Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

300 000 eurót fizetett McCartney a kínos hangfelvételekért

Félti jó hírét Paul McCartney, aki minden eszközzel megpróbálja megakadályozni azoknak a hangfelvételének a nyilvánosságra kerülését, amelyeken 1998-ban elhunyt felesége intim és a férfira nézve nem túl előnyös részleteket közöl házaséletükről.
Az ex-Beatle 300 000 euróval akarja megakadályozni Linda McCartney hangfelvételeinek nyilvánosságra kerülését - a szalagok a házasság kínos részleteire derítenek fényt

Linda McCartney a 15 hangszalagot barátjára és kiadójára, Peter Coxra bízta. A Daily Mirror szerint Paul McCartney múlt szerdán egy londoni kávéházban találkozott a férfival, hogy megvásárolja tőle a kazettákat. Szemtanúk arról számoltak be, hogy Coxnál volt egy nagy fehér boríték, benne a hanghordozókkal. A zenész állítólag 300 000 eurót fizetett a bizalmas anyagért.

A találkozó alatt azonban nem csak a 20 órányi hanganyag került szóba. McCartney egy szemtanú szerint hevesen szidalmazta jelenlegi feleségét, Heather Millst, akivel szabályos válóháborút folytat. "Mindenki tudja, hogy Heather egy hazudozó, még az önéletrajzában is hazudott" - idézte a forrás a dúsgazdag pop-legendát. "Annyi hazugságot mesélt rólam, például hogy iszom - csak azért, mert pubokba járok." McCartney szerint az sem igaz, hogy zsugori lenne, mint ahogy Mills állította. Érdekes módon a zenész azt is elárulta Coxnak, mennyi pénzt követel tőle az asszony. "80 millió fontot akar tőlem. Csak a pénzre gondol" - idéz a fültanú.

Mills egyik bizalmasa azonban állítólag nem tud az összegről. "Soha nem említette ezt az összeget" - közölte a Daily Mirrorral.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van Gogh-kiállítás nyílik decemberben Budapesten

Vincent van Gogh alkotásaiból nyílik kiállítás decemberben a budapesti Szépművészeti Múzeumban, ahol… Tovább olvasom