Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Wéber Helga: ˝Semmi sem véletlen˝

Lassan két hónapja, hogy egy ausztriai síbalesetben súlyos sérülést szenvedett, melyet máig sem hevert ki az Unisex csábító szőkesége, Wéber Helga.

A gyógyulás mellett az Ádok Zolival közös Szabadon című videoklip forgatására készül a fiatal énekesnő.

– Nem is olyan régen síbalesetet szenvedtél. Sikerült azóta felépülnöd, a betegséged befolyásolta a próbákat?

– Pontosan hét hete történt a balesetem, amire ha visszagondolok, még mindig könnybe lábadnak a szemeim. Akkora fájdalmat éltem át pár másodperc alatt, amiről eddig azt gondoltam, hogy nem is létezik. De gondolom, ezzel most nem mondok újdonságot azoknak a
síelőknek, akik már – hozzám hasonlóan – elszenvedtek egy kereszt- és oldalszalag-szakadást. A zenekarom persze nem örült a történteknek, de azóta folyamatosan segítenek és támogatnak engem. Próbákra egyelőre még nem kell járnom, türelmesen nélkülöznek a felépülés időszakában. A fellépésekre – mert azok nem állhatnak le – folyamatosan visznek-hoznak. Felraknak a bárszékre, és már indulhat is a buli!


– A Kőbányai Zenei Stúdió jazztanszékén végeztél, majd a világot jártad úgy, hogy luxus-óceánjárókon énekeltél. Aztán három éve az itthon maradás mellett döntöttél az Unisex oldalán...

– Az az igazság, hogy akkoriban ez egy szükségszerű döntés volt a részemről. Az egyetemen már két évet halasztottam a külföldi munkáim miatt, ha újra kimegyek, elvesztem az addigi féléveimet. Kapóra jött Erdélyi Laci megkeresése, kíváncsi voltam a ˝popszakmára˝ és magamra. Láttam benne lehetőséget, miért ne vágtam volna hát bele! Igaz, itthon most nagyon nehéz a helyzet, külföldön ebben a szakmában is mérföldekkel jobban megtalálja a számítását az ember. De ahogy eddig semmit az életemben, ezt sem bántam meg. Azt vallom, hogy semmi sem véletlen, mindennek megvan a maga miértje! Nagyon sokat tanultam ez alatt az idő alatt a színpadról, az emberekről, magamról. Szövődtek nagy barátságok, voltak a zenekar életében fantasztikus időszakok és hullámvölgyek egyaránt. Mögöttünk van jó pár fesztivál, kislemez és videoklip, viták és nagy beszélgetések, de mindent egybevetve örülök ennek a lehetőségnek, és ha még egyszer dönthetnék, ugyanígy tennék.

Fotó: zene.hu

– Legutóbb Ádok Zolival énekeltél duettet. Milyen volt együtt dolgozni?

– Nagyon örülök, hogy személyesen is megismertem Zolit, ő egy fantasztikus ember, akivel öröm egy légtérben lenni. Azon kevesek közé tartozik, akiknek a hivatásuk egyben az életük is. Alázatos a zene iránt és minden porcikájában benne van. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk.

– Szabadon című dalotokhoz vadiúj videoklipet is forgattok hamarosan. Eddig főként a csábító, nőcis oldaladat ismerhettük meg, most mire készülsz?

– Először is arra, hogy addigra már fel tudjak állni térdrögzítő nélkül! Az orvosaim nem tanácsolják az én állapotomban a klipforgatást, mert egy rossz mozdulat és hosszú hetek munkáját dobom sutba. A stábbal megy is a fejtörés, hogy hogyan oldjuk meg ezt a problémát. De azért én bizakodó vagyok, remélem, hogy mindennap egyre jobban leszek és a klipen már a régi formámat fogom hozni!

Olvasóink írták

 • 9. Mankapunka 2010. május 01. 09:39
  „:))”
 • 8. piroskaésabarkasz 2010. április 30. 17:27
  „Kikészitettek a ballagásra érkezett "messzirőgyütt"rokonyok!!Index nélkül tekeregtek jobbra-balra.A paraszt GPS(a mama az ülésen)nem müxik jól!!”
 • 7. Mankapunka 2010. április 30. 11:27
  „Töketlenek feltartottak a Nádor aluljárónál.”
 • 6. meteor* 2010. április 29. 23:31
  „ilyen fejjel (feherben) nem csabos .<moderálva>”
 • 5. Mankapunka 2010. április 29. 13:31
  „Ma elkerülöm a Teleki utcát nagy ívben!!!!!”
 • 4. piroskaésabarkasz 2010. április 28. 20:59
  „Sárgán (rendőrzöld)mentem át ma a Telekin!”
 • 3. Mankapunka 2010. április 28. 18:13
  „Ami késik,nem múlis laci.”
 • 2. lacim6 2010. április 28. 15:45
  „Na végre nem esik az eső”
 • 1. Mankapunka 2010. április 28. 12:08
  „Kevesebb festéket,mert le fog rohadni az ajka.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húskampóval lopott áramot egy német tolvaj

Közönséges húskampóval csaknem egy hónapig lopta az áramot az a német férfi, aki végül a légvezeték… Tovább olvasom