Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 24°C Még több cikk.

VV5: kapuvári az első villalakó

Gergő, a börtönviselt kapuvári felszolgáló 58 százalékkal nyerte meg az első beszavazóshow-t.
23:03 - Gergő 58 százalékkal lesz a villa Alfahímje.

23:01 - Gongszó, dráma...

23:00 - A kortesbeszédekben Viktor azt mondja el, hogy önmagát akarja adni. Beló alaposan belekeveredett a mondandójába, de jól érzi magát a stúdióban. Gergő Belót túljátszottnak véli, Viktort szürkének, önmagát meg az arany középútnak.

22:55 - Beló szerint ő a jobb. Viktor szerint meg ő. A grafikon szerint viszont Gergő, aki 52 százalékon áll.

22:47 - "Komoly előítéletek vannak az ex-elítéltekkel kapcsolatban." - Gergő ezen mondata kapcsán nehéz figyelmen kívül hagyni az RTL Klubhoz kötődő színész-műsorvezető ügyében múlt héten hirdetett másodfokú bírósági ítéletet.

22:46 - Gergő életét alaposan megváltoztatta az, hogy drogkereskedelemért valamivel több, mint 4 évet töltött börtönben. Ennek demonstrálására a bemutatkozó filmben kommandós jelenet és börtön is volt.

22:43 - Beló a strandon élet és halál ura, bevallása szerint ezer +- 100 nővel volt eddig dolga. Balázs erre rá is kérdez, Beló szerint a 45 éves kora alapján teljesen reális a szám.

22:40 - Viktorról a bemutatkozó filmjéből kiderül, hogy egy gyengéd úriember, aki nem kerüli a konfliktusokat.

22:33 - Mutatják az eredményt: Gergő komoly fölénnyel vezet, 60 százalékot gyűjtött az elmúlt két napban (azóta lehet szavazni az Alfahímekre).

22:32 - A fődíj havi 1 millió, egy lakás, egy autó meg egy nyaralás. Beló már látja magát a lakásban. Viktor magára szavazna.

22:30 - Az Alfahímek promójából kiderül, hogy a három úr mindegyike jómunkásember, mindegyikük egy-egy sarokcsiszolóval pózolt.

22:25 - Sebestyén Balázs a műsorvezető. A főcím sokat nem változott, a villa annál többet. A 42 versenyző 14 kategóriában indul a villába költözésért.

Gergő - Viktor - Beló. Ki nevet a végén?
Gergő - Viktor - Beló. Ki nevet a végén?

A 31 éves Gergő kapuvári, felszolgálóként dolgozik Budapesten. A fiú Dukai Regina testvére, kedvencei a képregény-adaptációk és a tetoválások.

Viktor 38 éves, Budapesten él, Key Account Managerként dolgozik és teljesen normálisnak vallja magát.

Úszómesterként dolgozik a 45 éves miskolci Beló, aki imád vízisízni is: szlalomban országos harmadik címet tudhat magáénak.

A show 22:20-kor kezdődik az RTL Klubon.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. alekínyó 2011. szeptember 16. 17:35
  „25. jasper: csak dolgozott,amíg Alekosz műsorában el nem indult és kedvet nem kapott a semmit tevéshez. Egyébként honnan tudod,hogy ott dolgozott? tán Te is a vendége voltál???”
 • 26. pancser 2011. szeptember 15. 15:26
  „Olvasom másutt, egy segédmunkás(nem bírt szakmát szerezni) egy munkanélküli(mert kerüli) és egy raktáros(jó kis raktár lehet, ha nélkülözni tudják) is versenyez. Ez lenne a nép, ilyenek a fiai? Nane má´!”
 • 25. jasper 2011. szeptember 15. 12:00
  „Az eggyik csaj meg Fertőszentmiklós kuplerályába dolgozik.JÓ EGY CSÜRHE LESSZ ODABENT.............”
 • 24. pancser 2011. szeptember 14. 19:11
  „Olyan országban élünk, ahol egy börtönviselt lehet sztár. Az ország mentális állapota lehangoló, ott tartok ha előttem valaki dicséri vagy akár pozitív hangon említi ezt a alja műsort hátat fordítok neki. És mindennek a tetejébe van itt olyan is aki azt hiszi, hogy a kritizáló hangok irigységről szólnak. Az ilyen is szánalmas, szánalmasabb az átlag szánalmasnál. Azt hiszi a jámbor, hogy mivel ős szívesen bekerülne más is így tenne. Ki mint él úgy ítél.”
 • 23. citylaci 2011. szeptember 14. 13:14
  „Ez így van 22-es!Az a baj hogy ebben a ....... világba mindenki mással foglakozik.Ha engem valami nem érdekel vagy nem szimpatikus azzal nem foglalkozom!Mindenki foglalkozzon magával,meg azokkal akik éppen fontosak számunkra,amilyen rohanó életet élünk úgy sincs nagyon időnk egymásra!Legalábbis én így gondolom.”
 • 22. árnyék 2011. szeptember 14. 09:00
  „Tisztelt Hozzászólók!
  Nem értlek Titeket! Ha számotokra annyira ellenérzést vált ki ez az ügy, ne foglalkozzatok vele, van elég tv csatorna nézzétek azt. Ti elítéltek mást, miközben talán sokaknak közületek jobbat tenne , ha magába tekintene. Én személyesen ugyan nem ismerem Gergőt, de ugy vélem valakinek egy fiatalkori ballépését nem kellene örökké a szemére vetni. A büntetését letöltötte, és senkinek nincsen joga pálcát törni felette. A bűneinek végső elitélése meg ugy sem Rátok van bízva !”
 • 21. gondolat1234 2011. szeptember 13. 22:00
  „Ugyan már... ti elhiszitek, hogy a közönség szavazatai alapján kerül be valaki ? Az egész jó előre le van zsírozva, mint a tegnapi is (esetleg ha mégis a szavazatokon múlik, akkor meg a rokonok-ismerősök tolják azokat..): Kinek kell bejutni, mit fog bent csinálni, meg a bulvárnak már a szaftos sztorik is át vannak adva, a többi meg parasztvakítás. 100 % volt, hogy a börtönviselt srác megy be. Jó lesz a sztorija hetekig a címlapokra. Nem tudni, hova tud még a kereskedelmi tévézés süllyedni, de ez már mindennek a legalja, hogy büszkén mutogatja magát egy börtöntöltelék... nyomdafestéket nem tűri, amit az ilyenekről gondolok, úgyhogy inkább abba is hagyom. Remélem az első szavazáson ő megy haza.”
 • 20. Star-Spangled 2011. szeptember 13. 20:03
  „Sajnalom,hogy az orszag igy ismeri meg KAPUVAR nevet!!!!! Tudom meglepo,de Kapuvar az orszag nagy reszenel
  foldrajzilag "ismeretlen"!!!:(((( Pl,sokan keverik Kaposvarral!!!!!!!”
 • 19. N.G 2011. szeptember 13. 19:56
  „Kedves Julianusz!

  Mit jelent az a szó hogy diplomás? Akinek nincs diplomája az már nem lehet akkor okos vagy művelt vagy tisztelet tudó? Én körömbe sok diplomás van de az egyik taplób mint a másik ! Ne egy szaros papír tegyen egy ember között külömbéget mert hogy diplomája van attól nem változik meg semmi. Ugyanolyan ember marad mint mint bár melyikünk. Szerintem hogy mennyire tisztelettudó az meg a nevelés kérdése. Ahogy egy gyereket nevelnek az úgy fog viselkedni is . Az még hogy valaki diplomás attól még lehet tohonya bunkó. Tisztelet a kivételnek. De akinek nem inge az nem veszi magára!”
 • 18. Julianusz 2011. szeptember 13. 16:58
  „Olyan ember még nem érvényesült az ilyen műsorokban, aki mondjuk huszon- harminc éves, diplomás, vagy szakmája van, DOLGOZOTT, nem modell, escort,stb volt, nem is modellként, tv-sként akar érvényesülni, csak a műveltségével, okosságával, talpraesettségével, tevékenységével, munkájával, egyszerűen példamutató benti életvitelével, társaihoz való viszonyával nyerni szeretne,nem huszonévesen műmellel, műszájal kápráztatja a tizen huszon éveseket, akik már lassan el is hiszik, hogy műmell, műszáj, műszempilla nélkül nem ér semmit egy nő. Néha ugyan akadt hasonló érték, de a balhésok, bunkók, üresfejű mamutogatók pillanatok alatt földbetaposták.
  De végül is igaz, hogy ez a való világ, csak mint ahogy előttem szóló írta, ugyanez köszön vissza a fórumokon, ahol mindenki világmegváltóan ossza az észt, alázza a másik véleményét, alpári stílusban, hergelik egymást, uszítanak, gyűlölködnek. Állami költségvetésen okoskodnak, de mindenki csak azt tartja jónak, ahogy ő pillanatnyilag jól járna. Ok okozati összefüggéseket már nem lát át, sőt, lehet, hogy odahaza még a családi költségvetés is elbukna, ha rábíznák.”
 • 17. traktoros 2011. szeptember 13. 16:38
  „Szerintem ebben az országban nincsen szüksége az embereknek ilyen vérlázitó dolgokra , amikor ugyis szarban az ország.A legtöbb adás arról szól hogyan vegyük le az embereket , mint a sapkát telefonáljon most és a müsor végén már sorsolják a nyertest.A villa egy szuper börtön az adófizetők pénzéből és még dolgozni sem kell, aztán még a nyeremény sem elhanyagolható. Önök pénzéből önöknek Ismerős mondat ugye?”
 • 16. empathia 2011. szeptember 13. 15:50
  „Gratulálok a szavazóknak, a nézőknek és a műsor készítőinek (azt hiszem nem kell említeni kik ezeknek a műsoroknak a készítői, kitalálói...)! Ez a srác Segal 2.”
 • 15. bocikriszti 2011. szeptember 13. 14:30
  „börtön viselt, drogfutár. jó példakép,:. vicc. csak nehogy megszokásból-mert ez is börtön-a szappant ledobálja tusolás közbe.:)”
 • 14. máris 2011. szeptember 13. 11:53
  „9. Vapera !

  Teljesen egyetértek Veled, -- mindenben !”
 • 13. józanparaszt 2011. szeptember 13. 11:43
  „szuper! börtöntöltelékek mint példaképek! hányás az egész”
 • 12. Epoxigyanta 2011. szeptember 13. 10:31
  „"Gongszó, dráma... "
  Emberek! Hova süllyedünk...?”
 • 11. alekínyó 2011. szeptember 13. 09:28
  „Istenem, még mindig vannak olyan <moderálva>,akik sms-t küldenek,mert azt hiszik,hogy ezen múlik, ki kerül be. A forgatókönyvet már rég megírták az RTL Klubnál. Alfahímek... ó, Istenem...meg bevállalós csajok. Ezeket az embereket várja Kovi is, meg a nyugati sexipar is. odavalók...”
 • 10. mekkmester 2011. szeptember 13. 09:25
  „teljesen érdektelen műsor, percemberekkel...”
 • 9. Vapera 2011. szeptember 13. 08:26
  „Fogadást mertem volna kötni, hogy Dukai Gergő kerül be a műsorba. Nem is értem, minek a beszavazás (de értem, pénz beszedés), úgyis előre tudni ki megy be. Pedig nem összeesküvés elmélet az agyam! A csatornának fel kellene vállalni, hogy ő választja ki az "érdekes" karaktereket.
  Az itt fanyalgóknak csak annyit: este 10 után lesz a VV5, nem kötelező nézni. De ahogy a Kisalföldben kommentelők egymásra acsarkodását, gyűlölködését olvasgatom (nem itt!), körülbelül ez a színvonal ebben az országban, ha tetszik, ha nem. Megfojtanák egymást nem egy házért, autóért, hanem politikai nézetkülönbség miatt.
  Ez a szánalmas, nem a VV5!”
 • 8. vanessa 2011. szeptember 13. 07:48
  „Szé jo reggelt kivánok,csak azt nem tudom, hogy ennyi pénzuk van, hogy az emeltdijas smsket elkuldik?majd szulök feltöltik, utána meg megy a sirás rivás, hogy drágaság van,Amig ilyen felesleges dolgokra tudnak költeni addig ne szoljon senki.A szulönek kéne elmagyarázni, a gyereknek, hogy erre felesleges költeni,amig ök keresik meg rá a pénzt.”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az apasággal csökken a vér tesztoszteronszintje

Lehetséges, hogy az apaság a férfi nemi hormon csökkenéséhez vezet - fedték fel szakemberek. Tovább olvasom