Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 24°C Még több cikk.

VV Béci Alekoszról: ´Te, semmirekellő alkoholista!´

Alekosz a kiválasztás után részegre itta magát, ezért a két villalakó között az indulatok a tetőfokára hágtak.

Amikor VV Gigi testvére és Szandika az igazsághintában felváltva kellett, hogy válaszoljanak a villalakók kérdéseire a párbajjal kapcsolatban, Bécinél elszakadt a cérna: nem tudta tovább szó nélkül tűrni Alekosz nagyképű viselkedését. Azt mondta, elege van abból, hogy az Okostojás soha semmit nem mond ki egyértelműen, és hozzátette, biztos abban, hogy nem Akekosz nyeri majd a Való Világ negyedik szériáját -írja a nana.hu.

„Te akarod megnyerni a Való Világot? Éppen te, akinek egy villanyszámlát nem kellett fizetnie soha életében? Te akarod megnyerni, éppen te? Mikor egész életedben 220 nm-en éltél és ki volt nyalva a segged? Semmirekellő vagy! Azért mi, akik itt vagyunk, 80 % -ban megdolgoztunk azért, hogy legyen mit ennünk! Te, görög isten, te kaviárevő felső ezer!" – vágta Béci Alekosz fejéhez. A villalakók közül többen is osztják Béci véleményét a görög félistennel kapcsolatban, valószínűsíthetően azért, ahogy az Okostojás az ágyjegyekkel kapcsolatos eheti villajátékban viselkedik.

A teljes cikket megtalálja itt.

Olvasóink írták

 • 8. Citizen 2011. március 11. 18:13
  „5. Nut10 2011.03.11. 14:45 Azt írod Alekoszt soha se láttad még részegen. Jól van .ezt szerintem akkor Bécire is lehetne írni ,csak mert mikor kint voltak a disznó ölésen a nagy haverjával együtt okádott az Alekosz és ezt elég sűrűn mutatták a tv-ben És nem díjazom egyiket sem még mielőtt félre értenéd”
 • 7. gyurika32 2011. március 11. 15:15
  „Ja és még valami.Ha esetleg mégis az Alekosz nevű akárki nyerné ezt a játékot akkor az semmi másnak nem tulajdonítható mint hogy ugyan olyan hires mint Polgár jenő.Matisz papa,Szalacsi.Nos szerintem ez az a szint amit ő képvisel.”
 • 6. gyurika32 2011. március 11. 14:53
  „Nem igazán értelek Ariella.Vagyis azt értem amit irsz csak azt nem hogy mire akarsz ezzel kilyukadni?Ez az egész valo világ egy undorito népbutitás.Amig ilyen emberek mint Alekosz és Éva szerepelnek nap mint nap a televizio müsorán,addig ne várjunk csodát.Ez az igazi magyar valóság.Ezért nem jut ez az ország sehova.Jo példa ez a két ember erre.Az egyik buta alkoholista a másik rossindulatu irigy.Tudom most azt gondolod hogy elfogult vagyok,de hidd el nem.csak a többiben legalább látok valamit.Irásomat kérlrk ne vedd sértésnek.Nem annak szántam.Tisztelettel:Takács György.”
 • 5. Nut10 2011. március 11. 14:45
  „Ez az aljadék Béci támad egy normálisan élő emberre? Béci, aki gépfegyverrel fotóztatja magát, lopott, csalt, hazudott a karján meg "törvényen kivüli" tetkó? Alekoszt nem mondanám alkoholistának, szerintem, ő egy normálisan fogyasztó ember, még 1x sem láttuk részegen. A türőképessége meg határtalan. Az a helyzet, hogy egyikért sem vagyok oda, mert mind leszerepeltek, de a Bécit az végkép nem kajolom.”
 • 4. Ariella 2011. március 11. 14:20
  „Amit leírok, nem csak arra vonatkozik amit Béci Alekosznak mondott, hanem a való életben, sok hasonló helyzetre! Magyarországon, az írigység, és a gyűlölet hatalmaskodik! Minden embernek meg van adva a lehetőség, hogy tanuljon, dolgozzon. Milyen jogon mondta Béci mindazt Alekosznak? Az ő szüleinek nem volt megadva talán a lehetőség, hogy dolgozzonak, és házat vagy lakást vegyenek? Mehettek volna iskolába is, még ha időnkénti munka mellett, amivel besegítettek volna a szüleiknek! Ahogyan sokan mások is csinálják! Nem nyafogni kell, és azt nézni, hogy gyorsan, könnyen, bárhogyan pénzhez jussunk! Próbáljunk szorgalmasan tisztességesen, ha kevesebb összeghez is, pénzhez jutni! Nem kell írigykedni Alekoszra, mert szülei egy életen át tisztességes, és sok munka árán megadták gyerekeiknek amit csak lehetett! Egyszerű munkás családból származom, de szüleim tisztességesen, és sokat dolgoztak, hogy testvéremmel eggyüt iskolába járhassunk, és meg legyen mindenünk! Minden forintot gondosan beosztottak! Nem nyafogni, írigykedni és gyűlölködni kell, hanem gondosan megtervezni életünket, munkába nem válogatni és tiszteségesen pénzt keresni! A munka nem szégyen. Most az országban lévő helyzet miatt férjem mérnök létére nem szégyenli, hogy kőműves segédmunkásként dolgozik! Sajnos, ma már sokan tisztességtelenül, és undorító módon akarnak pénzhez jutni!”
 • 3. traboca 2011. március 11. 13:52
  „Alekosz félisten????Hol??Ha egy pasira azt mondják félisten az nem ilyen pasinál kezdődik.....”
 • 2. Had-assa 2011. március 11. 13:39
  „Szerintem pedig Alekosz még ittasan is különbül viselkedett,mint a Béla!”
 • 1. garrett27 2011. március 11. 13:26
  „És milyen igaza van Bécinek! Alekosz egy nagyképű alkoholista, aki ráadásul lusta mint az állat. Egy álmacsó, akinek max pénzért lesz nője. Bár amilyen kisstílű, irigy féreg, még ez is kétséges.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Jerzy egy 70-es évekbeli computer: Kasza Tibi kipletykálta a villalakókat

Az énekes a Class FM-ben beszámolt a ValóVilágban töltött létéről. Tovább olvasom