Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

X-Faktort nézett a legtöbb néző

Legalábbis a 18-49 éves korosztályban az RTL Klub tehetségkutatójának két adása végzett a múlt heti tévés toplista élén.
A 39. héten a 18-49-es korosztály körében felállított nézettségi top50-es lista első két helyén az X-Faktor múlt szombati és vasárnapi adása szerepel. Mindkét műsor magasan túlszárnyalta az utánuk következő műsorok nézettségét.

Az X-Faktor 2011 a 39. héten szombaton és vasárnap is jelentkezett a főműsoridőben. Mindkét adás kimagasló nézettséget és közönségarány ért el. A műsor indulása óta eddig minden héten megnyerte a nézettségi versenyt a 18-49-es korosztály körében. Nem volt ez másképp a múlt héten sem, ugyanis a szombati adás 50,5, míg a vasárnapi 48,2 százalékos közönségarányt ért el, ezzel a nézettségi toplista első két helyén ez a két műsor szerepel.

Az X-Faktor mellett az RTL Klub többi műsora is jól teljesített. A top50-es lista első 20 helyéből ugyanis 18-et a piacvezető kereskedelmi csatorna szerzett meg. A top10-ben szerepel Barátok közt összes 39. heti adása. A ValóVilág5 összes összefoglalója és két beszavazóshow is bekerült a legnézettebb 50 műsor közé – hat összefoglaló a top20-ban szerepel. A reality október másodikai adása pedig az előkelő 11. helyet szerezte meg a kereskedelmi korcsoport körében. Az RTL Klub közéleti, közszolgálati magazinműsorának, a Fókusznak is az összes múlt heti adása szerepel a listán. Az RTL Klub Híradója a múlt héten hét napból hatszor megelőzte nézettségben a TV2 Tények című hírműsorát a 18-49-es korosztály körében.

Az RTL Klub egyébként növelni tudta az előnyét a heti átlagos főműsoridős közönségarányát tekintve, ami a 39. héten 27,3 százalék volt.

Ezen a héten is érdemes lesz az RTL Klubot választani, mivel szombaton és vasárnap az X-Faktor 2011 immár a Mentorok házával folytatódik, ahol a legjobb 24 tehetségből kell kiválasztania a mentoroknak azokat az énekeseket, akik bejutnak a döntőbe, vagyis a legjobb 12 közé. A Mentorok háza két epizódját október 8-án 19.30-tól és október 9-én 19.00 órától láthatják a nézők.

Olvasóink írták

 • 11. Hyppolit 2011. október 04. 17:18
  „10!Dehogynem szeretném!Csak sajna én már láttam belülről is, hogy hogy és miből próbálnak itt Mo-on "sztár"-t gyártani, és ez az út ebbe a jelenlegi szánalomba vezet. A műsor-ötlet nem rossz, de legalább úgy kellene "vezetni", mint Dieter Bohlen, és akkor a valóban arra érdemesek tutti slágereinek örülhetnénk. A műsor jelenlegi átvétele egy gyatra magyar mutációja az eredetinek. Ezért gagyi, és sokan ezért nem szeretik.”
 • 10. mindigatutit 2011. október 04. 15:11
  „mi a bajod?most ,akkor azt akarod mondani,hogy nem legyen több sláger ,előadó maradjanak csak a régiek ?esküszöm nem értelek”
 • 9. Hyppolit 2011. október 04. 12:21
  „8.BsBe!Súlyos a félreértésed! Az nem gond, sőt jó, hogy van lehetőség a maiak számára is, de amíg a 70-es években valóban(!) az arra érdemesek jutottak tovább, addig ma a műsor stylerei kizárólag a külcsínre mennek, és egyéniségeket rombolnak esetenként, olyan ortopédul erőszakolnak egy-egy előadóra "kavalkád-stílust".Közben valódi tehetségek hullanak ki, csak mert nem elég átütő jelenségek.Évekre visszamenőleg meg lehet nézni ezeknek a műsoroknak az eredményét: meg kell kérdezni pl. 100 14-24 év közötti fiatalt, ki hány Oláh I.-slágert ismer, vagy akár Caramell, Gáspár Laci, Rúzsosmagdi-dalt. Ugyanezek viszont tucatnyi Omega/Piramis/Koncz/Máté P./stb dalt fognak sorolni, pedig generációs különbségek vannak. Ezért csak olcsó , kamú hasbaakasztás az egész.
  7-hez!A jelenleg külföldön is játszott eredeti ilyen műsorok annyiban másak, hogy nem nyúlt bele betegesen a média érintett "magyaros" szürkeállománya! Nem kis különbség!”
 • 8. BsBe 2011. október 04. 06:08
  „Demjén és Auth Csilla 1992-ben tűnt fel az Egri Táncdalfesztiválon, az szintén ezen a táncdalfesztiválon, Szekeres Adrienn is számos énekversenyen és fesztiválon mérettette meg magát.
  De még sok (Koncz Zsuzsa-Koós János-Aradszky László-Harangozó Teri és még sorolhatnám) azóta nagy nevet szerzett énekeseink nagy részét is táncdalfesztivál tette ismertté.
  A mai fiataloknak még nehezebb, mert nagy tömegből kell kitűnni és jobbat mutatni a többinél. Valóban ide csak azok valók akik valamit le tudnak tenni az asztalra. De ha a közönség imába foglalta nem oly régen Szíj Melindát, akinek tehetsége volt a legkevesebb, talán ezek a fiatalok (természetesen csak a legjobbak) is kaphatnának egy esélyt. Arról, hogy számukra nincs más, csak egy kereskedelmi TV megmérettetése - ezt régen M1 végezte -, talán nem Ők tehetnek (nem mindenki mögött áll papa-mama sok pénzzel, hogy tudatlanság ellenére is kiadjon egy lemezt)”
 • 7. senkialadár 2011. október 04. 00:38
  „szar lehet nektek hogy ilyen elvont,primitív életstílusban éltek,hogy egy ilyen színvonalas műsort leszóltok,nyilván érdekesebb hogy menetelnek a katonák meg a déli harangszó... és ha jól értem a angol nép is teljesen lesüllyedt már ki tudja hová,mivel náluk is óriás sikerrel fut az x faktor,csak ti vagytok a tökéletesek az M1el meg az M2vel”
 • 6. Bo9903 2011. október 03. 22:39
  „Én sem néztem!!!! 2. és 4. hozzászólókhoz csatlakozok!!”
 • 5. sivatag66 2011. október 03. 22:01
  „Én nem néztem !!!!!!!!”
 • 4. Hyppolit 2011. október 03. 21:50
  „Süllyed-süllyed a magyar kultúrszint, lassan átlyukasztja a földgolyót. A magyar könnyűzenei kultúrát egyesek olyan egykaptafa-nulla szintre juttatták, amiből kilábalás nem lesz, míg világ világ.Nagyon becsüljük meg Charlie-t, Demjént, Auth Csillát, vagy akár Szekeres Adrient, stb, őket ugyanis nem az "utcáról szedték össze cirkuszi bohózhoz hasonlóan glitterbe felöltöztetve", hanem évek/évtizedek alatt megannyi slágerrel bizonyították, hogy a magyar könnyűzene éllovasai. ..és garantálom, nincsenek sztárallürjeik. A cikkben említett műsor már csirájában tetszhalott, mókusvakítás a javából, és nem lesz hosszútávú lenyomata.Olcsó hasbaakasztás.Ennyi.
  2.pancser! Megértelek!”
 • 3. Ladyzsu 2011. október 03. 18:14
  „Nagyon jó az X faktor,csak tanuljanak már meg az énekesek magyarul énekelni...Nem igaz hogy nincsenek magyar számok amit elő lehetne adni.....”
 • 2. pancser 2011. október 03. 17:48
  „Jelentem, eljutottam oda, hogy tévét sem nézek. Már az m1 sem érdekel, mióta beköltöztek az Operaházba, meg reklámozzák a Magyarország szeretlek című akármit! Maradnak nézhetők a tematikus csatornák. Ajánlom mindenkinek!”
 • 1. BsBe 2011. október 03. 17:11
  „Több nagyon szimpatikus és (és nem utolsó sorban) jó hangú, valóban előadónak való fiatal mutatkozott be. Sok sikert és szerencsét a versenyzőknek.
  Eddig sem X faktort, sem megasztárt nem néztem, most is teljesen véletlenül kapcsolódtam be, de nem bántam meg. Van olyan akiért érdemes szurkolni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teraszon orálkodtak a szomszédok előtt - videó 18+

Ausztráliában egyes pároknak egyenesen mások megbotránkoztatása a célja. Darwin város egyik… Tovább olvasom