Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

A lánya nevén nyert

Ezen a héten a nagyszentjánosi Papp Szandra érte el a legtöbb találatot, de mint kiderült, ő csak a nevét adta a sikerhez, az édesapja töltötte ki a szelvényt.

Összetettben továbbra is a győri Világos Szilárd vezet.
A nagyszentjánosi Papp Imre 13 találatot ért el, így ő a játékunk e heti nyertese. Érdekesség, hogy a lánya, Papp Szandra nevére kitöltött szelvénnyel győzött. Olvasónk tehát minden legális lehetőséget kihasznált a siker érdekében. Saját szelvényével egyébként 11 találatot szerzett.
Papp Imre elmondta: a kis híján telitalálatos tippsoron csupán a Vác–Győri ETO FC mérkőzést hibázta el. Kettest írt a találkozó melletti rubrikába, ám a zöld-fehérek gól nélküli döntetlent játszottak az újoncgárda otthonában.

„Természetesen így is nagyon boldog vagyok, örülök a sikernek. Régen magam is fociztam és karatéztam. Rendezőként sokat jártam ETO- meccsre, manapság idő hiányában inkább már csak a megyei első osztályú Nagyszentjános találkozóit látogatom. A Tippmester nagyon tetszik. Általában a különböző szerencsejátékokkal is sokat foglalkozom. Egyszer a feleségem tizenkét találatot ért el a totón, pedig a családtagjaim nem nagyon értenek a focihoz. Bár tisztában vagyok a fődíjjal, a külföldi utazással, ilyen álmaim azonban nincsenek. Csupán a játék kedvéért küldöm be a szelvényeket."

A második helyezett Schmidt István (Győr), a harmadik Szabó Lajos (Egyed). Szerencsés játékosainknak gratulálunk, nyereményeiket, a labdát és a belépőket a már megszokott időpontban, csütörtökön 13 és 17 óra között Győrött, a Kisalföld Újlak utcai szerkesztőségében vehetik át.
Érdemes bekapcsolódni ezentúl is a játékba, ugyanis havonta az összes beküldő közt értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A játék 9. fordulójának helyes tippsora a következő: X, X, 2, 2, 2, 2, X, 1, 2, 1, 2, 1, 1, X. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megőrizte első helyét

Továbbra sem találtunk hibátlanul kitöltött szelvényt a Tippmesterben. A legutóbbi fordulóban ketten… Tovább olvasom