Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

VV5: Eszter büntetést kapott, a többiek karácsonyi üzeneteket

Esztert eltiltották az otthonról érkezett információktól, amiért titokban kiküldött egy telefonszámot Veronikával a párbajon.
Gergő és Péter karácsony alkalmából megkapta az otthoni kispárnáját. Petit nem nagyon hatotta meg a dolog, Gergő viszont örömmel ölelgette az imádott ágyneműt. Eszter és Attila a kiválasztásról elmélkedett: az összeférhetetlen közölte, hogy nem esne neki jól, ha Esztike rádobná a jelet. Az ügyvédlányt ezután meg is büntették, amiért Veronikával titokban kicsempésztette volt barátja telefonszámát az utolsó párbajon, ezért ezentúl nem kaphat otthonról üzeneteket, így a karácsonyi videoüzenetét sem.


A villalakók megnézhették az otthonról érkezett karácsonyi üzeneteket: Serit anyukája és öccse, Verát a nővére és annak gyermeke, Gergőt anyukája, Pétert édesanyja, Csabát az egész családja, Fecót Angéla és a két fia, Kingát szülei, kutyája és tesója üdvözölte. Kérése ellenére Attila is kapott karácsonyi jókívánságokat szüleitől. Az összeférhetetlen ezt egyedül akarta megtekinteni, ezért kiküldte a nappaliból a többieket. Édesapja és édesanyja szívhez szóló szavai hallatán sírva fakadt az összeférhetetlen fiú. Péter észrevette, hogy a haverja meghatódott az otthonról jött kedves szavak hallatán, ezért boldogan keblére ölelte Attilát.

A kiválasztás után Kinga sírva ölelgette Attilát, Gergő pedig azon kezdett el aggodalmaskodni, hogy mi lesz, ha a kihíváson Vera nem Attilát, hanem Esztert fogja választani. Vera próbálta keménynek mutatni magát Fecó előtt, akit azzal vigasztalt, hogy őt semmi más nem érdekli, csak a fődíj megnyerése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balhé a karaokebárban: ütéssel felelt a kritikára

Nem viselte el a kritikát egy amerikai fiatalember, akinek az énekhangján élcelődtek egy ohiói… Tovább olvasom