Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Megőrizte első helyét

Továbbra sem találtunk hibátlanul kitöltött szelvényt a Tippmesterben. A legutóbbi fordulóban ketten értek el tizenkettes találatot.

 Az összetettben továbbra is szoros az élmezőny.
Először fordult elő a Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és a Győri ETO FC közös játékában, hogy vendéggyőzelem nélkül értek véget a szelvényen szereplő mérkőzések. Ennek ellenére most sem akadtunk 13+1-es, hibátlan szelvényre.

Pedig ezúttal is sok helyesnek vélt megoldás érkezett szerkesztőségünkbe, közülük két tizenkét találatos szelvényt regisztrálhattunk. Sorsoltunk, s a szerencse a szárföldi Tóth Istvánnak kedvezett, ő lett heti nyertesünk. Második helyezett Szaradics Tibor, szili játékosunk lett – ő egyébként az összetettben is előkelő helyet foglal el –, míg a hat, tizenegy találatot elért olvasónk közül a számítógép a jánossomorjai Nemes Zoltánt „választotta" harmadiknak.
Szerencsés játékosainknak gratulálunk, nyereményeiket, a labdát és a belépőket a már megszokott időpontban, csütörtökön 13 és 17 óra között az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.

Összetettben továbbra is szoros az élmezőny, bár az első helyen ezúttal nem alakult holtverseny, ám mindössze egy pont az előnye a győri Világos Szilárdnak, aki a múlt héten egy játékostársával együtt vezette a listát.  Buga Zoltán mosonmagyaróvári olvasónk és a már említett szili Szaradics Tibor 68-68 ponttal szorosan áll a második helyen.
Érdemes bekapcsolódni még most is, folyamatosan játszani azoknak is, akik esetleg eddig nem voltak sikeresek, ugyanis az elért eredménytől függetlenül havonta – legközelebb novemberben – az összes beküldő közt értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A játék 8. fordulójának helyes tippsora a következő:

1, 1, 1, X, X, X, X, 1, X, X, X, 1, 1 + 1. A további információkat és a teljes eredménylistát olvasóink a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon találhatják meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az unokáé lesz a nyeremény

A Tippmester havi nyertesei közül a harmadik helyezett is átvette nyereményét. Tovább olvasom