Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

VV Veronika kitalált magának egy anyát

Elbujdokolt szégyenében VV Veronika édesanyja. Az egyetemi tanárnő szégyelli, hogy már a tévében is megmutatta magát ország-világnak a lánya.
Alekosz egykori menyasszonya a VV5-ben Alekosz exei közül került be a villába. Az előélete figyelemreméltó: már kiskorúként maga kereste a kenyerét, s a közösségi oldalakra tizenhat évesen feltöltött képeiből sejthetjük, hogy nem élt apácaéletet: jachtokon, luxusvillákban fotózták lenge öltözetben.

Egyik közeli ismerőse szerint egyetemi tanár édesanyja olyannyira röstellte lánya életmódját, hogy a vidéki kisvárosból a fővárosba költözött, hogy ne kelljen pironkodnia az ismerősök előtt. Minderről a család egyik ismerőse beszélt a Borsnak.

– Ők eredetileg gödiek, bár édesanyja nemrég Budapestre költözött, és ebben nagyban közrejátszott a lánya miatti szégyen. Úgy tűnik, Veronika sem büszke az anyjára, mert egy álmamát talált ki a nyilvánosság számára: nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az anyja azért lett sánta, mert őt mentette ki a vonat alól. Ebből egy szó sem igaz, csak anyagi segítséget remélt valakitől anyja állítólagos műtétjéhez, holott plasztikára volt pénze – mondta az anya egykori egyetemi diákja, aki az órákon is többször hallott a megtévedt lányról.

Veronika gyakran beszél kamera előtt a családjáról, édesanyjáról, ám ilyenkor aligha vér szerinti szülőjéről mesél. Van ugyanis egy pótmamája, aki négy éve a lelki támasza.

– Tizenhat éves volt, amikor megismertem. Úgy szeretem, mintha a saját gyermekem lenne – nyilatkozta Katalin.

Olvasóink írták

  • 1. Julianusz 2011. szeptember 20. 09:49
    „Ezt az RTLklub nem tudta, nem akarta tudni, mert a forgatókönyv így volt megírva.Ezeket a fordulatokat, "meglepetéseket" váratlan visszahívásokat csakis az sms-ekért, így alakították. Az első perctől tudták, így szólt a szerződés. Soha egyetlen adást nem láttam, csak az online oldalak hírei után kerestem rá 2 eseményre, bőven elég volt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Béciből Terminátort csináltak az orvosok

A ValóVilág negyedik szériája lakójának egy baleset következtében kés alá kellett feküdnie. Tovább olvasom