Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

VV Fanni megmondta, mi a baj Orbánnal: nem elég kigyúrt

Nem tudja még, mit kezd az életével, de reméli Fanni, a VV 7 legutóbbi kiesője, hogy Dennis vesz neki egy szoligépet. Orbánról is beszélt, amikor a Bors szerkesztőségében járt.
– Eddig vonatoztál Martonvásárról Budapestre. Akkor mostantól taxizni fogsz?
– Nem. Nem szálltam el magamtól, és egyelőre munkám sincs. Nem tudom, mit fogok csinálni, a Bors-chat alatt pár állásajánlatot kaptam, például egy szolistúdióba, meg egy turkáló akarna reklámarcnak. Jogsim és autóm nincs, ezért marad a vonat. Nincs vele bajom.

– Hogyan fogadtak otthon Martonvásáron?
– Sehogy. Az utcán elfordulnak az emberek, ha meglátnak, akik eddig köszöntek, most már nem is köszönnek.

– Fáj?
– Persze, hogy fáj! Az elmúlt négy napban, amióta kijöttem, sokat sírtam a bántások miatt. Leginkább azért, mert a családomat és az öcsémet bántották miattam.

 Milyen típusú férfiak tetszenek?
– Rettegek az erőszaktól, az erre hajlamos férfiakat kerülöm. Egyébként legyen vicces, jó kiállású. A pénz nem érdekel. Az egyik Bors-olvasó kérdésére elmondtam, hogy Orbán Viktor például azért nem tetszik, mert nincs kigyúrva. Viszont a szettjei jók. Nekem Obama tetszik, ő jó kis pasi! Van egy másik magyar politikus, akinek nagyon helyes pofija van, nem emlékszem a nevére, de tutira láttam már őt a híradóban!

A teljes interjút itt olvashatják >>

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvan a Szárnyas fejvadász folytatásának rendezője

A forgatás 2016 nyarán kezdődik. A forgatókönyvön, amelynek eredeti ötlete Hampton Fanchertől és… Tovább olvasom