799 fogyasztó maradt áram nélkül Győr-Nádorvárosban hajnaltól - Olvasóink dühösek, az E.ON javította a hibát

Az iskolában és az óvodában sem volt áram.

kisalfold.hu

10.30 - A reggeli órákban lakossági bejelentés alapján értesültünk a Pásztor utcai transzformátor állomásban történt meghibásodásról, mely 799 ügyfelünket érintett. Az áramszolgáltatás 8 óra 58-kor állt helyre. A hibajavítás – ügyfeleink ellátása mellett – jelenleg is zajlik - közölte portálunkkal az E.ON.

9.45 - Olvasónk észrevétele


Kérem a tisztelt szerkesztőséget, ha már a szolgáltató csendben van az üggyel kapcsolatban, hogy tájékoztassa az áramszolgáltatót, hogy az év egyik leghidegebb és legborzasztóbb estéjén,hajnalán nincs szolgáltatás Győrben a Nádorvárosban.Nyilván tudnak a problematikáról a szolgáltatást biztosítónál. Kérdezem én?! Mikor lehet számítani eme zord és embertelen körülmények között egy kis fényre? s vele együtt fűtésre és 2018-hoz való életfeltételek biztosítására?? Köszönöm szépen a megtisztelő válaszuk.


8.50 - Telefonon elértük a szolgáltató sajtósát, aki későbbre ígért írásos választ

Korábban írtunk

Úgy tudjuk a Pásztor utcában és a Kálvária úti iskolában sincs áram.


Hívtuk telefonon az áramszolgáltatót és e-mail-en is jeleztük olvasóink bejelentését. Amint válaszolnak kérdéseinkre, közzétesszük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában