Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

X-Faktor - Bye, bye ByTheWay

A fiúcsapattal együtt búcsúzott a műsortól a mosonmagyaróvári Feng Ya Ou is.

A ByTheWay búcsúzott az X-Faktortól

Vasárnap este eldőlt, hogy a kilenc produkció közül - akiket szombaton a show-ban hallhattak, kik maradhatnak továbbra is versenyben, és kinek kellett búcsúznia az X-Faktortól! Valamint új dalával az X-Faktor színpadán lépett fel Magyarország egyik legnépszerűbb RAP bandája, az Animal Cannibals!

Az Animal Cannibals vitt egy kis színt a fakóra sikerült szombati és vasárnapi műsorba.

A ByTheWay és Csordás Ákos párbajozott vasárnap este.

A párbajt Tóth Gabi mentoráltja, Csordás Ákos kezdte. Majd jött a ByTheWay, soraiban a mosonmagyaróvári Feng Ya Ou-val.

A zsűri így döntött

Tóth Gabi a ByTheWay-t küldte haza.
Szikora Robi  Csordás Ákost küldte haza.
Alföldi Róbert a ByThe Way-t küldte haza.
Geszti Péter Csordás Ákost küldte haza.

A közönség döntött, Lilu borítékot bontott: s kiderült a ByTheWay-nek nincs tovább X-Faktor.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Részletek itt >>

Korábban - A mentorok meg akarják óvni versenyzőiket a kieséstől

Még az X-Faktor negyedik élő show-ja alatt napvilágot látott a szavazatok akkori állása. Bár a veszélyzónában lévők nevét nem árulta el Lilu, az egyértelművé vált melyik mentornak kell leginkább aggódnia versenyzőiért a szavazatok akkori állása alapján.
 
A szombati X-Faktor egyik legizgalmasabb pillanata volt, amikor Lilu ismertette melyik mentor versenyzői állnak a veszélyzónában, vagy épp ahhoz közel az addig leadott szavaztok alapján.

Geszti Péter: a nézők úgy döntöttek, hogy a te versenyzőid közül az egyik, az utolsó három hely valamelyikén áll.

Szikora Róbert: a nézőknek határozott véleményük van a csapataidról. Ebben a percben úgy állunk, hogy a csapataid egyikét, most elküldenék párbajozni.

Tóth Gabi: a nézők a fiúk sorsáról is szavaztak. Egyikük az utolsó négy hely egyikén áll.

Alföldi Róbert: a két versenyben lévő lányod közül a nézők eddigi szavazatai alapján, egyikük párbajhelyzetben van" - szembesítette a mentorokat a szavazatok akkori állásával Lilu. A négy ítészt szinte sokkolták a hallottak, ám az After X-ben kisebb kampányt indított mindegyikük mentoráltjaikért.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy eddig, ez eddigi eredmény. Én úgy látom, hogy a két lány nagyon jó volt, nemcsak úgy általában, hanem mindkettő túllépte saját magát. Nagyon fontos, hogy ez a két hölgy, még nagyon-nagyon ifjú és ahhoz képest nagyon-nagyon nagy munkát végeztek. Ez a két hölgy megérdemli azt, hogy versenyben maradjanak" -szállt mentoráltjai védelmébe Alföldi Róbert, akinek példáját mindegyik mentor követte.

"Senkinek nincs biztos helye, attól, hogy valaki nem áll az utolsó helyen, nem jelenti azt, hogy nem is fog ott állni. Nincs ott a helye a két fiúnak a párbajozók között. Ők az egyik legjobbak itt a mezőnyben, nagyon sokat dolgoznak és szeretnék minden kedves nézőt arra kérni, hogy szavazzanak rájuk" - kampányolt Tóth Gabi két mentoráltjáért. Szikora Róbert nem buzdította szavazásra a nézőket, inkább bizakodóan állt a helyzethez.
 
"Vasárnapra megjön az a szavazatmennyiség, minket még nem érintett meg a párbaj szele, reméljük, hogy nem is fogjuk megismerni ezt az érzést, csak a döntőben, egymás ellen" - mondta a Fat Phoenix és a ByTheWay mentora. Geszti Péter bár aggódik mentoráltjaiért, úgy gondolja, jót tesz a versenyzőknek, ha tudják, hogy egy aktuális állás alapján mire számíthatnak.

"Nagyon jót tesz a versenyzőknek, hogy szembesülnek azzal, hogy nem érinthetetlenek és nem verhetetlenek. Bármennyire szeretem őket, bármennyire hiszek abban, hogy Márk mai gyengébb teljesítménye ellenére is kiragyognak, azt gondolom, hogy olyan személyiségekről van szó, akik nagyon érdekesek. Nem szeretném, ha odakerülnének, bár hozzáteszem, annyira erősek a párbajdalaik, hogy hiszek abban, hogy meg tudják csinálni és egy újabb életet tudnak nyerni általa" - zárta bizakodóan a beszélgetést a huszonöt év felettiek mentora.

Vasárnap ismét After X az RTLII-n, ahol újabb X-Faktoros kulisszatitkokra derül fény elsőkézből!

Van mitől félni

Az eredményekből kiderült, hogy minden mentornak van félnivalója, hiszen mindegyiküknek van egy-egy versenyzője, aki vagy a rangsor alján, vagy párbajhelyzetben van. A jelenlegi állás alapján Alföldi Róbert egyik lányának és Szikora Robi egyik csapatának kellene párbajoznia, de a többi mentor sem érezheti biztonságban magát, hiszen nekik is van egy-egy versenyzőjük, aki a rangsor alján áll.

X-Faktor - nov.2.Újabb élő show

Kilenc kiváló döntős, négy mentor két közös dal, izgatott párbajozók, és egy figyelemre méltó extra produkció – ez vár szombat és vasárnap este a nézőkre.

A 4. élő show-ban tovább fokozódik az izgalom: most először, az X-Faktor hétvége során, Lilu és Bence többször is szembesíti a mentorokat és a versenyzőiket a szavazás állásáról szóló fontos információkkal! Például azzal, hogy éppen kinek a versenyzője van veszélyben, ki az, aki éppen akkor párbajozó helyen áll.

Részletek az X-Faktorból itt >>


Fotó: http://xfaktor.rtlklub.hu
Fotó: http://xfaktor.rtlklub.hu


Feng Ya Ou csapata a múlt héten simán továbbjutott


A legjobb kilenc versenyző közé jutott a ByTheWay együttes az X-Faktorban, soraiban a mosonmagyaróvári Feng Ya Ou-val. A csapatnak párbajoznia sem kellett a múlt vasárnap

A kínai származású mosonmagyaróvári fiatalember a szombati versenynapon zenekarával, a ByTheWayjel Toto Africa című számát énekelte. A zsűritől jó kritikákat kaptak, így bizakodva néztek a vasárnapi szavazáslezárás elé.

Feng Ya Ou a verseny előtt fodrásznál járt, s örült annak, hogy hosszú idő óta először tudott hat óránál többet aludni éjszaka.

ByTheWay - fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
ByTheWay - fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Olvasóink írták

 • 19. zsír.a.buli? 2013. november 04. 13:42
  „17. enéh 2013.11.04. 09:42
  a Fat Phoenix jó. az hogy neked nem tetszik, az a te véleményed, miattad meg én szégyelljem magam?”
 • 18. Madarász 2013. november 04. 12:23
  „17. Én ilyen műsornál sosem szoktam szavazni, de szerintem inkább az szégyellje magát, aki mások ízlését szégyennek tartja. Ha valakinek valamelyik versenyző tetszik, az a saját joga, nem az Öné.”
 • 17. enéh 2013. november 04. 09:42
  „Ez a mostani széria a szórakoztatáshoz is kevés, a BLilin kívül, akinek van hangja, a többiek szánalmasan vergődnek. Nála viszont nem értem Alföldi koncepcióját, a francért akar szexi nő imidzst erőltetni Lilire, abból nem jöhet ki jól. A mentoroknak kivételesen rossz brancsot sikerült összeválogatniuk. Akik a Fat Poenixre szavaznak, szégyelljék magukat. A btw inkább volt nézhető és hallgatható. Nem is értem, miért nem szavaztak a kínaiak, akkor a döntőig menetelhettek volna? A csúcs az lesz, ha a Bozsek Márk nyeri meg, ritka erőtlen és unalmas, de abba Geszti beletalált, hogy a BK-sok elviszik sokáig.”
 • 16. zsír.a.buli? 2013. november 04. 07:32
  „10. Pepe9111 2013.11.03. 09:00
  ... azért szerencsére ezeken kívűl más is van a világon.”
 • 15. tricse 2013. november 03. 20:55
  „Uramisten ezt fáj hallgatni amit az Ákos művel!”
 • 14. Túrabakancs 2013. november 03. 17:20
  „dödike! /5/
  Egyetértek veled, kivéve a Gabi leszólását. Riheg-röhög, de nem mond
  hülyeségeket. Ellenben Szikora, akinek nem is érteni a beszédjét, ráadásul
  a szókincse nagyon csekély.
  - engem a Krasznai lány hangja irritál, főleg amikor mélyen énekel.
  - a dalok amiket kapnak ebben a szériában a versenyzők, eléggé ismeretlenek,
  vagy nem fülbemászóak.
  - a Bitheway nagyon egyedi és jó zenekar, a Vavra nevű kövéres srácnak egyedi
  a hangja, ő egyedül is sokra vihetné a későbbiekben.
  - Danics Dóra izraeli karkötője biztosan segít majd neki a későbbiekben is.
  - Batánovics Lili meg fogyjon le, mert az énekhang az egy dolog, a külső is számít.
  A Krasznai hölgyike meg sürgősen keressen fel egy plasztikai sebészt, és az orrát
  minél hamarabb /orrnyergét/ műttesse át. Elveszi az orra látványa a hangjáról
  a figyelmet.”
 • 13. Tunde24 2013. november 03. 16:30
  „Válogatottan gyenge társaság,kivéve az Ákost.”
 • 12. kuller 2013. november 03. 13:31
  „Ezt a legnagyobb jóindulattal sem nevezném tehetségkutatónak, legalábbis a szó szoros értelmében semmiképpen sem! Ez egy bulvársajtónak termelő, karaoke szökevényeket falunapra készítő, új celebeket létrehozó valami. Mondjuk ez a Krasznai leány elég tehetséges, csak a régi szakmájában! De azok a zenekarok/énekesek akik valóban értékes produkciót mutatnak be, nem fél év munka után jutottak oda ahol vannak! Pár ritka kivételtől eltekintve (ha az összes ilyen műsort és felsorakoztatott emberkéit nézzük), nagyon kevés maradt meg a pályán! Ez az egész egy vicc!”
 • 11. orbison 2013. november 03. 10:22
  „Pepe,
  Ha már ennyire tájékozott vagy, már elérték a céljukat.... a nézettséget..
  Egyet gondolj át: az Általad említett zenekarok listája nagyon szubjektív (Harcsa Vera nem annyira ismert szerintem és hiányzik a sorból sok más csapat is)
  Viszont: MINDEN énekes és zenekar tehetségkutatóval kezdte az életét. Ha ezek nem lennének, akkor soha nem lennének újabb tehetségek a színpadokon.

  Egynek örülök, hogy Alföldit nem tetted be a "ripacsok" közé .. :)
  Bár azért Gesztit sem kellene elásni, Ő is elég sokat tett már le az asztalra..”
 • 10. Pepe9111 2013. november 03. 09:00
  „A BTW arra jó, hogy kitöltsön két reklám közötti időt!
  A mentorokról: három ripacs, de sajna Alföldi is kezd beleszürkülni!
  Danics meg fogja nyerni a versenyt, mivel a lányok közül mesze a legérdekesebb. a többi meg csak azért kell, hogy lehessen SMS-t tarhálni. Az X faktor nem a zenélésről szól.
  Aki meg zenét akar, lehet hallgatni: Janis Joplint, Amy Winehouse-t vagy Harcsa Veronikát, Manu Chao-t, Santanát, Quimbyt, Csík zenekart...”
 • 9. alacska 2013. november 03. 08:57
  „Ilyen tudású énekesek " hemzsegnek" az országban. Ez az X faktor a beetetés magas foka . A sok h...e képes százakat ezreket kidobni a szavazásra. Ez évtől azért lett két nap, hogy minél többet ki tudjanak szedni az emberektől- no én erre egy "bazi vasat" sem adok. Egyébként az együttesek nem ide valók, hirdessenek versenyt együtteseknek.”
 • 8. Tapmancs 2013. november 03. 08:54
  „7. piroskaésabarkasz

  Sokkal erősebb a mezőny mint tavaly. Emlékezz csak "Stone"-ra, vagy Jimmy Fia Krisztiánra. Persze most is van pár akinek nem volna itt keresnivalója, pl: FatPhoenix (irritáló), KicsiSzabi (unalmas), Szabó Ádám (maradjon a harmonikánál, abban jobb)”
 • 7. piroskaésabarkasz 2013. november 03. 08:38
  „Minden idők leggyengébb mezőnye.Szerintetek lesz ember, aki "pénzt ad" valaha valamelyikük CD-ért??”
 • 6. orbison 2013. november 03. 07:46
  „Én a zsűrit a show részének tekintem, a véleményükkel max. egyetértek, vagy nem. Hiszen Ők is "csak" előadóművészek.
  A ByTheWay viszont szerintem is jó csapat, van bennük spiritusz. Eszembe jut Róluk egy "Csinibabás" szöveg: .. ezeket jól megkoreografálták........
  :)”
 • 5. dödike 2013. november 03. 07:18
  „Ez a bejelentgetés akár az egész műsor a közönség manipulálásáról szól.El kell hitetni a nézőkkel hogy az ő szavazataik döntenek.A bevétel a fontos a többi egy előre pontosan megtervezett koreográfia.A műsorvezetők kissé túllihegik magukat,a Tóth Gabi meg egyenesen szőrnyű.”
 • 4. lilimama08 2013. november 03. 05:34
  „Ez a részeredmény bejelentés semmire sem volt jó!
  Gesztinek szólhatna már valaki, hogy ne ajnározza olyan feltűnően a pornós bigét, meg Gabi ne nyalja folyton a fiúkat. Nem mentorhoz méltóan viselkednek!”
 • 3. sylvice 2013. november 02. 19:58
  „2. Legs. Igen tudnak. :D YaOu gitározik, és kürt tanszakon tanul a Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetében. Személyesen is ismerem a fiatalembert, igen tehetséges. Bence zongorázik, és Sziki is gitározik”
 • 2. Legs 2013. november 02. 17:56
  „Tudnak valamilyen hangszeren játszani?A zene ugyanis itt kezdődik.”
 • 1. Legs 2013. november 02. 17:40
  „Nem láttam őket.Nem is érdekel.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aligátort találtak a mozgólépcső alatt

A mintegy 30 centis állat a chicagói O'Hare Nemzetközi Repülőtérre költözött be. Tovább olvasom