Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

X-Faktor: idegőrlő pillanatok, Alföldi kirohant a stúdióból - fotók

Számtalan fülsértő és gyenge produkciót véleményeztek a mentorok az X-Faktor harmadik adásában. Vasárnap folytatják.
Többen is úgy gondolták, hogy ha lejönnek a színpadról és közelebb lépnek a mentorokhoz nyert ügyük van. Ám ezek a produkciók csak kategorikus nemet értek. Azonban szerencsére ezúttal is akadtak négy igent érő, igazi, felfedezésre váró tehetségek.

Nem indult könnyen az X-Faktor harmadik válogató adása a mentorok számára. A kezdést Nagy Zsuzsanna Anna alapozta meg, aki színpompás öltözékével és a Flashdance című számra nyújtott produkciójával készült a megmérettetésre. "Szavakat nem találok" - mondta Tóth Gabi, miután a magát előadóművésznek tituláló Zsuzsanna befejezte spárgázással és táncelemekkel tarkított produkcióját, mely csupán négy nemet ért.

Mindez elég volt ahhoz, hogy elindítsa a nemek lavináját. Több tucatnyi reményekkel teli, ám igen gyenge teljesítményt nyújtó énekesjelölt fordult meg az X-Faktor színpadán. Bár a mentorok kitartóan állták a sarat, Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Geszti Péter és Szikora Róbert is csak arra várt, hogy olyan jelentkező lépjen színpadra, akiben megvan az a bizonyos x-faktor.

X-Faktor 2013 - A harmadik adás - rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ígéretesnek indult Székely Martin produkciója. A fiatal énekes kifejezetten Tóth Gabinak szánta produkcióját, melyet azzal kívánt még hatásosabbá tenni, hogy közelebb férkőzött a mentorokhoz. Azonban az asztalra pattanás és Martin közvetlen stílusa sem tudta elterelni a figyelmet a produkció hibáiról, mely három nemet ért. Így Martin számára befejeződött a megmérettetés.

Persze nem ő volt az egyetlen, aki hasonló módszerekkel próbálkozott. Pál Klaudia, Nagy Irén, valamit a Buci és a haverok nevű formáció is úgy gondolta, hogy produkciójuk a mentorok asztala előtt előadva hatásosabb lesz. Azonban ez nem így lett, a továbbjutás nekik sem sikerült.

Nem úgy, mint Sárközi Józsefnek aki rutinos visszatérőként ezúttal egy Stevie Wonder dallal szeretett volna bizonyítani. A budapesti énekes megállíthatatlannak bizonyult, hiszen produkcióján olyan jól szórakoztak a mentorok, hogy nemcsak továbbjuttatták őt, de vissza is tapsolták. Ez azonban már sok volt Alföldi Róbertnek, aki inkább elhagyta a stúdiót.

Szerencsére igazi csiszolatlan gyémántokból sem volt hiány ezen az estén. Ilyen volt Csordás Ákos is, aki egy Aerosmith dallal négy igenig énekelte magát.

Szintén négy igennel jutott tovább Bátky Zoltán, Jaksa Adrienn, a Skafunderz és Nagy Nóra is.

X-Faktor 2013 - A harmadik adás - rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Azonban nem sikerült a továbbjutás Miskovics Róbertnek, aki a Madách Színház színészeként érkezett a válogatásra. Produkciója - melyben a mikrofont is kiejtette a kezéből - nem nyerte el a mentorok tetszését, így három nem és egy igen szavazattal számára véget ért az X-Faktor.

Akárcsak a Kockaéder nevezetű formációnak, akik ütemes rapjükkel csak Alföldi Róbertet tudták meggyőzni. Azonban ez kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz, így a Táborban már ők sem bizonyíthatnak.

Sikeres produkciót tudhat maga mögött Ráduly Botond, aki Sepsiszentgyörgyről érkezett az X-Faktor válogatójára. A karakteres hangú énekes lenyűgözte a mentorokat, így négy igennel jutalmazták a nagy utat megtett énekest.

A továbbjutók között ezúttal egy újabb ismerős arc is feltűnt Ekanem Bálint személyében. Az énekes - aki tavaly a Mentorok Házáig jutott - idén a Speak up! nevű formációval próbált szerencsét. Előadásuk olyan meggyőző volt, hogy a mentorok négy igennel engedték tovább a zenekart a Táborba.

Komoly útravalót kapott a mentoroktól Molnár Attila, aki stílusával és lazaságával nem kis fejtörést okozott a mentoroknak. Bár a produkció meggyőző volt, több komolyságot kértek az énekestől, aki a Táborban megmutathatja mennyire fogadta meg az építő jellegű kritikát.

Szintén a Táborban bizonyíthat a Barátok köztből ismertté vált Bozsek Márk. A színész-énekes gitárral kísért saját szerzeménye lenyűgözte a hallgatóságot, így a mentorok négy igennel szavaztak Márk produkcióját követően.

Vasárnap folytatódik az X-Faktor, mely után az RTL II-n a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők az After X-ben.

Olvasóink írták

 • 17. Túrabakancs 2013. szeptember 23. 22:49
  „Számomra az a megdöbbentő, hogy semmi hanggal, és önkritikával rendelkező
  emberkékben mennyire túlteng a magabiztosság. Ezek az emberek vagy betegek
  pszichésen, vagy csak brahiból indulnak az ilyen jellegű műsorokban, csak hogy benne
  legyenek a tévében.”
 • 16. ATXadmin 2013. szeptember 23. 06:56
  „Csak kíváncsiságból belenéztem de csak netről reklám nélkül hát ugyan olyan szánalmasan szar mint az előzőek az ostobákon jót röhögtem és ennyi.
  A zsűri pff szánalom ki ez a Tóth Gabi?te mint valami faparaszt ugyan olyan nulla mint az legtöbb induló
  Szikora nem méltatom Geszti egy előttem szóló jól megfogalmazta elvan,mint tehén a herén,Alföldinek meg fogalma sincs hova jött :D de gondolom az összeg amit kap az szép nagy :D”
 • 15. buggyant 2013. szeptember 23. 06:11
  „Nem tudom, mi bajotok a zsűrivel. Aki rossz volt, elküldték, aki jó volt, továbbjuttatták. Aki meg annyira idióta, hogy hang nélkül odamegy, vállalja hogy ezt megmondják neki.
  Ez egy szórakoztató műsor, úgy is kell kezelni. Ha tetszik, nézed, ha nem tetszik, nem nézed.
  Pavarottit mégsem ültethetik a zsűribe.”
 • 14. Hyppolit 2013. szeptember 22. 23:12
  „A főcímben: " számtalan fülsértő produkció". Nekem Tóth Gabi szánalmas éneklési szintje is olyan, mintha szamuráj-kardot forgatnának a hátamban. Úgy látszik, nincsen élő ember a Médiában, aki megálljt parancsolna ennek a szándékos nép-butításnak. Jó reggelt Mo.! Ébresztő!”
 • 13. xverax 2013. szeptember 22. 21:59
  „a mentorok is nevetségesek, mit vártok a továbbjutóktól?
  alföldinek különösen van érzéke a tiszta hangok hallásához..
  geszti - hát róla nem írok mert moderálná a moderátor...
  szikora ő simán egy vicc...
  tóth gabi? na ő igazi celeblányka... semmit nem ér”
 • 12. Lívia66 2013. szeptember 22. 21:58
  „A zsüri mondhatni, meg nagyon "színes" egyéniségekből áll.
  Tóth Gabi tényleg elfelejtette, hogy honnan indult, Szikora meg a zsikidammal meg az ördögűzésével vesztette el a komolyságát nálam.
  Gesztesit sokra tartom zeneileg, adok a véleményére, de , hogy került ide az Alföldi ????”
 • 11. Lívia66 2013. szeptember 22. 21:51
  „Nem nézem sem a rtl club-ot, sem a tv2-tőt, de most rákerestem a produkciókra a neten....
  Halálra röhögtem magam.... :))”
 • 10. tati 2013. szeptember 22. 18:20
  „aztaaa....annyira sz..r volt a műsor,mégis mindenki nézte.... :-D

  kivéve én.
  Viszont talán ma este megnézem.
  s szíves örömest összeválogatnék a kiesettek közül egy csapatot,akivel a falunapokon fellépéseket szerveznék fél órában.
  van rá egy 500-asom(ezer),hogy többet keresnék a kiesettekből összeverbúvált csapnivaló énekesekkel,mint azokkal a pofákkal,akik elsők lesznek.
  s persze szép lassan eltűnnek majd a süllyesztőben,mint az elődeik.
  ezek a produkciók legalább meg tudnak nevettetni....
  jobban érdekelnek,mint a későbbi műsor.
  egyetlenegy SMS-t még nem küldtem,nem is fogok.

  :-)”
 • 9. GD 2013. szeptember 22. 17:58
  „Néhány embernek igazán lehetne önkritikája. Ilyen borzalmasan pocsék,értékelhetetlen produkcióra én is képes lennék,de eszem ágában sincsen mutogatni magam a tévében,mint egy cirkuszi majmot. a zsűriről csak annyit,hogy Tóth Gabi az ügyeletes parasztleányt képviseli akárcsak az elő szériákban Nagy Feró, Szikora és Alföldi Robert<moderálva> a langyosabb vonalt képviseli,Geszti meg csak elvan,mint tehén a herén. Bárki is nyeri meg ezt a szériát garantáltan hasonló sikert fog elérni,mint annó Tabáni István. Csak semmi pánik,sok más csatorna van mostanság ami közül bőven lehet csemegézni.”
 • 8. soproni 2013. szeptember 22. 16:21
  „Igaz,hogy nagyon gyengék voltak a versenyzők,de az viszont botrányos volt,ahogy a zsűri tagjai alázták őket.Ezt én nem nevezném jó pofizásnak.Tóth Gabika hamar elfelejtette,hogy ő is volt kezdő bár most sem nevezném akkora sztárnak.Vajon ő mit érezne,ha egy nálánál sokkal jobb igazi sztár hasonló hangnemben kritizálná ,miközben folyamatosan az ásítást imitálná.”
 • 7. gonzo 2013. szeptember 22. 13:41
  „Amíg van néző lesz műsor is.Azt hiszem ezt nem is kell tovább ragozni.”
 • 6. soproni 2013. szeptember 22. 11:22
  „Arra azért jó volt,hogy nevetésre kényszerítse a nézőit.”
 • 5. sumegi007 2013. szeptember 22. 10:20
  „Az előttem szólok mindent elmondtak!

  A legszörnyűbb, hogy már más csatornákra is átragadtak az ilyen műsorok. Itt van például a Viva TV. Zenecsatornaként kezdte, majd amikor apadt a nézettsége előhúzott pár dél-amerikai telenovella fillinget, meg elkezdte levetíteni a gyerekeknek szóló tartalmakat (nickelodeon). De ez nem volt elég számukra, nem nem, inkább úgy gondolták hogy lemásolják a kereskedelmi csatornák által használt cölöb kifigurázós műsoraikat. Komolyan most ez a menő, hogy Pákón rohangál egy fehér egér, meg mindenféle kotyvalékokat itatnak meg velük??

  Ilyen mélyre süllyedt a magyar társadalom ingerküszöbe?? Mi jön még??”
 • 4. Csipetke 2013. szeptember 22. 09:32
  „Borzalmas az ilyen műsorok sugárzása, ilyet csak a válogatáson szabadna, de nem az ország előtt bemutatni! Ez minden csak nem tv-be, nagyközönség elé való műsor! Mit lehet tőlük így tanulni???”
 • 3. Fedayn 2013. szeptember 22. 08:16
  „Ez csak népbutítás,alávaló,megrendezett színjáték senkiháziakkal!Még egy ok arra,hogy a kereskedelmi tv-zést mielőbb meg kellene szüntetni!”
 • 2. ATX 2013. szeptember 22. 08:15
  „Én már semmilyen nyugatról átvett mesterségesen felfújt ócska "tehetség"kutatót nem nézek. Sokkal értékesebb műsorok is vannak. Akár jó filmek is...”
 • 1. dödike 2013. szeptember 22. 08:02
  „Hogy embereknek ennyire ne legyen önkritikájuk ez már fárasztó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Német elsőfilm és szingapúri dráma nyert a miskolci filmfesztiválon

A Tore tánca és az Ilo Ilo című alkotás, azaz egy német elsőfilm és egy szingapúri dráma nyert a 10.… Tovább olvasom