Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

A veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók is dolgoztak

A Veszprémvarsányi Tűzoltó Egyesület már négy eset felszámolásán van túl idáig a mai napon - írta Pethőné Gócza Veronika elnök. -

A Veszprémvarsányi Tűzoltó Egyesület már négy eset felszámolásán van túl idáig a mai napon - írta Pethőné Gócza Veronika elnök. - Az első hajnalban fél 4-kor a 82 - es főúton Ravazd és Bakonypéterd között a lezúduló eső és ennek következtében az útra került sár miatt egy Suzuki személyautó az árokba csúszott. Amikor elsőként kiértünk a helyszínre éppen akkor egy másik autó is ugyanott megcsúszott és nekiütközött az árokban lévő Suzukinak. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A műszaki mentésben a győri tűzoltóságnak segítettünk. A második esethez reggel 7:12 - kor érkezett hívás, melyben a zirci köztestületi tűzoltók kérték segítségünket.

Munkában a veszprémvarsányi önkéntesek
Munkában a veszprémvarsányi önkéntesek.


Az elnök így folytatta: Vinye és Porvacsesznek között a nyílt vasúti pályára dőlt fa miatt a vonat nem tud továbbhaladni, ők pedig nem tudnak a kárhelyre vonulni, mert nekik minden egységük Bakonybélben dolgozik. Vinye állomásról vonattal vitték önkénteseinket a helyszínre, majd az akadály elhárítása után visszaindultunk. Útközben jött a jelzés, amely szerint a 82 - es főúton fakidőlés akadályozza a forgalmat. Ezt felszámolva ismét visszaindultunk a szertárba. Ezt követően, a Lázi Zrínyi utcában egy családi ház alatt található pincét árasztott el a víz. A helyiségben majdnem egy méter magasan állt a víz.

Olvasóink írták

 • 2. Pirinyó 2010. május 16. 20:06
  „Köszönöm szépen az elismerő szavakat!
  Az esetek sikeres felszámolásához pedig elismerés illeti az egyesület aktív tagjait.
  A segítségért pedig köszönet illet minden támogatót és GYŐR HÖT-öt”
 • 1. ÖTEtag 2010. május 16. 19:44
  „Hajrá Veszprémvarsányi Tűzoltó Egyesület!
  Csak Így tovább!

  Nagyon Jó az egyesület marketingje.
  Gratulálok a vezetőségnek!

  Remélem, a nemrég kapott feszítő-vágóra nem sokszor lesz szükség, de, ha mégis, akkor használjátok egészséggel, a bajbajutottak megelégedésére!

  Szükség van a jól működő, magas szakmai színvonalon dolgozó tűzoltó egyesületekre!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

IX. Nemzetközi Akkusztikusgitár Fesztivál

Szombaton este hét órai kezdettel , igazi művészek előadását tekinthették meg azok , akik… Tovább olvasom