Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

VV párbaj: Béci legyőzte Olivért

Béci térhet vissza a Villába, miután a szombati párbajban nagy fölénnyel legyőzte Olivért!

A Villalakók a legutóbbi kiválasztáson úgy döntöttek, Olivért küldik párbajozni. A ˝vagány˝ pedig kihívta Bécit, akit nagy riválisának tart. Szombaton este összecsaptak az ellenfelek. Béci diadalmaskodott.

Fotó: RTL klub
Fotó: RTL klub

Olvasóink írták

 • 19. Mankapunka 2011. február 14. 15:18
  „Kár törölni az igazságot. Ezért kellene támadni a média törvényt.

  morz

  Anikónak 100 X jobb teste van,így inkább azt hegeszteném. giginek csak a segge jó,a combja tiszta hurka.”
 • 18. morz 2011. február 14. 15:13
  „Gigit blokkolnám, a többi le van sz@rva.”
 • 17. Mankapunka 2011. február 14. 13:08
  „Remélem majd mikor jön a jó idő,akkor majd este nem a TV előtt fogtok ülni.”
 • 16. RUDI 2011. február 14. 12:21
  „Várható volt , hogy Olivér hagyja el a Villát,sajnos az utóbbi hetekben túlzásba vitt mindent.Én nagyon kedveltem, meg vallom őszinte Olivért.De sajnos maga hülyeségébe esett bele, Úgy hogy magának köszönheti, hogy ki esett.”
 • 15. tricse 2011. február 13. 17:50
  „Tisztán látszott a kihívásnál,hogy Olivér nem Bécit kapta felsőbb utasításba! Hangsúlyozták is elégszer a műsorvezetők és Olivéren is látszott amikor odaadta Bécinek a kendőt,hogy gyógyszerelgurulásilag dönt! Egyetlen jó döntése lehetett volna,ha Anikót hívja ki,hiszen ezzel egyértelműen mindenkinek a tudomására hozta volna,hogy semmit nem jelentett ez a kis közjáték és még a gyanút is el akarja ezután kerülni! Vissza is mehetett volna ellene és Enikő is másként viselkedett volna vele! Elcseszte! Ennyi!Alekosz nyerjen! Amúgy én Szandikát bírom,mert ennyire őszinte ösztönlényt ritkán látni,az a csaj azt sem tudja mi fán terem a taktika és a képmutatás!:)))))”
 • 14. gondolat1234 2011. február 13. 12:31
  „Egy pár gondolat:
  - Ezt a párbajt Olivérnek simán be kellett volna húznia, de az utóbbi napokban maga alatt vágta a fát. Először az Anikós sztori majd pedig a Kihívás utáni kiborulás (aki nézte utána neten, amit rendezett...)
  - A Béczi meg az utóbbi napokban szépen kussban nézte, ahogy Olivér hülyét csinál magából és röhögött az egészen.
  - A műsor dögunalom lesz. Lehet az Olivért (és csapatát) szidni, de az egész műsort ők vitték, a többieket nem is mutatják, nincs is mit...
  - Mivel a tét az volt, hogy amelyik csapat vezére elvérzik, az a csapat szépen-lassan el is fogy, ezért innentől szerintem Éva és Alekosz is meg fogsz húzódni a háttérben és kussolni fognak, vagy esetleg Éva is elkezd kiborulgatni és megy is kifelé.
  - Nem tudom emlékeztek-e mikor Olivér Alekosszal beszélgetett kint talán a nőkről, cigiztek. Alekosz annyit mondott, hogy vagy felveszed a kesztyűt a többiekkel és vitatkozol vagy kussolsz, reggel felkelsz, elvonulsz, este meg lefekszel szép csendben. Miután minden hülye picsa elutasította, látta, hogy egynek sincs agya, ezt is csinálja, konfliktusai nincsenek, a Zsófit szépen haza is küldte és mindenki fél tőle.
  - Az tud nyerni és tudott is minden VV-ben, aki szépen elvan a háttérben, néha azért előbújik, de semmi több, bírja a bezártságot, mert minden héten van olyan aki kiborul és ezért megy is kifelé...
  Még két dolog:
  - Szerintem az egyértelmű esélyes Alekosz. Akármilyen is, de szerintem normális, a poénjai, stílusa jók, nem anyázik, kultúrált, nem ordibál, tud viselkedni.
  - A többiek meg... Laci mintha ott se lenne, de ha mutatják, akkor is csak anyázik mindenkit, egy vén életunt... Jersy beszélni se tud, egy gondolata nincs, és ide-oda csapódik, ahol erősebb a csapat. A Gombi nyávogása totál idegesítő, menne már haza. Szandika egy műveletlen paraszt, elviselhetetlen. Éva sokszor túl sok, idegbetegeskedik és ő akar lenni mindenben a number one.. Csak neki lehet igaza, egyszer sem ismeri el más véleményét... Gigi a villa színésznője... Mindenkinek nyal, közben meg a háttérben áskálódik. Béczi megfojtana mindenkit egy kanál vízben, elég csak sokszor az arcára nézni, de inkább kussol és azt mondja, ő mindenkit szeret... na persze
  - Várhatóan most megint az Évát küldik ki, de akárkit is, a Gombit kell kivinni, mert ő ellen bárkinek van esélye, elég már a nyávogásaiból. Mondjuk egy Gombi-Szandika párbaj eléggé 50-50 csata”
 • 13. tecumama 2011. február 13. 11:20
  „Kedves ed69! Neked aztán tényleg furcsa a felfogásod, mi a jó a gyerekeknek! Inkább tegyék tönkre a másik füzeteit, mint pisztollyal a kezükben pózoljanak ország-világ előtt. Igen, Béci törvénytisztelő:DE!Csak a saját szavaiból hallod ezt, ami a villa falain belül elhangzik. Viszont, ha egy kicsit is utánaolvasnál Béci fiúnak, rájönnél, hogy amit benn hangoztat, az kinn messze nem a valóság. Micsoda törvénytisztelő állampolgár, aki bűnöző gyerekekből alapít bandát, és ezt fenne hangoztatja.Fő szórakozása a p.na, a sör, meg a "behajtások".Na, és a hugica? Béci rossz szemmel nézte, hogy levette a melltartóját a fotózáson, de kérdm én, hát hol volt akkor, mikor a hugi 17 évesen az erotika kiállításon riszálta magát egy szál bikiniben, vagy amikor a fojtogatós szado-mazo filmet csinálta? Neked ez tényleg követendő példa? Tudod mit? Én inkább veszek a gyereknem minden nap új füzetet, tolltartót, de ne adja az Isten, hogy egy ilyen Béci fiú utánzat egyszer ráfogja a fegyverét!”
 • 12. ed69 2011. február 13. 10:34
  „Öszintén szólva, én nagyon örülök, hogy nem az Olivér ment vissza! Gyerekeim vannak, akit nézik a VV-t. Hiába tiltanám meg nekik, az iskolában is mindenki erről beszél. Lehet, hogy a felnőttek jópofának találták Olivért, de én nem. Nem tudom az Oli rajongók mit mondanának a gyereküknek, ha az iskolából hazajövet arra panaszkodnának, hogy valaki tönkretette a füzetüket, vagy a tolltartójukat. Nem hinném, hogy olyan viccesnek találnák! Miért baj az, hogy olyan fiatalember is van aki megmutatja, hogy a fiuknak is lehet takarítani, segíteni, és betatani a szabályokat. Lehet, ez unalmasnak hangzik, de a gyerekeim inkább olyat lássanak, aki tiszteli a szeretteit, van ereje abbahagyni a doháhyzást. Mindezek ellenére kívánok Olivérnek sok boldogságot, és sikereket az életben!!!”
 • 11. tricse 2011. február 13. 09:58
  „Eddig is meg voltam győződve a média tisztességteloenségéről,de amit az RTL klub művelt tegnap Lilu önfeledt vezetésével a párbajon Olivérrel az már durva! Férfi legyen a talpán aki ellent tud állni annak az ízes beszédű ribinek ottbent bezárva,az vesse rá az első követ akinek nem állt volna a zászló ha nekidörgölőzik egy ilyen maca!Mégse döntötte meg,az utolsó pillanatban visszakozott,de nem ez lett kihangsúlyozva a műsorban! Lilunak már a képébe tudtam volna mászni amikor sokadszor Anikózott! Ez csak egy porszemnyi csata volt ami nők miatt bukott el,a történelemben volt már ilyenre sok példa!”
 • 10. Jandex 2011. február 13. 07:40
  „Naa,itt is átaludtam a v(ilág)v(égét) !:)))”
 • 9. Numen 2011. február 12. 23:58
  „Ezaz tecumama, megnyugodtam,hogy vannak normálisan gondolkozó emberek. Ez az RTL-től elég durva húzás volt.Az előző véleményem megírtam a VV4.hu-n tuti, hogy nem jelenítik meg mert cenzúrázzák! Ez a tiszta játék ugye?!”
 • 8. tecumama 2011. február 12. 23:53
  „Gondoljunk kicsit bele: Éva 2x ment vissza, nagy fölénnyel, Alekosz is elsöprő győzelmet aratott a párbaján, Oli is visszament már egyszer. Azok a szavazók nem hiszem el, hogy nem szavaztak Olivérre. Az RTL megint eltaktikázta magát, ugyanúgy, mint az X-Faktorban. Eddig néztem a műsort, függő voltam, de ezek után ........sz@rok rá, nem vagyok kiváncsi a bűnöző nagyképű fejére, és a pornómaca hugira, aki benn megjátssza a szende szüzet. Igen, Olivér taktikázott, de a Rácz testvérek az igazi színészek, és legnagyobb taktikusok! Remélem Alek nyer ezek után, és a nagyképű Rácz úr nagyot koppan a végén. Az nevet, aki utoljára nevet!”
 • 7. Numen 2011. február 12. 23:34
  „Elég átlátszó a dolog. Szerintem Olivér már korábban feladta a játékot csak az RTL nem engedte, hogy kilépjen. Felborúlt volna a tervezett műsorrend, inkább rásegítettek neki a kiesésben. Ez az egész meg volt tervezve, Alekosz is elszólta magát a beszédnél ( " nehéz LESZ Olivér nélkül " ) és utánna helyesbített.Béci egy öntelt nagyképű <moderálva>. Oliver nélkül unalmas lesz! A szavazati arány valójában fórdítva lehetett. Az RTL a nézőket megvezette. Hajrá Alekosz, ő egy igazi figura, soha nem esik ki a szerepéből.”
 • 6. senkialadár 2011. február 12. 23:11
  „igen ez hungary a kiszel meg a pákó meg a győzike a sztár,meg ezek a rácbéla féle bűnözők...oké hogy kiszavazták a mókamestert aki miatt érdemes volt leülni 19:00kor a tévé elé de majd eztán leszek kiváncsi hogy fog tetszeni a műsor hogy nem lesz ki csinálja a show-t, szegény szerkesztőket is sajnálom egész nap vakarhatják a fejüket mit is vágjanak az összefoglalóba mert szórakoztató anyag alig ha lesz, de legalább bent vannak az őszinte nyugis (én szerintem hót unalmas) játékosok”
 • 5. tecumama 2011. február 12. 22:46
  „Na, innentől szépen megcsappan a nézettség! Érdekes a dolog, mert a ValóVilág honlapon/már amíg elérhető volt/ Olivér fun-ok voltak többen. Sőt! Állítólag Bécire szavazni sem lehetett. Most akkor mi van? Én biztos, hogy ezentúl nem fogok sietni, hogy este 7-kor nézzem a VV-t. Nem vagyok kiváncsi erre a nagyképű motherf...r-re, mert olyan nagy arca van, félek, hogy kiesne a tv-ből.”
 • 4. Ildi25 2011. február 12. 22:42
  „Van igazság a Földön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Éljen Béci, Gigi, Laci és Gombi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mert ők az igazak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 3. MSangel 2011. február 12. 22:20
  „Szégyen hogy egy ilyen öntelt, beképzelt , pökhendi embert sokan többre tartanak mint azt aki őszinte és a jókedvet csinálja.”
 • 2. AntiFricc 2011. február 12. 22:10
  „Mi a tök? Retekléklub futtatja a cigányt? Rácz Béla, ez ám a név apám!”
 • 1. drKotász 2011. február 12. 20:18
  „Nézzetek csak utána ki is ez a bűnöző béci gyerek aki fegyverrel pózol az iwiwes lépén.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A természet szexcsodái a londoni Természettudományi Múzeumban

A brit főváros tekintélyes Természettudományi Múzeuma története során először szentelt kiállítást a… Tovább olvasom