandikamera volt. Vagy valakinek kellett a szociológia kisdoktorijához egy esettanulmány.

  Mert szerintem nincs ember, aki meg meri tenni, hogy egy százezres nagyváros szívében le mer parkolni a forgalommal szemben a kijelölt gyalogátkelőhelyen. Ahol percenként halad el egy járőrautó, járőr, közterületfelügyelő, és több száz ember, aki esetleg panasszal élhet a hatóságnál.

  Igen, ez csak kandikamera lehetett, vagy a fotós a kép kedvéért állt oda. Mert hát ilyen autóhoz még nem jár a taplóság.”
 • 42. Szerén 2012. április 13. 07:52
  „Nekem meg tele van a hócipőm a hasonló alakokkal! Ők egyszerűen csak tesznek a normális viselkedésre.
  Nem érdekli semmi más, csak a saját önző érdeke.
  Az, hogy kit zavar a közlekedésben, hogy rokkant helyre áll, teljesen hidegen hagyja.
  Ez nem irigység kérdése. Csak saját magát járatja le, és hiába van akármilyen drága autója, az én szememben
  nem ember. Csak egy lusta ingyenélő lehet, aki ilyen apróságot sem tud megtanulni, illetve betartani.”
 • 41. Driver66 2012. április 13. 00:37
  „Ha meg a mellette lévő rokkant helyre áll akkor meg az a baj....”
 • 40. wezir 2012. április 12. 22:12
  „ruig

  Az olyanokból, mint te meg egyáltalán nem is kellene egy sem!”
 • 39. wezir 2012. április 12. 22:11
  „Pistike

  Igen hallottam és van is benne valami, de az irigy az csak másból tud kiindulni!”
 • 38. hypoluxa 2012. április 12. 19:09
  „4-5 fenykepet tudnek bekuldeni rokkantparkoloban allo fekete x6rol, azok szegyellhetik magukat akik ezt nem tudjak kordaban tartani (arkad es elmenyfurdo parkoloban rendszeresen , jahh hogy sk rendszam? )”
 • 37. ruig 2012. április 12. 16:39
  „wezir.Felülbírálom bírálom magam,nem te vagy ostoba én vagyok!Nem mértem fel kellően,hogy a Magyar Tudományos Akadémia köztes tagja vagy és a kisdoktoridat, "A hétköznapi,kisebbségi szürke,elnyomott emberek beilleszkedése a társadalmi folyamatokban" című témából plagizáltad.Ilyen ember mint te, kellene a társadalomnak kétezer,de az ország szerencsétlenségére ötvenezer csorbítja a morált és köz ízlést.”
 • 36. Mankapunka 2012. április 12. 16:26
  „Edem

  Engem aztán nem zavar,ha 4-et foglalsz el,mert te legalább a parkolóban teszed,amit amúgy is arra terveztek,hogy parkolj. Az egy másik dolog,hogy köcsögség,de néha kell az embernek ilyennek is lenni.

  Engem csak a tilosban parkolók zavarnak,akiktől vagy a kereszteződést nem látom be,vagy miatt 4-5-ször kell tolatgatnom,hogy ki tudja kanyarodni. Ugye a KRESZ sajnos nem engedi,hogy a tilosban parkoló kocsi tükrét az én kerekem ledarálja.”
 • 35. Pistike 2012. április 12. 16:12
  „19. wezir

  "Igenis irigyli, mert neki nincs olyan és ő nem meri megtenni, hogy bunkó legyen!"

  Hallottad már azt a mondást, hogy: Mindenki magából indul ki.”
 • 34. Edem85 2012. április 12. 16:08
  „mankapunka

  népszavát olvasgasson a kis <moderálva>! :D Múltkor 4 helyet foglaltam el a tesco előtt és nem bántam meg, sőt még az oldalra se kerültem fel! :D”
 • 33. Mankapunka 2012. április 12. 15:44
  „Edem

  Én például nem unom. Én kimondottam várom,hogy legyen ilyen néha. Kell ez is,ettől színes ez az oldal. Nem tetszik,akkor olvasgass Femina.hu-t,meg Népszava.hu-t egész nap.”
 • 32. wezir 2012. április 12. 15:37
  „ruig

  Attól, hogy tudsz pár szófordulatot, amit szerintem a köznapi életben nemigazán használunk, nem azt jelenti, hogy okos is vagy, vagy esetleg megfelelőképen szocializált. Ez hűen tükrözi a kisebbségi, elnyomott mivoltodat, a szürke hétköznapi életedet, amit ilyen és hasonló megfogalmazásokkal akarsz színesebbé és uralkodóvá tenni! Tájékoztatlak, nem fog megváltozni semmi sem! Ugyan az a hétköznapi átlag ember maradsz aki vagy és valószínű, hogy voltál és leszel is!”
 • 31. Pistike 2012. április 12. 15:36
  „28. Kftimi

  Annyira unod, de azért megnézed és kommentelsz. :-)”
50 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Víztenger a Kisbácsai Benedek Elek utcában - fotók

Évek Óta visszatérő probléma, esőzéskor a csapadékelvezető rendszer hiánya a kis Bácsai Benedek Elek… Tovább olvasom