Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

VV: Alekoszt beteggé tették a vérre menő viták

A ValóVilág okostojása könnyűszerrel felülkerekedik bármelyik villatársán, ha szócsatára kerül a sor. Kiderült azonban, hogy ezek a konfliktusok alaposan megviselik a görög dumagép lelkét.

Naponta lehetünk tanúi Alekosz szónoki bravúrjainak, ahogy a görög valósághős bármilyen konfliktushelyzetben porig alázza lakótársait sziporkázó dumájával. Úgy osztotta ki Bécit és Jerzyt, hogy azok köpni-nyelni nem tudtak a meglepetéstől, pedig az okostojás nem trágárkodott, csak remek beszédben mondta el a véleményét lakótársairól. Azt csak kevesen tudják, hogy Alekinnyót mélyen felzaklatják ezek a szópárbajok, hiszen a képernyőn csak azt látjuk, hogy az érdi Cicero szisztematikusan pusztítja ellenfeleit. A kiesett villalakók közül először Szandika figyelt fel Alekosz törékeny lelkivilágára, és sajátos technikájára, amellyel visszanyeri békéjét - írja a borsonline.hu.

– Az igaz, hogy Aleknak hatalmas dumája van, amivel mindenkit felaprít, de amikor komoly összetűzésbe keveredik valakivel, hiába iskolázza le az illetőt, nagyon megviseli a harc – mesélte a plasztikcica, aki a villában szoros barátságot kötött az okostojással.
– Alek egy egy ilyen konfliktus után a másnapot általában az ágyában tölti. Ilyenkor rendszerint fáradtságra, gyengeségre hivatkozik, de egyértelmű, hogy az összetűzések betegítik meg – tette hozzá Szandika, aki azt is elárulta, hogy Alekosz a depresszió óráiban nemigen kommunikál senkivel, visszavonul, mint a sebzett vad. Végül a kora esti órákban kikecmereg a paplan alól, iszik egy konyakot, elszív egy szivart, és újraindul a tévénézők által is ismert Alekosz-show.

A teljes írás>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repült a TV2 híradósa: Hajdú kirúgta Pachmannt

Rosszul alakul Pachmann Péter magánélete. A TV2 híradósa hiába vált el hivatalosan is múlt héten a… Tovább olvasom