Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

VV Edina két éve nem volt férfival

Édesanyja csalódott benne Lacival való rövid románca miatt. Azt mondja, lánya két éve nem volt férival, és azt hitte, hogy a villában végképp nem fog történni semmi.
Szülői engedéllyel csókolózhat, ihat és hentereghet VV Edina a villában, ennél pajzánabb viselkedést azonban nem néz el neki az édesanyja.

Mikulás napján aztán magasra hágott a hangulat a luxusbörtönben, Laci, aki nemrég még Dóriért volt oda, heves csókcsatát vívott Edinával, ami az ágyban folytatódott.

A 22 éves baróti lány nem bírt magával, a takaró alatt lekerült a bugyija is. A lány aztán kipattant az ágyból, azt hajtogatva, hogy az anyja megöli, ha ezt látta.

- Szóhoz sem tudok jutni! – háborgott az asszony a borsnak.

– Megegyeztünk a lányommal, hogy az alkohol, a csók belefér, de a szex és a többi már nem. Csalódtam Edinában, de örülök, hogy itt megállt. Szerintem szeretethiánya van, mert amióta meghalt a volt barátja, két éve, nem volt senki az életében.

Edina a helyi diszkóban volt pultos, de nem volt nagy pasifaló, én úgy tudom, hogy három fiúval volt dolga. Nem az a típus, aki a kalandokat keresi – árulta el az édesanya.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy vagyont ér az eredeti Micimackó

122 millóért kelt el ugyanis egy londoni árverésen Milne Micimackó kuckója című könyvének egy… Tovább olvasom