Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

40 éve az életről szólnak a dalok

Szombaton, Győrszentivánon ismét hangosak voltak a hangfalak, dübörgött a rockzene este hét órakor.A Győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban szombaton fergeteges rockzenei műsor volt, ezúttal az Edda volt a meghívott vendég. Már hét órakor a zsúfolásig telt intézmény falain belül rezegtek a falak a dübörgő zenétől, de a sörök fogyasztása sem volt nélkülözve ezen a napon.  

Fergeteges hangulatú koncert vette kezdetét nem sokkal fél nyolc után, amikor is az Edda Együttes tagjai léptek a közönség elé, kivétel a frontembert, aki az első pár ütemet követően, korát meghazudtolva suhant a színpadra. Az Edda előtt a Pataky Művek nevű formáció zenélt, akik szintén hatalmas sikert arattak, nem kis örömet okozva az ott jelenlévő közönség számára.

Edda koncert Győrszentivánon

Eltelt negyven év, és töretlen siker koronázza az Edda működését. Dalaival a hétköznapiságot, a szomorúság utáni örömöt, a vad szenvedélyt és a gyűlölet elleni felhívást helyezi előtérbe, mindezek mellet tud lírai lenni, egyszóval az életről szólnak a dalok.

A mostani koncert is bebizonyította, hogy a közönség tud fegyelmezetten szórakozni, lehet az fiatal, középkorú, vagy éppen idős is, ami összekötötte őket a stílus, a zenekar, a zene és a dalszövegek szeretete.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarul dobogtak a szívek Alistálon

Vasárnap a zsúfolásig telt helyi Kulturális Sport – és Szabadidőközpont, immáron ötödik… Tovább olvasom