Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Zalatnay Cini újra rács mögé kerülhet

Kétmilliós csalással vádolják, szerdán íté­let születhet az ügyében. Cini kilátásai nem túl rózsásak.
Zalatnay ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalja, Cinit nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással vádolják. A vádirat szerint Zalatnay egy tévéműsor felvételén ismerkedett meg a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökével, Abonyi Mónikával - írja a Bors.

Cini egyszer szóba hozta, hogy bajban van, mivel nem tudja kifizetni kocsija törlesztőrészletét. Abonyi felajánlotta, hogy kifizeti a díjhátralékot, Zalatnay pedig megígérte, hogy két-három héten belül visszafizeti az 500 ezer forintot.

A későbbiekben Zalatnay még többször kért kölcsön Abonyi Mónikától, 2010 végéig összesen 1 millió 940 ezer forintot vett át. Zalatnay egyszer azzal hitegette kölcsönzőjét, hogy a lánya hamarosan örökséghez jut, abból tud törleszteni. A vádirat szerint azonban Zalatnaynak nem állt szándékában a kölcsönök visszafizetése.

Az énekesnő már jól tudja, milyen az élet a rácsokon belül, korábban két évet ült csalásért. Így aztán szerdán visszaesőként ül a vádlottak padjára, s ez a tény nem kecsegtet sok jóval. Zalatnay, ha elítélnék, legfeljebb hároméves börtönbüntetést kaphatna. Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását és kétmillió forint értékben vagyon­elkobzást indítványozott.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem a kiállításon mérgezték meg a díjazott ír szettert

Nem történt "gyilkosság" a világ legnagyobb kutyakiállításán, Jaggert, a hároméves ír szettert… Tovább olvasom