Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

A Reménysugár Egyesület sportnapja

"Az idén megszervezett sportnapunknak a "Nyissunk ablakot" címet adtuk, utalva ezzel arra, hogy kívülálló érdeklődőket is vártunk programunkra" - írta Tudósítónk.

"Kedves vendégeink a Pásztori Felnőtt korú Fogyatékosok Otthonából érkeztek. Örömmel töltött el bennünket, hogy Gecsényi András alpolgármester Urat is körünkben köszönthettük.

A megnyitó után a lelkes csapatok kipróbálhatták új sporteszközeinket, majd mindnyájan részt vettünk a kézműves foglalkozáson, ahol színes tárgyak készültek.
A finom ebéd elfogyasztását követően, meghívott előadóinkra figyeltünk. A rendőrség munkatársa a bűnmegelőzésről, míg szakpszichológus vendégünk a gyermekrajzok titkairól tartott tanulságos tájékoztatót. A jó hangulatról idén is Foki Balázs, kedves barátunk gondoskodott zenéjével. Tánccal, énekkel zártuk a napot.

A rendezvényt anyagilag Csorna Város Önkormányzata támogatta, a helyszínt pedig a Fogyatékosok Napközi Otthonától és a vezető óvónőtől kaptuk kölcsön.

Ezúton is köszönjük előadóinknak és segítőinknek, hogy közreműködésükkel újabb vidám, tartalmas és családias napot tölthettünk együtt" - írta Papp Imréné egyesületi titkár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így parkolunk mi: ˝a Mercis jól odatette a kapu elé˝- ejnye!

"Elképzelhető, hogy övé a kapubejáró, de akkor is elég furán próbált beállni" - írja Olvasónk. Önnek… Tovább olvasom