Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

40 percet várt a Tesco kasszájánál

Negyven percet várakozott a Tesco pénztáránál olvasó-tudósítónk, mert a 35-ből összesen kettő üzemelt.

Ma este 22.00-kor tértünk be a györi Hyper Tescoba. Gyors vásárlás után közel 40 percet álltunk sorba,mert a 35(!) Kasszából összesen 2(!) üzemelt! 23 órakor el is hagytuk a Tescot! - írja olvasó-tudósítónk.

Olvasóink írták

92 hozzászólás
 • 92. nyúlbéla 2009. december 28. 14:50
  „annyi hülyeséget írnak itt hogy az elképesztő, mit kell ennyit csámcsogni rajta?
  Amúgy meg te vagy a hülye hogy ott is maradál 40 percet.”
 • 91. nyúlbéla 2009. december 28. 14:50
  „Kit érdekel hogy hány percet vártál a tesco-ba?
  engem nem”
 • 90. Truder 2009. augusztus 23. 10:07
  „Én kb a 10. perc után ott hagytam volna a cuccot,és szépen kisétálok..”
 • 89. Truder 2009. augusztus 23. 10:03
  „Régen sem jártunk éjjel boltba,mert nem is volt nyitva semmi.Még sem haltunk éhen...
  Nagy hülye volt,aki kitalálta,hogy 0-24 ig kell nyitva tartani..Ettől függetlenül gondolni való,hogy ebben az időpontban nem üzemel az összes kassza.(nappal sem szokott!)”
 • 88. MTT 2009. augusztus 20. 22:10
  „mollynak: -1984 óta vagyok szakképzett bolti eladó és 2000 óta boltvezető, - sajnos Te nem tudod, miről beszélsz. Olvasd el 86-os hozzászólást, korrekt.”
 • 87. poto 2009. augusztus 17. 22:08
  „Ez a marketing része.
  Gazdaságosan kell üzemeltetni az áuházat.”
 • 86. PrettyWoman 2009. augusztus 17. 11:56
  „Tricse! Nálad a pont. Egyébként azért ellentmondásos ez az egész "szakképzettség-téma", mert én már beszélgettem egyszer erről az itteni Tescó (csarnoknál) vezetőjével. Ő akkor azt mondta, hogy sajnos, még a pénztárba se tud mindig szakképzett embert ültetni. Nagyon sokan vannak itt 8 osztállyal. Innentől kezdve én sem értem az egészet, ha erre hivatkoznak. Egyébként itt dolgozott sokáig egy hölgy. Azt hiszem Mártika a neve. Egy darabig a pénztárban ült, később pedig a felvágottaknál volt. Én nem tudom, mi volt a végzettsége, de nem is érdekel. Nála jobb eladót még nem láttam. Kedves volt, mosolygós, türelmes. Ha egyedül volt, rászólt a kollégákra is, hogy álljanak be melléje segíteni, mert a vevők érdeke fontosabb volt számára, mint a kollégák szeretete. Mindig volt egy-két kedves szava, szerintem nemcsak hozzám. Ha megkértem, szelt külön felvágottat, ha nem tetszett, ami előre le volt szelve. Sajnos elpályázott innen, azt hiszem, az Árkádban láttam valami látványpékségben. Nagyon hiányzik innen. A versenyben szintén a kenyeres-sajtos pultban van egy tündéri eladó, őt is sokszorosítani kéne, mert sajnos nem ez a jellemző. Szóval én is tartózkodom az általánosítástól. De én is azt gondolom, a nyitvatartást ők határozták meg, nem mi. Akkor pedig álljanak helyt.
  Azt pedig magánügy, hogy ki mikor jár vásárolni. Nyilván oka van rá. Ezt a hétvégi családnevelést sem értem. Hét közben nem kell a családdal foglalkozni? Régen rossz lenne, ha meg kéne magyaráznom, miért akkor és akkor megyek vásárolni. Nem szívességet tesznek vele, mert fizetek a szolgáltatásért. Ennyi.
  Igazad van AHA, régen dinók is voltak. Lehet, hogy oda kéne visszamenni.”
 • 85. tricse 2009. augusztus 17. 11:17
  „Én is dolgoztam csemegepult mögött és nagyon szerettem a munkát is és a vevőket is--igaz ez régen volt és kisboltban! Ugyanis most szakképzettség híján nem vesznek fel eladónak,pénztárosságot meg nem tudom vállalni egészségügyi okokból! Nem értem miért fontosabb az a sok sületlenség amit meg kellene tanulni a szakképesítéshez mint a kedvesség,udvariasság,jó kommunikációs-és problémamegoldó képesség,a tolerancia és az emberekkel való profi bánásmód?”
 • 84. Molly 2009. augusztus 16. 21:46
  „Tisztelt MTT.
  Először is imádom a munkámat.A rossz indulat és rossz csak úgy sugárzik a soraidból.A legjobb tudásom szerint szolgálom a vásárlókat,és udvariasan.Még panasz nem volt rám az évek alatt.”
 • 83. MTT 2009. augusztus 16. 20:24
  „Bocsi, csak annyit fűznék még hozzá, hogy senkinek nem muszáj olyan helyen dolgoznia, ahol nem szeret. Ha olyan rossz volt, hogyan tud valaki ott 4 évet eltölteni?! De ha már egyszer ott dolgozik, kutya kötelessége azt a munkakört tudásának megfelelően ellátni.”
 • 82. Molly 2009. augusztus 16. 16:06
  „Üzenem a kedves vásárlónak,próbálja ki milyen éjjel kasszázni.Üzenem az árufeltöltőnek,az a kasszás amelyik éjjel unatkozott,biztosan nem a Győri Hyperben dolgozott.Nos Én 4-évig éjszakáztam mint pénztáros.Soha nem unatkoztam és bizony nem csak kasszázni kell éjjel a pénztárosnak.
  El mondani is sok amit rájuk hárítanak.A kasszázás mellett még amikor Én csináltam,visszáruzni,táskákat és szalagokat feltölteni,na meg letakarítani a kasszákat és persze kiszolgálni a vásárlókat.
  De nem is olyan rég éjjel üzletek nem voltak nyitva és hétvégén már szombat délután bezártak még is volt mit ennünk hétvégén.Külföldön nincs éjjel üzlet nyitva és senki nem háborog.Azt is megértem aki reggeltől estig dolgozik,de gondolom van szabad napja is azon kellene elvégezni a vásárlást.
  Én egy héten egyszer vásárolok és egész héten nem megyek boltba.Kivétel,ha a kenyér vagy zsemle elfogy.
  Most sokan azt gondolják nem is főzök.De,bizony háztartást vezetek, télre elrakom az eltenni valót.Úgy hogy minden kedves vásárlót megkérnék ne szídjuk a pénztárosokat.Higgyék el van elég munkájuk és még WC-re is engedéllyel mehetnek.”
 • 81. Laci78 2009. augusztus 16. 16:02
  „Üdvözlet mindenkinek!

  Csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy én 45 perc sorban állás után a pénztáros közölte hogy ő most elmegy szünetre rágyújtani! Természetesen nem érdekelte hogy mennyien várakoznak rá hogy kifizethessék a vásárolt holmit.Kérdem én hol itt az igazság!?”
 • 80. bobo 2009. augusztus 15. 15:23
  „A cikk illusztrációját a tudósító küldte?”
 • 79. georgbob 2009. augusztus 15. 13:51
  „Szánalmasak vagytok... Fikázzátok a Tesco-t, mégis tele vagytok ottani történetekkel. Én egyszer a budaörsi Metro-ban másfél órát vártam a pénztárnál...”
 • 78. Reális 2009. augusztus 15. 12:52
  „77. 60.000 ft-ért nem fog neked gyorsabban dolgozni!”
 • 77. xo16zy 2009. augusztus 15. 12:41
  „Nem akarom bántani a teszkó és társai dolgozóit, de érdemes egy "próbavásárlást" végezni mindenkinek egy oszták v. német élelmiszerboltban (bármelyikben). Ha odakinnt vásárlok, általában nem tudok olyan gyorsan a bevásárlókocsiba pakolni, mint ahogy a pénztárosok olvassák be a vonalkódokat és tolják oda nekem az árut. Bármennyire is igyekszem, nem megy. Túl gyorsak.

  A Tecsóban meg megalszik a tej a legtöbb pénztáros szájában...

  Persze lehet mondani, hogy "Azért a pénzért ők is gyorsabban csinálnák, bla-bla-bla...", de ilyen hozzáállással nem is lesz itt változás.

  !!! Menjenek ki a pénztárosok egy kis szakmai tanulmányútra vásárolni. Lessék el a titkos szakmai fogásokat.”
 • 76. renato90 2009. augusztus 15. 11:46
  „Én dolgoztam a Teszkóban éjjel, mint árufeltöltő. Soha nem láttam hosszú sorokat a kasszánál 10 óra után, pedig mindig csak 2 van nyitva. Éjfél után pedig nagyon ritka, ha van vásárló, tehát ezért nem fog 10-12 pénztáros ott ülni az éjszakai műszakban, mert az a 2 is csak unatkozik éjféltől reggel 5-ig. És nem is biztos, hogy a sok vásárló miatt álltak 40 percig, mert sok olyan ember van aki majdnem 10 percig szerencsétlenkedik a pénztárnál.”
 • 75. zsuzso100 2009. augusztus 15. 10:42
  „Azért, mert egy napon éppen sokan voltak, mert akkor éppen sok embernek jutott eszébe, hogy este 10-kor nem alszik, hanem nagybevásárlást tart, arról szerintem nem tehetnek. Nyilván egy kiugró eset volt, emiatt nem fog éjszakás műszakban nézegetni 12 pénztáros.
  Nem normális a 40 perces várakozás, én nem mondom, de aki ennyit vár, az meg is érdemli. Ha látom, hogy ekkora a sor és létfontosságú dolog kell, akkor egyikünk beáll a sorba, a másikunk addig vásárol, ha meg egyedül vagy....így jártál. Úgy gondolom, este 10-kor nem lehet olyan létfontosságú dolog, ami miatt 40 percet sorban állnék, pedig az illető nem lehetett egyedül. Gratulálok!”
 • 74. AHA.. 2009. augusztus 15. 08:03
  „Sok embert ismerek akik 2 munkahelyből tudják eltartani a családot. Egyik után megy a másikba. Ők is inkább otthon ülnének meghitt családi körben boldogságban.Csak egy a baj, hogy abból nem lehet megélni.
  Családi szeretetből a boltba nem adnak semmit.
  De ezeket a történeteket a végtelenségig lehet ragozni, nem érdemes miatta összeugrani.”
 • 73. ungi 2009. augusztus 15. 07:52
  „69 . BsBE! Olvass ujra, hatha ertelmezni is tudod! En igy irtam: Delutanos heten SEM alszom delig! Akkor te miröl is irtal?
  72. körte! Milyen munkahely az, ahol 15-16 orat kell dolgozni? Gondolom, akkor jol is keres! Tudod, merlegelni....merlegelni...Megeri, hogy ennyit dolgozik, es ezaltal nincs a csaladjaval, ami elöbb -utobb tönkre is fogja tenni az otthoni legkört, vagy egy kicsit mashogy elni, kevesebbet keresni, de boldog csaladban elni. En inkabb lemondok dolgokrol, nem kell mindenböl az extra -fullos, de legalabb boldog vagyok. Mert van csaladom!!!!!!!!!!!Es nalatok hogy van ez? Csaladotok van, vagy csak egy közössegben eltek? Hidd el, tudom miröl beszelek, mert en is dolgoztam reggeltöl-estig, folyamatosan tele volt a hataridö naplom, es semmi idöm nem volt a csaladomra.Majdnem sikeresen tönkre is tettem az egeszet. Nincs az a penz, amiert ezt ujra megtennem. Aztan most mondhatod, hogy okoska vagyok, de hidd el, nem eri meg az egesz. Feltetelezem, hogy meg fiatalka vagy, hisz anyukadrol irtal itt. Majd megerted te is, ha sajat csaladod lesz, es nem akarsz ugy elni, ahogy te felnöttel!”
92 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

13. Nemzetközi Berlini Sörfesztivál

Idén immár tizenharmadik alkalommal rendezték meg a német fővárosban augusztus 7. és 9. között a… Tovább olvasom