Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Zavart férfi zaklatja az expornóst

A férfi évek óta írogat Mészáros Dórinak, mostani levele azonban már kiverte a biztosítékot. A playmate most kétségbeesetten keres védelmet, segítséget.
„Neked velem kell kijönnöd, és ezt TE IS TUDOD, mivel egy NŐ A TESTÉVEL ÉRZI, MIT AKAR TŐLE egy FÉRFI, igaz, Dóri? Amit elvárnak tőled, az annyi, hogy ÉLJ NŐKÉNT és VELEM! Azt kérdezed, miért? Mert én sok olyanban tudok segíteni, amiben sokan nem, Dóri! Mivel te is SZEMÜVEGES vagy, már egy ok, ami közelebb hoz minket egymáshoz! Én szeretem a cicákat és a kutyákat is!" - kezdi a férfi a levelet.

A levelet Dóri a napokban kapta, feladója pedig egy miskolci férfi, aki már évek óta küldözgeti leveleit. A sorok így folytatódnak:

„Mint informatikus, tudnál munkát kapni, viszont ennek a természetes alapfeltétele, hogy NEKEM ADOD ÖRÖKRE a kis husid (cuncid), a pici méhed és a pici tested, vagyis magadat, Dóri!"

Mészáros Dóra nehezen találja a szavakat, hogy kommentálja a férfi sorait.

– Évek óta zaklat! – fakadt ki a Borsnak a modell, majd elmondja, egyszer már találkozott is az illetővel.

Mészáros Dóri fél. Sztriptízelni is hívta magához a miskolci férfi, rémisztő volt az az este!
Mészáros Dóri fél. Sztriptízelni is hívta magához a miskolci férfi, rémisztő volt az az este!

– Évekkel ezelőtt megrendelte a műsoromat, hogy adjak elő vetkőzőszámot egy házibuliban Miskolcon. Egy sötét, romos háznál kötöttünk ki, bulinak nyoma sem volt. És ő ránk zárta a kaput, majd az ajtót is! Hiába mondtam, hogy privát táncról szó sem lehet, és hiába kértem, hogy fizesse ki az útiköltséget, és felejtsük el egymást. Szerencse, hogy a sofőröm is velem volt és a segítségemre tudott sietni. Rémisztő volt a hely és a helyzet is.

Aztán rendelt a naptáramból. Dedikáltam, postáztam neki, majd egész egyszerűen visszaküldte. És folyamatosan jönnek a levelei. Azt állította, bedolgozik az amerikai űrkutatási hivatalnak, űrhajó-szerelési útmutatókat fordít. Aztán volt, hogy telefonon hívott fel, a legváratlanabb időpontokban.

Nemrég pedig azért kezdett el írogatni, hogy tudja, hol lakom. És az a legszörnyűbb, hogy csakugyan kiderítette a lakcímemet! Komolyan az eszembe jutott, most feljelentem – kelt ki magából a modell.

A Bors a férfi nyomára bukkant: Péter meglepetten, de a „speciális katonai engedéllyel" bíró emberek rutinjával válaszolt a kérdéseinkre.

– Ami a levelekben van, az nem véletlen, így a valóságalapjukat nem kell megkérdőjelezni – mondta, majd kérdésünkre, miért zaklatja szegény Dórit, ekképp felelt. – Én azt hittem, hogy van valami, és erre így van lehetőség. Hogy valami elkezdődött. De ha nem, elnézést kérek! És minden rendben! – mondta.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Filmet tervez a Macskákból Andrew Lloyd Webber

A Macskákat, amelyet T.S. Eliot műve nyomán írt Webber, rekord ideig, 21 évig játszották. Tovább olvasom