Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Tabuk nélkül 02.07 - A Nő örök rejtély

A problémám a következő: élek egy kedves nővel, szeretem. Telnek a hetek, már úgy élünk, mint akik ezer éve együtt vannak, de valami mintha elcsúszott volna mostanában... - írta szerkesztőségünkbe Olvasónk. Levelére Marsovszky Adrien tanácsadónk válaszolt.
Kedves Adrien!

A problémám a következő: élek egy kedves nővel, szeretem. Telnek a hetek, már úgy élünk, mint akik ezer éve együtt vannak, de valami mintha elcsúszott volna mostanában. A kedvesem állandóan panaszkodik, hogy nem beszélgetek vele eleget. Nem tudom, mit kellene tennem, mert szerintem sokat beszélgetünk, de hogy ő mit is hiányol, nem értem. Hazaérek a munkámból, tény, hogy nem locsogok-fecsegek, hanem válaszolok a kérdéseire és tényszerűen én is elmondom a dolgaimat. Nem rágok órákig egy témát, mert totál felesleges. Néha az az érzésem, a nőkre rájön valami őrület, és akkor nem látom tisztán, hogy mi bajuk is van. Mi nem jó nekik? Azt kapom, hogy nem vagyok elég romantikus... Mit kellene tennem nap mint nap? Nem érkezhetem lóháton és dalolhatok neki az utcáról.
Jó lenne megtalálni a harmóniát. Egy biztos számomra: a NŐ örök rejtély marad, mert nem tudom, mikor mi baja.

K. László Győrből

Kedves László!

Igen, a nő az egy csodálatos, örök megfejtésre váró teremtmény. Javasolnám, hogy hallgassa meg kedvesét, mosolyogjon, figyeljen rá, néha kérdezzen valamit, hagyja, hadd beszélje ki magát. A kedvese ettől megnyugszik, úgy érzi, hogy ön figyel rá és egy-két napig nem kell attól tartani, hogy ismét hosszas beszélgetésbe kezdenek. Sok apróságon múlik a női lélek békéje. Napközben írjon SMS-t neki, meglátja, imádni fogja érte, havonta legalább egyszer ne menjen haza, hanem hívja el munka után egy kávéra és sétáljanak kézen fogva. A hölgy a boldogságtól repesni fog. Hétvégén vigyen neki habos kakaót az ágyba reggelire (ha még kekszet is tesz a tálcára és szalvétát, az már maga a Kánaán lesz), dicsérje meg a haját, ruháját, körömlakkjának színét... Apróságok ezek, de higgye el, rengeteget segítenek, mert a nő ettől boldog, hisz úgy érzi, figyel rá a párja, megnyugszik, mert érzi, hogy fontos, szép és ő a NŐ. És Ön, kedves Uram tudni fogja, hogy picit ért a női lelkekhez.

Szeretettel: Adrien

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tabuk nélkül 2007.08.30.

Tovább olvasom