Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Zöld, fehér, piros: fordítva lógott a zászló Orbán mögött - fotó

Bakit követtek el a cseh szervezők pénteken a Visegrádi négyek prágai találkozójakor. A helyiek ugyanis véletlenül rosszul tették ki Orbán Viktor miniszterelnök mögé a magyar lobogót.
Úgy tűnik, hogy néha hiába a teljes odafigyelés és a szigorú diplomáciai protokoll, még így is becsúszik egy-két horribilis hiba. Pénteken Prága látta vendégül a V4 országok kormányfőit, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mellett, Donald Tusk lengyel, illetve Petr Necas cseh kormányfő jelent meg. Iveta Radicova szlovák miniszterelnök a kormánya bukása miatt lemondta részvételét - írja a Bors.  A találkozó problémamentes volt, egészen a közös fotózásokig, ott ugyanis sikerült rosszul kirakni a magyar zászlót.Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. bali00004 2011. október 17. 11:13
  „Viktort megvette valamelyik ország. és nekik akar "minden áron" megfelelni. és nem Kenyára gondoltam itt.:-))”
 • 33. gjozsi88 2011. október 16. 08:47
  „nasi12!

  " MSZMP-s MSZP-s SZDSZes balliberális bagázzsal."

  Ennek van egy szépség hibája......hogy a volt MSZMP, most kormányon van és államosít!
  Ja.....az elmúlt 8 év retorikának kezd vége lenni, ugyanis akkor is jobban éltünk, mint most, ráadásul most az eltapsolt 3000 milliárdos magánnyugdíj pénztár ellenére az ország adóssága pontosan annyi ,mint a 2010 áprilisában (ez AAK adat), arról nem beszélve, hogy a szocik adóit emelik, kiadásait csökkenti Viktor, úgy, hogy gyakorlatilag nem áll szóba vele senki!
  Azért ajánlom figyelmedbe, hogy a mellékelt képen a két másik szereplő áll egymás felé fordulva.....azaz jól láthatóan kényelmetlen az Orbán mellett állni nekik, szegény Viktor meg a plafont nézi egy rosszul oda rakott zászló elött!
  Ennek semmi köze az elmúlt 8 évhez.......akkor Gyurcsányt-Bajnait nem utasították el, világ vezetői privát jártak hozzá, fogadták őket!”
 • 32. Patriot 2011. október 16. 07:08
  „..és ti ennek örültök?
  Szerencsére már se pártotok, se kormányotok nem lesz az elkövetkező 20-30 évben. Szokjátok a gondolatot!”
 • 31. CsabaKiraly 2011. október 16. 05:26
  „Nem hinnem, hogy veletlen volt az. Amennyire utalnak minket biztosan akarattal csinaltak azt.”
 • 30. quaestor 2011. október 16. 01:56
  „Jah, még mielőtt engem is összemosnál különböző pártokkal, közlöm, nem vagyok párttag sehol. Nem is lehetek az egyéb munkám miatt. De véleményem az lehet és van is.
  Mivel semmi jövőképük nincs a mai gyerekeknek, ezért is járatom és fogom járatni őket más ország iskoláiba. És rajtam kívül mások is. Meglepődnél mennyien. Tovább is lehetne sorolni, de felesleges. Ha egy politikus azt mondja egy problémára, hogy nem a nyilvánosság előtt intézi el, hanem a színfalak mögött, akkor nem csinálnak semmit.”
 • 29. quaestor 2011. október 16. 01:48
  „17. nasi12 2011.10.15. 18:32
  "Az alant megszólaló alantasok, nem a protokoll zászló felfordítását nehezményezik, hiszen arról nem írtak (eszükbe sem jutott) csupán Orbán Viktoron köszörülik a nyelvüket."
  Az, hogy nem írták le, még nem zárja ki azt, hogy eszükbe jutott. A zászlón kívül még sok másra is gondoltak/gondolhattak a cikkel kapcsolatban, mégsem írták le.

  "Valóban, nyolc év fejreállítása (fosztogatása) után, nem egyszerű feladat az ország talpra állítása, de nagy balgaságra vall, hogy Fletyóék bűneit is a jelenlegi kormányon szeretnétek számon kérni."
  Ki beszél itt az elmúlt 8 évről? Csak te. De nem kell olyan messzire menni, elég, ha csak az elmúlt 1 év történéseit veszed górcső alá. Minek kellett eltörölni az adókulcsokat, helyette a 16%-ost behozni? Aztán az abból keletkező adóhiányt más idióta adó formájában igyekezni behozni? A spórolást a képviselők számának és javadalmazásának drasztikus csökkentésével miért nem lehetett elkezdeni? Sokkal többen szimpatizálnának a Fidesszel, ha így kezdi a gatyaszíj megszorításokat. A legutóbbi undorító adónem pl. a baleseti adó. Ezt mivel magyarázod meg azoknak, akik soha nem okoztak balesetet? Vagy talán a GFB fordulónapján visszafizetik, ha nem okozott az illető balesetet? Ezután még mi várható? Füstadó, kapuadó, vagy?
  Kávé, stb. "egészségtelen" élelmiszerek plusz adója mellett a reformélelmiszerek ára miért nem megy lejjebb? Még mielőtt belekötnél, lenne egy csomó további kérdés is, de nem fogom most leírni.”
 • 28. DON 2011. október 15. 23:27
  „Vagy a stáb volt a hülye, akik felelnek a berendezésért, vagy ez egy finom kis diplomáciai üzenet, hogy ennyit vityáról a kisantantban. De mindenképpen kell, hogy ezt a bakit bocsánatkérés kövesse! Kell, hogy a külügy odaszóljon: "gyerekek, ezt azért mégse!"”
 • 27. mitzekatze 2011. október 15. 22:15
  „Imádott királyotok olyan sötét, hogy azt hitték olasz. :)))) De szimplán szándékos is lehet, úgyis viccországban élünk.”
 • 26. molten13 2011. október 15. 21:43
  „Tisztelt nasi12! Ez mind szép amit ír, de "azelmúltnyolcév" dumában a teljes akkori bagázs benne volt. A mostaniban pedig csak a 2/3. Mecsoda különbség!”
 • 25. bali00004 2011. október 15. 21:24
  „vagy:- mi a jó istent keresek itt? sose lesz vége ezeknek a hakniknak?”
 • 24. bali00004 2011. október 15. 21:11
  „szerintem a pénteki sábát miatt aggódik. megy le a nap, és azt nézi, hogy az aláírás meg lesz e addig. utána már ő nem dolgozhat.:-)”
 • 23. nasi12 2011. október 15. 21:08
  „T. 21. Vanderer!
  Látom nem tetszett, hogy összemostalak az MSZMP-s MSZP-s SZDSZes balliberális bagázzsal.
  Na látod nekik sem tetszik, ha összemossátok őket olyan emberekkel, akik miatt ide jutottunk.
  -sorry-”
 • 22. steke 2011. október 15. 20:04
  „Tényleg fordítva lógott a zászló, de közben a plafonról csöpögött a víz! Vagy a csillár hagyta el a helyét?”
 • 21. Vanderer 2011. október 15. 19:57
  „Én szerény vagyok és udvarias:Meg komcsi se vagyok.Semmi közöm az Elmultnyolcév nevű szervezethez.Se !Ha tudok ennél többet tenni kérek ötleteket.Dehogy van a fele dutyiban.Szívesen látnám az összes felelőst benn.De inkább egy távoli országba emigrálva saját költségükön.Viszont az Elmúltmásfélév felelőseivel együtt.”
 • 20. nasi12 2011. október 15. 19:19
  „19. Vanderer!
  Amíg az előző garnitúra fele már a dutyiban van, a másik fele pedig a letartóztatását várja, én kicsit szerényebb lennék a helyedben.
  Az nem válasz, hogy ők is éppen olyanok, mint az előző (bűnös) garnitúra.
  Ennél azért több kellene, ha kérhetném!”
 • 19. Vanderer 2011. október 15. 18:53
  „17. Van ezeknek már saját bűnük is tavaly óta.Kérdés csak az,hogy látja e?Ha nem akkor nem.De nehogy már az OMO-tól lett ilyen minden !”
 • 18. drlara 2011. október 15. 18:52
  „Most miért lepődnek meg, ha az olaszok, <moderálva> zsászlaját tették Orbán Viktor mögé????! Már minden rendezvényen annyi zászló van a hátuk mögött, mintha karró lenne mögöttük! Nekünk egy zászló van , de az a szívünkbe van, és nem a mennyiség számít, hanem az, mit érez valaki a hazáért, és annak népéért! Ki mit érdemel? ...itt tartunk!

  Bakik sora: a magyarok itt magyarosrzságon egy meccsen lejátszották véletlenül a német himnuszt, a magyar helyett...”
 • 17. nasi12 2011. október 15. 18:32
  „Tisztelt 16. quaestor!
  Az alant megszólaló alantasok, nem a protokoll zászló felfordítását nehezményezik, hiszen arról nem írtak (eszükbe sem jutott) csupán Orbán Viktoron köszörülik a nyelvüket.
  Valóban, nyolc év fejreállítása (fosztogatása) után, nem egyszerű feladat az ország talpra állítása, de nagy balgaságra vall, hogy Fletyóék bűneit is a jelenlegi kormányon szeretnétek számon kérni.”
 • 16. quaestor 2011. október 15. 18:12
  „nasi 12
  Aztán mitől alantas az "alant anekdotázók" stílusa?
  Az eszedbe sem jut, hogy nekik is a rosszallását váltja, válthatja ki a feje tetejére állított zászló? Vagy nem tűnt fel, hogy már az egész ország a feje tetején áll? Ami már közvetlen is ennek az országnak az állampolgárai megélhetésének a rovására megy? Ha a realitás talaján bandukolsz, rájöhetsz, hogy ezek és a semmi jövőkép sokkal jobban fáj az embereknek.”
 • 15. nasi12 2011. október 15. 18:02
  „Lehet, hogy a Győri MSZP-sek szóltak a tótóknak, hogy a közt. elnök hídi botránya után, ismét szeretnének valami magyarelleneset megrendelni?
  Olyan legyen, ami nagyon fájó, amitől minden hazaszerető Magyarnak kinyílik a bicska a zsebében, ám az ilyen esetekben mindig közönyös baloldal, jót tudjon majd röhögni a sztorin.
  Lehet, hogy Fecó és Ficó (a két szellemes magyarellenes :D) kacsinthatott megint össze, és pár euróért beszervezték a cseh szertárost?
  A zászló fejre állítása jelzés felénk, hogy aki ezt tette bizony szívesen fejre állítaná akár az egész országot is.
  A fricska sikerült, hiszen a sztorit a baloldali sajtó címlapon harsogva közölte, és a nem magyar érzületű kommentelők most óriási muníciót kaptak.
  Azt, hogy ez a disznóság hány embernek fájhat kishazánkban, nekik ez másodlagos.
  Aki nem hiszi a történetet, olvassa csak el, a történeten alant anekdotázók alantas stílusát.
  -gyalázat-”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kellemes Karácsony Artúrt!

Nem lehet a karácsonyt elég korán kezdeni: a Sony Pictures Animation műtermeiben a Karácsony Artúr… Tovább olvasom