Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

VV Éva idegei kezdik felmondani a szolgálatot?

Szélsőséges módon törnek a felszínre a törtető lány érzelmei, ezért most, a játék legfeszültebb szakaszában már nagyon vigyáznak rá a szakemberek.

VV Évánál az utóbbi időben egyre többször és egyre könnyebben szakad el a cérna. A villa törtetője szélsőségesen éli meg a konfliktusokat, sőt a boldog pillanatokban is hisztérikusan reagál: képtelen uralkodni magán, kis híján szívroham közeli állapotba kerül. Ennek leglátványosabb példája a Gigi ellen megnyert párbaj eredményhirdetése volt, amikor a műsorvezetők lábai előtt hempergett önkívületi állapotban.

Olyannyira elragadták az érzelmek, hogy rosszul lett, néhány pillanatig fuldokolva kapkodott levegő után. Hasonló eset játszódott le akkor is, amikor megpillantotta a párbajgyőztes Jerzyt, vagy a villába visszatérő Olivért.

Teljes cikk>>

Olvasóink írták

 • 8. 41 2011. május 02. 17:33
  „A nők szégyene.Jó nézni!Mulatságos a bunkósága,a hisztijei,lusta mint a dög,rendetlen,megaláz más embereket(a gond az,hogy élvezi is),példát mutatni nem tud semmiben igazán.De jó hírem van!!!Ha vége a műsornak,a sok SMS-t beküldő fiatalember között kisorsoljuk azt, akinek feleségül KELL vennie.HA....HA....HA.Lássuk ez jutalom vagy büntetés?Nézőpont kérdése,hiszen szeretjük,mert önmagát adja.”
 • 7. RUDI 2011. május 02. 10:58
  „Bár nagyon sok , kérdés van, vagy lenne, hogy miért is viselkedik,Éva,úgy ahogy viselkedik.Düh rohamai vannak, de ennek megvannak a való okai szerintem.Sokszor szerintem ,tudatán kívül cselekszik, amit ö nem vesz észre, de ez csak maga az ösztönei hozzák ki belőle.Bár mikor vissza nézi a jeleneteit,ö magán is csodálkozik, hogy is viselkedett.Nagyon is téves az az eszme, hogy idegei nem bírják.Őt így veszik észre, ahogy van ön maga .”
 • 6. 1olvasó 2011. május 01. 15:53
  „Kezdik felmondani az idegei a szolgálatot? Sose volt normális? Komoly gondok vannak nála, amit nem ártana szakemberrel kikezeltetnie.”
 • 5. Jägermeister 2011. május 01. 07:45
  „Hat szerintem meg menjen csak az Aniko vissza. Mar nem nagyon tudom elviselni Evat, epp a stilusa, hiszterikus rohamai, es a törtetese miatt. Aki semmibe veszi masok erzelmeit, nem tud vesziteni, es keresztül gazol mindenkin, az nekem nem eppen az esetem. Tudom, hogy ez a jatek epp erröl szol, de belölem megis unszimpatiat valt ki, ahogy viselkedik.”
 • 4. RUDI 2011. április 30. 16:25
  „Éva egy ki bírható egyéniség, tudom sokszor a düh rohamai miatt van elnyomva.De viszont a kezdetek óta ilyen így ismerhettük meg mi .Bár sokszor túl sok nekem , ahogy kiborul,de szerintem így van érdekessége, hogy nézzük.Anikó szerintem, nagyon erős, de viszont nem sok jót mutatott magából.Alekosznak igaza van, hogy néha Anikó nagy színész amit én is látok rajta.Anikó Évát nagyon is gyengének tartja ezért is viszi ki párbajozni.Csak mikor Éva rá kérdezett, hogy miért is öt viszi ki párbajozni , nem vallotta be neki az igazat.Félő ,hogy ö jön vissza, de remélem,hogy nem lesz így.”
 • 3. accelerator 2011. április 30. 13:47
  „Előttem már színtársulat mindent elmondtak..... :)”
 • 2. Babybogyo86 2011. április 30. 13:01
  „csinálja a picsáját a kis ribi”
 • 1. adalfold 2011. április 30. 10:35
  „undorító,ahogy a <moderálva> félroma anikót a blikkkek az első helyre tolják.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatvanméteres mélységbe bukfencezett két eb, de túlélte

Hatvan méter mély szakadékba bukfencezett le két kutya az Egyesült Államokban, de kutyabajuk se… Tovább olvasom