Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Tippmester: nem először volt szerencsés

Tippjáték - Az elmúlt fordulóhoz hasonlóan ezúttal is elég volt tíz helyes találat a győzelemhez. Heti nyertesünk nem először járt szerencsével. A Tippmester legelső fordulójában volt második.
Több vendégsiker is született játékunk legutóbbi fordulójában, így nem csoda, hogy csak tízes volt a legjobb találat. Ennyit tizennégy játékosunk ért el, közülük sorsolással döntöttük el a helyezéseket.

Érdekesség, hogy a győztes az a Bolla Róbert lett, aki még az előző sorozat legelső játékában is nyertes volt. Igaz, a 38 éves játékosunk akkor 13 helyes találatot ért el. A ménfőcsanaki nyertes korábban elmondta, remek kezdeményezésnek tartja a játékot, amelynek állandó résztvevője lesz. Nos, be is tartotta a szavát, ráadásul újból szerencséje lett. Bolláék tavaly fürdőbelépőt nyertek, most egy labdával lettek gazdagabbak.

Bolla Róbert


Szintén tíz pontot ért el a második helyezett mosonmagyaróvári Peller Ferenc. Harmadik helyezett az ugyancsak tízpontos malomsoki Zámolyi Dániel lett. Nyereményeiket, a mozijegyeket és a Győri ETO FC futballmeccsére szóló belépőket postán küldjük el.


Update: Egy elírás miatt sajnos rossz eredményt rögzítettünk a Tippmester 10. hetének eredménylistáján. A hiba javítása után természetesen új sorsolást tartottunk, de mivel az elírás nálunk történt, úgy döntöttünk, a korábban kihirdetett győztesek is megkapják nyereményeiket.

A helyes 10. tippsor tehát a következő: 1, X, 1, 1, 1, 2, 2, 2, X, 2, 2, 2, 2, +X.

A héten így két 11-es találatot elért játékosunk akadt. Az első helyezett Bandi János győri, a második Pap Krisztián himodi, a harmadik Frank László mosonszentmiklósi játékosunk lett.

Az helyes eredménylisták elérhetők a következő címen: http://tippmester.kisalfold.hu

Olvasóink írták

 • 4. Pozsgai László 2007. november 08. 13:42
  „Remélem, hogy a KISALFÖLD korrigálja a hibát, de nem a 3-as mérkőzés törlésével, mert az igazságtalan lenne azokkal szemben, akik eltalálták a mérkőzés eredményét.
  Tisztelt TIPPMESTER, a 3-as mérkőzés pontos javítását kérem!
  Inkább legyen kész később, de pontos!”
 • 3. Tóth Péter 2007. november 08. 13:38
  „Sajnálattal olvasom a Kisalföld mai számát, amiben a 8 találatosok között szerepelek, annak ellenére, hogy "kemény" kilenc találatot értem el. A "hiba az Önök készülékében volt", amit az előttem hozzászólok is nagyon jól jeleztek! Az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy a harmadik meccs eredményét ne töröljék, a helyes tippsor megállapítása után tájékoztassák a tisztelt olvasókat és játékosokat a tippmester jelenlegi állásáról!
  Köszönettel.”
 • 2. Menyhárt Ferenc 2007. november 08. 12:10
  „3. meccs: Gyirmót-Pápa 2-0 1; Azaz a TELJES KIÉRTÉKELÉS rossz? Kérdésem az, hogy akkor újra kellene számolni az egészet, mert van ismerősi körömben, aki jelenleg 9 találattal áll és eltalálta ezt a meccset, a meccs rosszul van értékelve, így alaposan átrendeződhet a sorrend! Várom a Kisalföld javítását, és már hetek óta az aktuális, és összetett állást!”
 • 1. Sipos Róbert 2007. november 08. 11:21
  „Nem jó a tipposzlop, mert a Gyirmót nyert a Pápa ellen nem?
  A harmadik mérkőzés nem 1. -es?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tippmester: újból lesz tárgynyeremény-sorsolás

Tippjáték - Egy elírás miatt sajnos rossz eredményt rögzítettünk a Tippmester 10. hetének… Tovább olvasom