Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Tabuk nélkül 2007.10.08.

Kedves Adrien!

Egy elkeseredett férfiként írok. Másfél éve elváltam, mert nem működött jól a házasságunk. Megismertem egy kedves nőt, akivel boldog vagyok és megtaláltam a nyugalmamat vele. Az előző házasságomból van két gyermekem, akiket nagyon szeretek, de a volt nejem egyszerűen letilt a gyerekekről. Én szívesen kivenném a részem a nevelésükből, nem csak kéthetente két napra, ahogy a bíróság megítélte, hanem akár napi kapcsolatot is el tudnék velük, hiszen nekik örökre az édesapjuk leszek. De a volt nejem tilt, fenyeget, gyűlölködik és nem engedi. Mi értelme van ennek? Vele már nem tudok beszélni, ezerszer próbáltam, de lehetetlen. Csak szitkozódik. A gyerekek isszák meg a levét mindennek. Félnek szinte velem lenni, mert lelki terrorban vannak, ha rólam kedvesen beszélnek. Mi a jó neki abban, hogy a gyerekek kevesebb programon vesznek részt, nem kapják meg az apa modellt, mert nem engedi a gyűlölködő volt feleség? Kíváncsi lennék, hogy más férfi társam is jár-e így, vagy csak nálam van ez az abnormális helyzet? Szívesen venném, ha válaszolnának. Köszönettel: P. Csaba Vámosszabadi

Kedves Csaba!

Teljes mértékig igazat adok Neked abban, hogy így nem lehet büntetni a gyermekeket. Sajnálom azokat a nőket, akik az életük szomorúsága arra készteti, hogy eltiltsa az apjuktól a gyerekeket. Remélni tudom, hogy még egy utolsó beszélgetés csak segít. Próbáljon érvekkel hatni rá, talán megérti, hogy a gyerekeknek ez milyen sérülést okoz a későbbiekben is, hisz annyi mindentől vannak így megfosztva. Talán rájön a volt feleség, hogy így neki is könnyebb lesz, hisz több idő jut magára, kikapcsolódhat, míg a gyerekek az apukájukkal vannak és örömmel térnek haza, hisz nem kell titkolniuk, hogy szeretik az apukájukat is.

Önző, rosszindulatú dolognak tartom, ha valaki a gyerekeit használja fel a sérelmei vigaszára. Bízom benne, hogy megoldódik közöttetek ez az áldatlan állapot, hisz ez senkinek nem jó.

Szeretettel: Adrien

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncertkínálat világsztárokkal

Szeged - Egyetlen zenebarátot sem szeretne elveszíteni, ezért a hangversenybérletek szokásos… Tovább olvasom