Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

VV Béci ellen szövetkezik Jerzy családja durva módszerekkel!

VV Jerzy családja harcba szólítja Alekosz, Olivér és Éva rajongóit, hogy Béci még véletlenül se juthasson vissza a villába a vasárnapi párbajon. Minderre azután szánták el magukat, hogy a Rácz fiú szerda este, a ValóVilág élő adásában úgy döntött, "sógorát" viszi ki magával a küzdelemre.

Jócskán felkorbácsolta a rajongókat Béci szerdai döntése, amikor is eltökélte, hogy Jerzyt viszi magával párbajozni. Az övön aluli lépést persze a villa szépfiújának rokonai sem hagyják annyiban: készek szövetkezni az ellentáborral is, hogy számukra a lehető legpozitívabban alakuljon a hétvégi küzdelem.

"Biztos vagyok benne, hogy Jerzy ebben a helyzetben a szívére hallgatott volna, mintsem hogy taktikázzon. Rácz úrfi ugyanis választhatott volna mást is, de mivel nem így tett, ezért mi is úgy gondoljuk, hogy megengedhetjük magunknak a taktikázást. Akit lehet, mozgósítani fogunk az ellentábor részéről is, harcba hívjuk Alekosz, Olivér és Éva rajongóit, hiszen most igazán megvan a lehetőségük arra, hogy elvegyék a döntőbe jutás lehetőségét Bécitől" - nyilatkozta az Új Ásznak Jerzy sógora, Zoltán.

A teljes cikk >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mire képes Internet Explorer 9-es verziója?

Az informatikai újdonságok hírportálja így elemzi a Microsoft új böngészőjét. Tovább olvasom