Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

VV megerőszakolták a villa szépfiújának nővérét

Nővére óvná Jerzyt attól, hogy kibéküljön anyjukkal. Rysardában feltolultak sanyarú gyermekkoruk emlékei, köztük a legborzalmasabb: anyjuk hagyta, hogy megerőszakolják a lányát.

A szörnyűségek tárháza volt Jerzynek és testvérének gyerekkora. Naponta újabb borzalmas részletek derülnek ki a valósághős szenvedéstörténetéből: egy családi vitában a kés is előkerült, az anya éheztette, leköpte, fenyegette és bosszúból intézetbe adta gyerekeit. A lengyel fiú nővére , Rysarda azonban ezeknél is sötétebb titkot árult el a Borsnak: anyjuk tudtával zaklatták a fiút és erőszakolták meg a lányt - írja a borsonline.hu.

– Bár tudom, hogy az emberek merő jóságból szeretnék, ha újra egyesülne a családunk, higgyék el, nagyon rosszat tesznek Jerzyvel is és velem is, akik ezt erőltetik – magyarázta Rysarda. – Nekünk nem csak egy-két rossz napot szerzett az anyánk, az egész gyermekkorunk valóságos horror volt! Dulakodások, az anyánk folyamatos részegsége és gonoszkodása lelkileg megnyomorított minket, csak a csodának köszönhetjük, hogy emberek maradtunk – zokogott fel nővér. – Bocsánat, hogy sírok, de ahogy újra felidézik a múltunkat, megint átélem minden ocsmány pillanatát. Pedig azt hittem, már rég lezártam... – akadt el a nővér hangja, majd mély sóhaj kíséretében szakadt ki belőle a legkeserűbb emlék.

A teljes írás>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Alekosz ilyen luxusbusszal csajozik

Luxuskörülményekből még nagyobb luxusba költözik hétfőtől Alekosz (32), ha igent mond az RTL Klub… Tovább olvasom