Kisalföld logö

2018. 09. 22. szombat - Móric 13°C | 25°C Még több cikk.

15 éves a Hangraforgó együttes - sok-sok fotó az ünnepi koncertről

A közönség teljesen megtöltötte a termet.
Pénteken este tartotta a Hangraforgó együttes a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő koncertjét. A műsorra ezúttal a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában került sor. A közönség teljesen megtöltötte a termet.

A verséneklő együttes, melynek tagjai F.Sipos Bea és Faggyas László, 2003. nyara óta szerepel Hangraforgó néven. Változatos programot kínálnak felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Minden hónapban más-más tematikájú programmal lépnek közönség elé. A Hangraforgó Klubnak a Dr.
 
Fotók: Bögi Tamás


Kovács Pál Könyvtár ésKözösségi Tér klubhelyisége ad otthont. Műsoraikra zenészeket, költőket, alkotótársakat hívnak meg. Szintén havi rendszerességgel jelen vannak koncertjeikkel a Családsegítő Szolgálat klubházában is, ahol a gyerekeknek és szüleiknek adnak műsort.Több elismerés, kitüntetés mellett 2016-ban I. díjat kaptak az Énekelt Versek XXI. Zentai Fesztiválján.

A 15 éves jubileumi koncerten klasszikus és kortárs magyar költők verseit szólaltatták meg a két részből összeállított esten. A második rész elején az együttes életéből vetítettek képeket. Zenész barátaik közül ezúttal Bodroghalmi László, Bogdán Krisztina, és a Strófa Trió /Dara Vilmos, Silling Tibor és Tábi Tamás/ voltak a vendégek.

A műsort Balogh Anna vezette.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött a győri Árkád-körforgalomnál - fotó

Két autó ütközött a győri Árkád-körforgalomnál - fotó
Az egyik autó a padkára hajtva nekiütközött a villanyoszlopnak. Tovább olvasom