Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Adventi hangverseny az Szt. Gotthard templomban

Az idén 100 éves mosonmagyaróvári Bolyai János Általános iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola, folytatva eddigi hagyományait, megrendezte adventi hangversenyét a Szt. Gotthard templomban.
A műsort Bessenyei Mariann, az iskola igazgatóhelyettese nyitotta meg, majd az alsós diákok adtak elő adventi és karácsonyi dalokat Németh Erzsébet hathatós segítségével.

Őket követte Tenk Virág zongora játéka. Immár az is hagyomány az iskola életében, hogy egykori diákok szerepelnek az iskolai programokon, így történt most is. A Raab vonósnégyes szerepelt a műsorban, Németh Gusztáv -egykori diákja az iskolának-,vezetésével, Nagy Zsuzsanna, Némethné Pongrácz Judit és Straub Sándor. Mindnyájan a Győri Filmharmónikus Zenekar Tagjai.

Galéria! Fotók: Tudósító

Őket újabb egykori bolyais diák követett, Huszti Gergely -ének és zongora- személyében, aki testvérével -hegedűn játszik virtuózan-, és édesanyjukkal Huszti Mária zongora kíséretével adták elő műsorukat. Záróműsorszámként az iskola kórusa következett Talpasné Süle Ibolya vezetésével. Az igényesen összeállított műsort a nagyszámú közönség vastapssal jutalmazta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darnózseli Őszirózsa Nyugdíjasklub Egyesület III. Adventi hangversenye

Az idén 100 éves mosonmagyaróvári Bolyai János Általános iskola, Informatikai és Közgazdasági… Tovább olvasom