Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

TAPS-díj - Keressük az évad legkedveltebb színészét, táncosát, zenészét - Szavazás!

Olvasóink segítségével június 3-án negyedik alkalommal is átadjuk a tökéletességet szimbolizáló gömböt, a Kisalföld TAPS-díjat.
Hamarosan legördül a függöny és véget ér a kulturális évad Győrben is. A Győri Balett, a Győri Nemzeti Színház, a Győri Filharmonikus Zenekar és a Vaskakas Bábszínház társulata határozza meg a város művészeti arculatát, nekik tapsolhattunk a legtöbbet. A legkedveltebb és a legtehetségesebb színészeket, zenészeket, táncosokat és színpadi produkciók létrehozóit keressük olvasóink segítségével, hogy június 3-án negyedik alkalommal is odaguríthassuk nekik a tökéletességet szimbolizáló gömböt, a Kisalföld TAPS-díjat.

Összesen 18 művész és 5 produkció került fel a szavazólistára, május 22-ig dönthetnek arról, hogy kedvenceik közül ki vehesse át a díjat.

Törőcsik Mari Kossuth-díjas művész, a nemzet színésze lesz a díjátadó díszvendége, amelynek házigazdája a Győri Balett. Szerencsés olvasóinknak lehetőséget kínálunk arra, hogy személyesen is ott legyenek velük, amikor kedvenceik átveszik az elismerést. Ehhez a szavazólapon található elérhetőségüket kérjük kitölteni. (A jelölteket sorra bemutatjuk.)

Elsőként a társulatok vezetői beszélnek arról, milyen szempontok alapján tették meg jelölésüket és milyennek látják az elköszönő évadot.


Adatkezelési szabályzat:
Lapcom Kiadó Zrt. szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló törvény értelmében a Szavazók adatai a szavazáson való részvétellel és adataik megadásával a Lapcom Kiadó Zrt. adatbázisába kerülnek, amelyek kezelését és feldolgozását a Lapcom Kiadó Zrt. végzi. Ezeket az adatokat a jövőben időbeli korlát nélkül kizárólag saját marketing tevékenységéhez, piackutatás céljára használja fel, amelyhez ezennel a Szavazók önként és kifejezetten hozzájárulnak. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben indoklás nélkül bármikor kérheti személyes adatainak törlését, helyesbítését, ill. azok kezelésére irányuló tájékoztatást levélben és e-mailen: Lapcom Kiadó Zrt., postacíme: 9021 Győr, Újlak utca 4/A., e-mail cím: marketing@lapcom.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kinek szól a TAPS?

Olvasóink megbízható értékítéletére hagyatkozva ismét szeretnénk a legkiválóbb művészeket és előadásokat díjazni a tökéletességet formázó TAPS-díjjal. Tovább olvasom