Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

A parkolóban más autójára is kellene figyelni

"Van közöttünk, autósok között, aki nem tartja be a szabályokat, és nem figyel mások értékeire, jelen esetben féltett autóinkra." Egy győri BMW-s levele.
Gyakran olvasom a www.kisalfold.hu-t, észrevettem, hogy különböző parkolási szabálytalanságot bemutató fotókkal, cikkekkel is foglalkoznak a Szerkesztők és a Fórumozók. Viszont néha olvasok olyan hozzászólásokat is a képek alatt, amik nagyon is általánosítóak egyes autótípusok tulajdonosaira nézve... Olykor-olykor talán túl is lihegik ezt a dolgot véleményem szerint.

Ma reggel a teljesen üres bevásárlóközpont parkolóban sikerült mellém parkolnia így egy autóstársamnak mire kiértem az üzletből. El tudom képzelni, hogy úgy szállt ki, hogy hozzá sem ért az autómhoz... (már meg sem nézem, hogy megsérült-e, mert csak felidegesíteném magam rajta)Egy biztos, lehet valakinek BMW-je, Mercedese, Ferrarija, Suzukija, Ladája, Trabantja, stb., lehet valaki magyar, szlovák, osztrák, német stb. nemzetiségű, ugyanúgy van közöttünk, autósok között, aki nem tartja be a szabályokat, és nem figyel mások értékeire, jelen esetben féltett autóinkra.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést és sok-sok üres parkolóhelyet kívánok:

Egy győri BMW-s

Olvasóink írták

 • 7. gte325 2011. április 05. 07:05
  „6. enzso , szted egy szőke egysejtű tudja a saját rendszámát???”
 • 6. enzso 2011. április 01. 19:55
  „Én is voltam már így párszor most legutóbb a tecsonak a parkolójában a kosár gyűjtő bodega mellé álltam be szorosan még a visszapillantót is behajtottam olyan közel, hogy az amúgy is szűkös parkolóhelyen legyen helyem normálisan kiszállni és ne kelljen félnem a horpadásoktól. Erre egy banga nyúl autós kolléganőmnek úgy sikerült bepakolnia mellém hogy az ő visszapillantó tükre az én tükröm elé nyúlt egy kicsit, még jött volna 20-30 cm-ert előrébb akkor sikeresen össze törte volna. Persze beszállás felejtős minden oldalról. Mérgembe visszamentem az előbb említett üzletláncba és a hangos bemondón bemondattam 2szer a rendszámot. Nem jött senki sem ki. Majd egy jó 15 perc várakozás után érkezett meg a mindenhogy nagyon szőke tulajdonosa. :s Most nem akartam általánosítani a szőkeséggel kapcsolatban.”
 • 5. Alina01 2011. március 31. 15:00
  „Ez azért nem olyan gáz, hogy betegyék az újságba. Amit a tudósítók küldenek az válogatás nélkül felkerül?”
 • 4. soproni 2011. március 30. 16:53
  „Jártam már így én is,csak az én esetemben kb. 20 centire állt be mellém az autós. Pont akkor jött ő is a kocsijához,amikor én indulni készültem és odaszóltam neki,hogy azért arra kíváncsi lettem volna,hogy szállt ki az autójából.Volt ennél rosszabb is,amikor úgy parkoltak be mellém,hogy az anyós ülés felől tudtam csak beszálni. Azóta nem érdekel,ha 2 helyet foglalok is el a parkolóban,de legalább mentesülök az ilyen nemtörődöm sofőröktől.”
 • 3. A_magyar_közlekedés_gyöngyszemei 2011. március 30. 09:18
  „http://kozlekedes.snys.hu/
  http://kozlekedes.snys.hu/2010/05/21/49/”
 • 2. csompi1 2011. március 30. 08:58
  „Hát igen! Ezek a bunkó Spanyol, meg Olasz sofőrök elég sok balhét okoznak nálunk. A pályán is ők szoktak nyolcvannal menni a belső sávban, megy 110-zel az M 0-son.
  Csak azt nem értem, miért Romániába megy mind nyaralni!?!
  A BMW-sekről meg annyit, hogy bizonyos IQ alatti és bizonyos számú millió fölötti vagyonú tulajdonosból több birtokol BMW-t, mint egyéb márkát. A kivétel természetesen itt is erősíti a szabályt.”
 • 1. pozdorja 2011. március 29. 23:07
  „Ááááá. Fotosopp. Szerintem a BMW-s jött később és ő állt be úgy, hogy a totojás nem fog tudni beszállni. :)
  Egy spanyol sofőr nem csinál ilyent...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri diákok sikere Pécsett

A pécsi Zipernowszky Károly Műszaki Szakközépiskola a nyelvi előkészítő osztályok 5. nyelvi országos… Tovább olvasom