Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

VV5: Fecó vasalj! Jön Melinda!

A Kitartóan Küzdő, a Veszekedés Nagymestere és a Megtörhetetlen közül az utóbbi kapta a legtöbb voksot.

22:36 - Pénteken jönnek a valóságshow-veteránok.22:34 - Melinda 45 százalékkal nyer, 31-et kapott Kati, 22-őt pedig Valéria. Ma sem volt elég hosszú a beszavazóshow, hogy változzon a műsor elején ismertetett sorrend.

22:33 - Gongszó, dráma...

22:32 - Gergő, Veronika és Cristofel Katit, Seherzádé, Fecó, Kinga, Attila, Annamária és Dya Melindát várja a villába.

22:30 - Egy valódi nőt ígért Valéria, és jó befektetésnek nevezi a 95 forintos SMS-díjat. Kati rajzfilmfigura, ezért kell rá szavazni. Ezzel az erővel Dodó kacsára is lehetne. Melinda azt mondja, ő az igazi amazon. "Fecó, készítsd a vasalót, sok a vasalatlan ruhám!"

22:28 - Barátok, ismerősök gondoskodnak az állatokról. Attilát szemelte ki magának Melinda a villa pasijai közül.

22:25 - Melinda életművészettel foglalkozik. 30 éves, állatokat fogad be a telkére - macskákat, kutyákat. Melinda nem hagyja, hogy a pasik használják ki őt, inkább ő használja ki a pasikat. A kisfilmben egy kis füzetet mutat be, amelyben pasik adatai vannak felírva. Melinda telefonjaiból kiderül, hogy mind

22:24 - Kati határozott, erőszakos, temperamentumos, olaszos dög. Anyukáját szereti, de azért bármikor kiabál vele a reggeli miatt. Horváthék olyanok voltak, mint egy igazi olasz család, kiabálással váltak el egymástól. Kati bevágta az ajtót, és elviharzott otthonról.

22:13 - Miért vállalod mindezt? - kérdezi Lilu. - A kezdő jogászokat nem fizetik meg rendesen, a pénzért szeretnék a villába jutni - felei Valéria, aki ha nem kerül be, méltósággal viseli, és éli tovább az életét. Reklám jön, addig lehet emészgetni, hogy mit keres ebben a műsorban Valéria.

22:11 - Valéria 26 éves, jogászdoktori címe van. A VV miatt kirúgták, a családja is ellene fordult. Van egy teljesen le nem zárt kapcsolata, ami miatt nehezen tudna kapcsolatot felvállalni a villában. Egyetlen hibája van tehát, hogy bármit feláldozna a Való Világért.

22:09 - Melinda vezet, egy újabb kiabálógép néz ki nekünk pár hétre.22:05 - Kati egy hülye kis rajzfilmfigurának tartja magát. Osztjuk a véleményét. Valéria nem becsüli le az ellenfeleit. Végre egy normális ember. Kár, hgoy ez nagy eséllyel azt jelenti, hogy esélye sincs bejutni. Úgy látszik, ezúttal Melinda lesz az, aki minden mondatát a "szavazzatokrám" fordulatot üvöltve fejezi be.

22:04 - Valéria, Kati és Melinda jönnek: az amazonok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV5 09.22.: Anomália leverte a mosolygós gyilkost

Annamária egy pillanat alatt vérig sértette Kingát, aki sírva is fakadt, a skalpvadász kisgyerek… Tovább olvasom