Kicserélik Rábatamásiban a törött villanyoszlopot - fotók

A Petőfi utcában még novemberben a kukásautó tolatta el a villanyoszlopot. Az EON szerint nem jelent közvetlen életveszélyt, de cserélik.

Tudósító

Olvasónk írta:

Rábatamásiban a Petőfi utcában még 2017 novemberében a kukásautó tolatta el a villanyoszlopot. Akkor a bejelentésünk alapján kijött az EON munkatársa. A mai napig semmi változás nem történt. A heves esőzések, nyári erős széllel járó viharokban attól félünk, mikor dől le. Az utcában ez az egyetlen támasztékos oszlop, épp a házak fele dől, z út szélétől kb. 40 cm-re van."


Az esettel kapcsolatban az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs osztályától azt a választ kaptuk, hogy kollégáik vizsgálata alapján a sérült oszlop nem jelent közvetlen életveszélyt, de a biztonság kedvéért soron kívül intézkednek annak cseréjéről. – Az üzemszünetben érintett ügyfeleinket 15 nappal a várható munkavégzés előtt értesítjük, így az előkészítéshez szükséges idővel számolva egy hónapon belül elvégezzük az oszlop cseréjét – érkezett az E.ON-tól a válasz.

 

Rábatamásiban 7 hónapja törött el a villanyoszlop - Azóta sem cserélték ki


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában