Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

A korábbi listavezető

Játékunk legutóbbi fordulójában sem találtunk telitalálatos tippszelvényt. A 13. fordulóban a legjobb eredmény a tizenkettes lett.

Viszont többen értek el tizenegy helyes találatot. Közülük sorsolással döntöttük el a helyezéseket . Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és a Győri ETO FC közös játéka, a Tippmester eddigi történetében. Reméljük azonban, nem kell majd sokáig várnunk az első hibátlan szelvényre. A legutóbbi fordulóban egyetlen helyes tizenkettes megfejtés érkezett szerkesztőségünkbe. A 13. héten Zvezdovics László győri olvasónk tippelt a legeredményesebben, ő lett a heti nyertesünk. Tizenegy jó találatot heten értek el, így sorsolás döntött a további helyezésekről.

A számítógép szerint F ö rd ő s László jánossomorjai olvasónk lett a második, míg a győri Németh Gábor a harmadik. Nyereményeiket, a labdát, illetve a belépőjegyeket személyesen az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át. Összetettben Világos Szilárd győri játékosunk – aki már többször állt az összetett lista élén – visszavette a vezetést a múlt héten elöl álló Balogh Balázstól. Hihetetlenül szoros az élmezőny, még a tizedik helyen álló játékosokat is csupán kilenc pont választja el az éllovastól. Nemcsak nekik, hanem mindenkinek érdemes tovább játszani, sőt, bekapcsolódni, ugyanis az értékes fődíj mellett – győztesünk kétszemélyes külföldi utazást nyer – havonta tartunk értékes tárgynyeremény-sorsolást eredménytől függetlenül az öszszes beküldő között. Eddig kétszer adtunk át márkás DVD-írót, hifi-tornyot, MP3-as lejátszót szerencsés nyerteseinknek. Legközelebb ilyen sorsolást decemberben tartunk. Játékunk 13. fordulójának helyes tippsora a következő: 2, 1, 1, 1, 1, X, 2, 2, 2, 1, 1, 1, 2 + 1.

Természetesen most is közöljük a legjobbak eredményeit, további információk és a teljes eredménylista a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holtverseny összetettben tíz hét tippelést követően

Tizenkét helyes tipp elég volt a győzelemhez Tippmester játékunk 10. fordulójában. Tovább olvasom