Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

A mozgássérült luxusterepjárós esete

Ön szívesen lenne mozgássérült egy ilyen autóért cserébe? Vagy ön is hajlamos azt hinni, hogy rokkant parkolóigazolványt bárki szerezhet?
Ki mit csinál a győri okmányirodában, és mi alapján osztják a mozgássérült igazolványokat? - teszi fel a költői kérdést olvasó-tudósítónk. Mi itt a szerkesztőségben nem tudjuk eldönteni, hogy irigykedjünk vagy sajnálkozzunk...Olvasóink írták

 • 11. Hombre 2008. június 30. 22:14
  „Hol van az a szélsőségesnek mondott hír portál? Tegnap láttam egy videót,ami után erősen gondolkozom,hogy belépek a Magyar gárdába!”
 • 10. homokozolapat 2008. június 30. 08:47
  „A mozgáskorlátozott igazolvány szerintem nem gépkocsira,hanem a benne szállított személyre szól.Gondolom valamelyik ragyogó arcú fiatalember lehetett mozgásában korlátozott...nem tud dolgozni járni:-)
  http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=1038&media=3738”
 • 9. anit 2008. június 28. 10:51
  „A gépkocsi szlovák rendszámú, kaphat egyáltalán magyar mozgássérült igazolványt a tulajdonosa? Ha autót vesz szlovák, ha meg mozgássérült akkor magyar? Hogy van ez?”
 • 8. Túrabakancs 2008. június 27. 23:18
  „Az egyik szélsőségesnek mondott hírportálon bővebb fotókat
  lehet látni az esetről, ott gyönyörűen láthatóak az egészséges
  nem naptól barnult egyének, akik vidáman beszállnak a kocsiba.
  A portál egyáltalán nem szélsőséges, csak leírja a mai magyar való-
  ságot! Naná hogy ezért szélsőséges! Az APEH meg dögöljön meg
  ott ahol van!”
 • 7. Hombre 2008. június 25. 08:01
  „Hát ez a legszomorubb,hogy ezeknek mindenhez joga van!Azt meg kikérem magamnak,hogy ugyanolyan magyarnak titulláld őket mint engem! Sajnos nekem nincs 200 millióm autóba,nem vagyok ennyire pofátlan,nem tudok elszórni több 10 milliót kaszinóba. Lehet hogy nekem is megkellene változtatni a nevem Kolompár Gusztávnak,zsidónak vallani magam,és fenhangon hírdetni hogy meleg vagyok. Na akkor aztán senki nem merne hozzám szólni! Persze hogy téged piszkálnak a 2,5 milliós kocsiér,mert rólad le lehet húzni még egy-pár forintot! Te nem fogsz kiabálva rohanni az ombucmanhoz,hogy ez mind azért van mert magyar vagy,hanem szépen lehajtod a fejed aztán fizetsz!
  De addig is,télleg kipökök az ablakon! :)))) Egy biztos,az ember szine fehér!”
 • 6. homokozolapat 2008. június 24. 23:27
  „Hombre...ne légy barom:-)Azért van kitakarva mert különben sértenénk a személyiségi jogait.Ennyit igazán tudhatnál.Mert jogaik azok vannak..kötelezettségük meg semmi.Köptyé kijaz ablakon ha lácc egy ilyent.Mert mink becsületes állampolgárok mást nem tehetünk:-)”
 • 5. homokozolapat 2008. június 24. 23:21
  „Leragadtunk a rokkantkártyánál. Azt miért nem kérdezi meg senki a mosolygós arcú munkában fáradt szegény embertől,hogy miből vette ezt az ócska kocsit?Merrthogy az...Győriként nyitott szemmel járva a várost mindenki tudja kié ez az autó és azt is,hogy az udvaron álldogál még vagy 200 millióért autó.A 18 éves kisfiú is 40 milliós mercivel rohangászik Én 40 évesen mertem venni egy kocsit 2,5 millióért...fél éve az APEH vagyonosodási vizsgálatával küzdök.Szerintük felháborító,hogy ennyi kib**szott sok pénzem van és inkább haltam volna éhen.Tőlük miért nem kérdezik meg?Ja mert megdolgoztak éret.Ez nyílvánvaló.....Valószínűleg becsületesen 472 év munkájával megsprórolták a gyári fizetésükből.Valószínűleg ebből telik haztartási alkalmazottra,rokkantkártyára és kaszinózásra is.:-)))Ha valakinek úgy tűnik,hogy rasszista és gyűlöletkeltő volt a felszólalásom,attól szíves elnézést kérek.Nem állt szándékomban bárkit bántani vagy megsérteni,hisz ők is ugyanolyan magyarok mint oly sokan még kis hazánkban.Ha meg mégsem akkor majd a kissebbségi ombudsmann alkotmányellenesnek nyílvánítja az irományt és törölteti a gec**be a cikket.
  Az okmányirodát meg a rokkantkártyát kilóra fogják megvenni.”
 • 4. Hombre 2008. június 24. 22:45
  „A rendszám miért van kitakarva? Azt a képet amin az uriember beszáll,miért nem lehet itt az oldalon látni? Netán azért,mert az autó szlovák rendszámu,a tulaj meg a kissebbséghez tartozik? Ha megjelenne a kép,mindjárt rohannának ám az ombucmanhoz! Mert ha máshoz nem is,de ahhoz mocskosul értenek!”
 • 3. Hombre 2008. június 24. 21:45
  „A lemaradt 3 képen,nagyon jól látszik hogy az "uriembernek" semmi baja nincs az ég világon! Ha valaki nem hiszi,az egyik bevásárló központ parkolójába elég gyakran előfordulnak. Felháborító hogy mit megengednek maguknak,és ebben valaki még partner is nekik az okmányirodában! Sajnos ebben az országban majdnem mindent meglehet venni,vagy megtenni! Aztán ha elveszik tőle a rokkant kártyát,akkor mi lesz? Van még a családban nem egy ilyen nagy értékü autó,majd kérnek arra.”
 • 2. Nimród Csaba 2008. június 24. 15:23
  „Egyetértek az előttem szóló kollegával! Nekem is sokat okosítgatnak és beszólnak, aztán néznek hülyén amikor a Jeep-ből előveszem a tolószéket, ugyanis mozgássérült vagyok és egy új Jeep tulajdonosa.
  És főleg Ausztriában találkozom több kerekesszékessel akik szintén nagy új autókkal járnak!
  Szóval ne már az autóról ítéljünk!!”
 • 1. Rokkant 2008. június 24. 14:58
  „Addig, amíg nem látjuk az autó vezetőjét vagy tulajdonosát, ne ítélkezzünk. Nekem is azért kellett magasabb autót venni (jó, nem luxus terepjáró, hanem Peugeot Partner), mert rokkantságom miatt nem tudok egy alacsonyabb autóba (pl. Suzuki Swift) be illetve kiszállni. Pedig anyagi lehetőségeim inkább az utóbbira szabottak. Neki - lehet, hogy- a luxusterepjáróra.
  Amúgy én is felháborodom azon, ha makkegészséges, barnárasült aranyifjak parkolnak a rokkantaknak fenntartott helyekre. És ők tényleg nem Trabant Hycomattal járnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünneplő spanyolok a Fanzone-ban

Olvasó-tudósítónk részt vett a spanyol-olasz rangadón a Fanzone területén, ott örökitette meg az… Tovább olvasom