Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

X-Faktor: vicces próbálkozások és néhány reménység - fotók

Odakent a falhoz valami rockzenekar, ami Fluor Tomi mizus számát nyomta.
Számtalan kiemelkedő produkció és megannyi továbbjutó – ez jellemezte az X-Faktor negyedik válogató adását.

Igazán sikeresen zárult az X-Faktor negyedik válogató adása, melyben ezúttal is számtalan tehetség csillogtatta meg tudását a mentorok előtt.

A produkciók sorát az EVS nyitotta, akik csekély magyar tudásuk ellenére igazán szórakoztató formában adták elő a Pálinkadalt. Előadásukhoz tánc is dukált, mellyel mindenkit meggyőztek. Így három igennel tovább bizonyíthatnak a Táborban.

Szintén mindenkit lenyűgözött az ötvenkét éves Somogyi József produkciója. A barátai unszolására jelentkező énekest négy igennel engedték tovább a mentorok.

Azonban nemcsak neki, hanem többek között Nagy-Szende Évának, a Roversnek és Nagyváradi Nellinek is sikerült a továbbjutás.

Ahogy Péterffy Lili is örülhetett, hiszen produkciója nemcsak Tóth Gabit, Geszti Pétert és Szikora Róbertet győzte meg, de Alföldi Róbert is elismerősen nyilatkozott a lány előadását követően.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony BenceA továbbjutást jelentő igenekben nem volt hiány ezen az estén. A gyulai Sunset Strip nevezetű formáció a Mizu című szám sajátos feldolgozásával énekelte magát a Táborba.

Hasonlóan jól teljesített Szabó Milán, aki a Jézus Krisztus Szupersztár egyik dalának drámai előadásával győzte meg a mentorokat.

Bár Vig Dánielt édesanyja nevezte be a megmérettetésre és az ellene készülő „merényletről" miszerint az X-Faktorban kell bizonyítani mit sem sejtett, produkciója négy igent ért a mentorok számára. Így a fiatal énekes is tovább bizonyíthat a Táborban.

Szente-Elliott Adrienn nehéz időszakot zárt le nemrég. A fiatal énekes a közelmúltban vált el férjétől, aki egyáltalán nem támogatta zenei törekvéseit. Bár Adrienn mindent beleadott, Geszti Péter szerint produkciója felért egy válóokkal. Ezért számára befejeződött az X-Faktor.

Nem úgy, mint Somorjai Ilonának, aki a Bestiák nevezetű formációból vált ismertté. Az énekesnő hihetetlen szakmai alázatról tanúbizonyságot téve adta elő produkcióját, mellyel lenyűgözte a hallgatóságot. A mentorok így egyöntetű igennel engedték tovább a Táborba az énekesnőt.

Nem volt ennyire egyértelmű Eckert Anikó továbbjutása, aki bár előadásával belopta magát a mentorok szívébe, Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Geszti Péter és Szikora Róbert is úgy gondolta sokkal többre képes a fiatal tehetség. Ezért egy második esélyt is adtak neki, hogy bizonyíthasson. Így Anikó egy Alicia Keys dal rögtönzött előadásával végleg meggyőzte a mentorokat továbbjutását illetően.

X-Faktor - Fotó:  rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Szintén a Táborban bizonyíthat Nádas Gábor Dávid, akit édesapja – Nádas György – és édesanyja is elkísért a válogatóra. Bár Tóth Gabi leállította a fiatal tehetség produkcióját, végül három igen és egy nem szavazattal Gábor is tovább bizonyíthat a Táborban.

A negyedik válogató egyik legemlékezetesebb pillanata a ByTheWay formáció színpadra lépése volt. Az együttes egy másik felállásban tavaly a Mentorházig jutott, így idén még nagyobb bizonyítási vággyal lépett színpadra a négy zenész-énekes. Produkciójuk lenyűgözte a mentorokat, akik négy igennel szavaztak a csapat előadását követően.

Nem volt ennyire meggyőző Pál Benjámin teljesítménye, aki produkcióját kissé unottan, félgőzzel adta elő a mentoroknak. Bár az énekes fáradtságra hivatkozott, Tóth Gabi meglátta az X-faktort az énekesben. Ezért Benjámin egy második esélyt is kapott. Produkcióját még egyszer előadhatta, mely ezúttal négy igent ért a mentoroknál.

Természetesen ezen az estén is akadtak olyanok, akiknek előadása csak nemet jelentő szavazatokat ért.

Ilyen volt Németh Róbert, Bíró Andrea és Varga Diána előadása is. Nekik ezúttal nem sikerült az X-Faktor Táborába való továbbjutás.

Kiss Virág lendületes produkciója azonban meggyőzte a mentorokat. A fiatal anyuka példáját a színfalak mögött várakozó kislánya is követte. Így miután édesanyja továbbjutott, a három és fél éves Dorina is megmutatta mire képes az X-Faktor színpadán.

Az este legnagyobb meglepetése mégsem ő, hanem a tavaly szintén a Mentorházig jutó Danics Dóra visszatérése volt. A fiatal énekesnő háta mögött hagyott minden korábbi bizonytalanságot és előadását követően négy igent söpört be a mentoroktól.

Jövő héten szombaton és vasárnap a Tábor kihívásaival folytatódik az X-Faktor, amely után az RTL II-n a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők az After X-ben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövő tavasszal mutathatják be az Argo 2-t

Befejeződött Árpa Attila filmje, az Argo 2 forgatása. A rendező az MTI-nek elmondta, hogy a… Tovább olvasom