Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

1. osztály? Állva utaztak a pótlóbuszon Csornáról Sopronba

Túl sokan váltottak jegyet az IC-re, így a vágányzár miatt a pótlóbuszokon állva utaztak Sopron és Csorna között. Járhat a kártalanítás.
Az elmúlt héten Sopron és Csorna között, vágányzár miatt pótlóbuszok közlekedtek. Volt eset azonban, amikor kevés volt a hely. Ezt bizonyítja olvasónk levele is:

"Sopron-Csorna IC 12.40 "helyjegyköteles" vonatpótló autóbusszal 1. osztályú kifizetett helyjeggyel állva utazunk. Tele emberrel, se ülő-, se állóhely, se oxigén. A mellettem álló hölgy az előbb összeesett, a másik oldalon egy gyerek lehányta az utasokat. Az emberek segítőkészsége és türelme a rosszul lévőkkel és a GYSEV-el szemben példamutató, bár az utóbbi ez alkalommal nem érdemli meg" - áll a levélben.

Az ügyben megkerestük a vasúttársaságot, ahol az alábbi választ kaptuk:

"Augusztus 15-én közlekedő 935-ös számú InterCity vonat pótlása érdekében, az előzetes menetjegyváltási adatok alapján vasúttársaságunk három vonatpóló autóbuszt rendelt az érintett szakaszra.

A busz tele emberrel, se ülő-, se állóhely
A busz tele emberrel, se ülő-, se állóhely - olvasónk fotója.


A vonatra közvetlenül az indulás előtti órákban az átlagosnál jóval többen váltottak menetjegyet. Ilyen esetben vasúttársaságunk újabb vonatpótló autóbusz megrendelésével biztosítja a megfelelő mennyiségű ülőhelyet. Erre azonban az adott vonat esetében, szabad buszkapacitás hiányában sajnos nem volt lehetőség.

Az utazás során tapasztat kényelmetlenségért társaságunk az ezúton is utasaink szíves elnézését kéri. Amennyiben az utazók kártérítési igénnyel szeretnének fellépni, ezt természetesen megtehetik a GYSEV Zrt. elérhetőségein - zárult a közlemény.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavat avatttak Bácsán - fotók

Gyönyörű tavat alakítottak ki a városrészben, szerdán tartották a hivatalos átadót. Tovább olvasom