Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Tabuk nélkül 02.25. - Édes hármas?

Kedves Adrien!

Van egy barátom már 4 éve. Nagyon jól megvagyunk, együtt élünk, szeretjük egymást. Imádjuk a szexet mindketten, a teljes skáláját végigéltük egy kivételével. Erről szeretnék véleményt kérni Tőled is és az olvasóktól is, ki hogy látja ezt a kérdést.
A barátom mindenáron szeretne egy harmadik személyt bevonni, szeretné, ha néha lenne mellettem egy másik nő is. Persze nem mindig, de néha vágyna rá. Már annyiszor felhozta a témát, hogy úgy érzem, döntenem kell. Igazából engem sem zavarna, sőt, ha őszinte akarok lenni, még izgat is a dolog, mert úgy közelítem meg, mint egy játékot, ahol mindenki élvezi az örömöket. De a barátnőim tiszta hülyének tartanak, hogyha belemegyek, mert szerintük én akkor igazából nem is szeretem a pasit, mert akkor képtelen lennék ilyenre, hogy elviseljem azt, hogy egy másik nővel is van.

Zs. Panna (Győrből)

Kedves Panna!

Az, hogy két ember mit szeret a szexben, azt csakis ők tudják. Mindenkinek vannak vágyai, buja képzelgései arról, hogy még mit szeretne megélni az ágyban. Vannak, akik bevállalják, vannak, akiknél örök titok marad, mert számukra ezek még tabuk. Nekem nincs semmi kifogásom azzal kapcsolatban, amit írtál, mivel ez a ti döntésetek. Ha nektek ez tetszik, vágytok erre a játékra, csináljátok. Nem ti vagytok az egyetlenek, akiknél ez működik. De ezzel nincs semmi baj, hisz mindenkinek vannak igényei az újra, másra. Jó, hogy ti meg tudjátok beszélni és együtt akarjátok megélni. Az, amit szeretnétek, magas szintű intelligenciát, szexuális kultúrát igényel, hiszen tudni kell mindenkinek a szituációban „leosztott" szerepét. A barátnőid kedvesek, hogy féltenek, de nem hiszem, hogy ebben igazuk van. Egyedül ti döntsétek el, mit szeretnétek.

Szeretettel: Adrien

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tabuk nélkül 01.21. - Nők használatban

Tovább olvasom