Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

X-Faktor: kialakult a Mentorok Házának mezőnye

A Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az X-Faktor 2012-t.
A Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az X-Faktor 2012-t. Az RTL Klub tehetségkutatójában az idén két meglepetést is tartogattak a mentorok.

Az összeszokott ítészcsapatnak ezúttal sem volt könnyű dolga a döntéshozatalkor, az egyes kategóriák továbbjutói miatt többször is nézetkülönbség alakult ki Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós között.

Idén először megemelték a korhatárt így a 28 év felettiek is próbára tehetik magukat. A négy mentor közül Keresztes Ildikó kapta ezt a kategóriát, vezényletével tovább küzdhet a Mentorok Házában Lass Bea, Kovács Erika ’Keri’, Horváth Sándor, Kiss Ernő Zsolt, Zámbó Krisztián és Kovács László Stone.

A fiúknál is hat tehetséges versenyző jutott tovább a Mentorok Házába. Fehér Zoltán, Meggyes Csaba, Szabó Dávid, Oláh Gergő, Nagy Szilárd és Ekanem Bálint Emota Geszti Péternek mutathatja meg a Mentorok Házában, hogy mire képes még.

A csapatoknál igazán színes formációk jutottak tovább a következő megmérettetésig. Továbbra is versenyben van a Kolosai Ferenc Vilmos-Feng Ya Ou Ferenc-Szerémy Dániel által alkotott formáció, a Wonderfool, ahogy a Galambos Péter-Lőkös Kinga-Kelemen Örs trió is a legjobb huszonöt között folytathatja Spirit néven.

A Katona-testvérek - Katona Réka-Katona Fanni-Katona Petra - által alkotott Soldiers, a P.J.Z. - Csonka Tamás-Csikja Richárd – a Like - Molnár Szulita- Barnicskó Valéria-Gubik Petra – valamint a ByTheWay - Patocska Olivér-Szikszai Péter-Rétvári Péter – is a Mentorok Házába jutott, ahol a csapatok Nagy Ferónak adhatnak számot tudásukról.

Olvasóink írták

  • 3. hidas 2012. október 01. 19:26
    „Műsort kell csinálni, szenzációt, cirkuszt... ez kell a népnek! Ja, hogy nem tud énekelni az nem baj!!!”
  • 2. Hyppolit 2012. október 01. 17:14
    „1.tricse! Jó helyen tapogatsz, ez nem arról szól, hogy ki hogy énekel/előad! Pontosan ezért van az, hogy hosszú évek alatt (X-faktor, Mega-Sztár,stb) egy valamirevaló "sztár" sem születik. A cél elvenni a versenyzők egyéniségét, cirkuszi "bohócot" gyártani belőlük, olyan stílust rájuk erőltetni, amihez olykor érezhetően semmi közük. Aztán a mentorok liblingjeit sokáig médiafelületeken erőltetni úgy, hogy címoldalakra kerüljenek, ugyanis így lesz miről riportot készíteni egy-egy tv-műsorban. Nem kell cikk írásához ötlet, elég egy elcsattant pusziról egy paparazzi fotója, megindul a gépezet: X. Emma összejött Y. Bélával, összeköltöztek, pedig sokáig titkolták...stb. Az olvasottság nő, a "Gyártó" elégedett. Kit érdekel, hogy hogy énekelnek? Ugyan, az nem hír!...apropó, ez Magyarország.”
  • 1. tricse 2012. október 01. 16:12
    „Na kérem! Most aztán tényleg leszerepeltek a szakértő mentorok! Vagy totál megsüketültek vénségükre vagy elment a józan ítélőképességük vagy én nem tudom mit szíttak,de egynémely versenyzőt beválogatni akik meg sem ütik a mércét és kihagyni olyat aki alapból x,hát van min elgondolkodni! Csak nem már meg van a nyertes és kellettek neki a gyengébb ellenfelek? Hajrá gereblyés!:))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az amerikai nézők visszatértek a mozikba

Az amerikai nézők visszatértek a mozikba: az elmúlt néhány hétben kongó jegypénztárak forgalmát a… Tovább olvasom