Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 15°C | 24°C Még több cikk.

9. Anna - napi búcsú Győr - Szabadhegyen

Civilek Győrért, a Győr – Szabadhegyért Egyesület, a helyi Polgárőrség, valamint a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár József Attila Művelődési Háza kilencedik alkalommal szervezte meg az Anna napi búcsút, melynek eredetileg tervezett helyszíne a Móra – parkban lett volna, azonban az időjárás változtatott rajta.


Vasárnap délután bebizonyosodott, hogy mégis csak van valóság tartalma annak a mondásnak, ami arra ad bizonyítékot, hogy sok jó ember kis helyen is elfér. A József Attila Művelődési Ház színházterme zsúfolásig volt kíváncsi emberekkel, pótszékek elhelyezésére is szükség volt. Hámor Vilmos író – újságíró volt a gazdája a 9.Anna – napi búcsúnak Győr – Szabadhegyen, ahol családi vetélkedővel vette kezdetét a program, melyet Hámor Vilmos vezetett. Bende Ildikó, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja és Cseh György gitáros – énekes a gyermekeknek szerzett felhőtlen örömet játékos, zenés műsorukkal.

Galéria! Fotók: Gulyás Attila


Katonadalokkal szórakoztatta a népes publikumot a Talpasok kara, valamint Németországból érkezett Csonka János magyarnóta műsorával. A Német Nemzetiségi Kórus sváb dalokkal kedveskedett a búcsúra érkezőknek, majd Ferenczy Tamás, a Civilek Győrért és a Győr – Szabadhegyért Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Karsai Klára színművésznő és Krasznai Tamás magánénekes fergeteges sikert aratva mulattatta a programon résztvevőket, akik operett – musical és nóta műsorokkal érték el sikerüket. Nagyon jól koreografált hastáncbemutatót nyújtott a Kelet Ékszerei nevű formáció a nap utolsó előtti műsorszámával, amit az este tíz óráig tartó diszkó zárt.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

II. Mezőörsi Családi Nap - fotók, videó

Szombaton az időjárás kegyeibe fogadta a II. Mezőörsi Családi Nap résztvevőit, hiszen a szomorkás… Tovább olvasom