Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

VV5: Kinga Péterrel csap össze vasárnap

A lakók közül Seherezádét, Esztert és Petit is többen ajánlották a Kiválasztottnak. Mivel a jel a Veterántól esett legrosszabbul Kingának, ezért őt hívta ki párbajozni.
Kinga úgy érzi, nem gyengítette le a zöld kendő viselése, inkább kiegyensúlyozott és erős lett tőle. A Kiválasztott szeretne visszajelzést kapni a nézőktől, hogy szeretik őt és nagyon szeretne visszamenni a Villába. A riportszobában azt is elmondta, hogy biztos benne, a többiek megbeszélték előre, hogy ő kapja a zöld kendőt, taktika áldozata lett, de egyáltalán nem bánja, mert végre erősnek érzi magát.

Az esélyesek között szerepel a három jelrakó, Seri, Eszter és Péter, de még az egykori barát, Attila is. A legdurvább konfliktusok utóbbival zajlottak le a Villalét közel négy hónapja alatt. Attila nem akarta elmondani az igazat arról, hogy miért éppen Kingával zördül össze ilyen gyakran és ilyen durván, de annyit elárult, hogy van valami vonzás-taszítás kettejük viszonyában, de már tudja, hogy el kell engednie ezt az egészet. Amikor szerelmi cívódásnak fogta fel a vitákat, akkor is tudta, hogy egyoldalú. Kinga azt mondta, nagyon szereti Attilát és fontos neki, ezért találja meg őt újra és újra.

Eszterrel már az elején sem szimpatizált a Kiválasztott, akadt konfliktusuk bőven. Kinga minősítette a Cristofelhez való vonzódását, aztán Eszter kihúzta a gyufát azzal, hogy kiejtette „ikertestvérét", Dyát. Kinga az utóbbi időben már nem érezte, hogy pattognának a szikrák Eszter és közte.

Seherezádéval is akadtak összezördüléseik, főleg az elején, legutóbb viszont Gergő távozása után kerekedett ki egy csendesebb, de meghatározó konfliktus, amikor Vera a titoklevélben azt írta, hogy Kinga közeledni akart Gergőhöz. Egyik lány sem tagadta Lilu előtt, hogy van köztük feszültség, Seri abszolút esélyes lehet a zöld kendőre.

Petivel nem nagyon volt konfliktusa Kingának, a Rendőrakadémia hete az első, amikor valamit együtt csinálnak. De ő is benne lehet a kalapban, hiszen jelet rakott a lányra.

Kinga végül úgy döntött, hogy a zöld kendőt Peti kapja, mert tőle rosszul esett a jel, szerinte a Veterán sunyi és alattomos, aki mindig ki akar bújni a Párbaj alól és ez nem fair. Most már nem is tud.

Olvasóink írták

  • 1. garrett27 2012. január 12. 11:07
    „Nekem egyik sem szimpatikus, de egyértelműen a hisztis libára szavazok, hogy ő menjen végre haza.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezet a Való Világ álompárja, de egyiküknek sincs jogosítványa

Cristofelt és Veronikát Gergő hívta egy közös kocsikázásra. A Porsche 911 volánjánál kiderült, a… Tovább olvasom