Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

VV5: Dukai Regina nem nézi jó szemmel testvére és Seherezádé kapcsolatát

Kiakadt Dukai Regina a bátyjára, akit most a fél ország VV Gergőként ismert meg. A legjobban az fáj neki, hogy 4 év börtön után újra elhagyta családját, de Seherezádé is szúrja a szemét.
Négy éven át kellett nélkülöznie családjának Dukai Gergőt, aki mostanában vezetéknevét VV-re cserélte: a ValóVilág Alfahímje ennyi időn keresztül ült börtönben drogkereskedelem miatt, ám nem sokkal kiszabadulása után újra bezárkózott.

Igaz, ezúttal legalább testvére pontosan tudja, mi történik vele, de nehezen viseli, hogy az információk egyirányúak. Dukai Regina - merthogy róla van szó - a Fókuszban azt mondta, felfoghatatlan, hogyan képes négy év börtön után fél évre újra elvonulni a családjától, és ez kifejezetten fáj az énekesnő-modellnek. "Az az ember, akivel naponta tartottam a kapcsolatot, akivel megbeszéltem a problémáimat, az csak úgy elmegy és nincs ott" - fogalmazott.

Ettől függetlenül természetesen szurkol neki, hogy ha már bement a ValóVilágba - amivel egyébként nem értett egyet, de elfogadta a döntést -, akkor sikerüljön neki elérnie, hogy az ottléte hatására az élete pozitív fordulatot vegyen.

Regina nem örül Gergő és Seherezádé kapcsolatának. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársány Bence
Regina nem örül Gergő és Seherezádé kapcsolatának. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársány Bence

Arról is beszélt a kishúg, hogy aggódik, nehogy a társaiban vagy a nézőkben az a kép alakuljon ki, hogy Gergő hajlamos az agresszióra, ami egy bizonyos kisollós jelenet alapján feltételezhető: akkor a fiú nagyon kiakadt, mert valaki kivette az ollóját a nesszeszerből, de ami még inkább feldühítette, az a lapítás volt, hogy senki sem vállalta magára a tettét. "Attiláék már mondták, hogy biztosan veri a nőket, de azt kijelenthetem, hogy életében egy lányhoz erőszakosan nem nyúlt hozzá, ő egy kisállatot sem bántana" - kelt bátyja védelmére Regina.

Azt azonban egyáltalán nem nézi jó szemmel, hogy a hosszú ideje szingli Gergőre épp Seherezádé vetette ki a hálóját. Nem titkolta, hogy egyáltalán nem szimpatikus neki a lány, de mivel jól ismeri testvérét, tudja, hogy egyetlen perc alatt képes szerelmes lenni és ugyanennyi alatt kiábrándulni, így tehát bízik abban, hogy Sehri is csak futó kaland lesz a fiú életében.

Olvasóink írták

 • 6. ildikop71 2011. október 21. 16:18
  „egyetértek veletek. csapból is ők folynak. elegünk van az ocsmány műsorokból.”
 • 5. durva 2011. október 21. 13:51
  „kit érdekel ez a szar műsor? tegyék éjjelre és akit baromira érdekel nézze!!! A VALÓVILÁG AZ AMIBE ÉLÜNK ÉS NEM EZ! MERT EZ EGY LUXUS, SZARSÁG !!!! Én beköltöztetném őket egy c.....put ba és akkor majd rá jönnének, hogy az a VALÓVILÁG !!!!!!!!!!!!”
 • 4. bojtár 2011. október 21. 13:14
  „Dukai Regina,Dukai Gergő,Seherezádé --- ki ezek???”
 • 3. bn 2011. október 21. 12:57
  „az, hogy ő "végighaknizta" az összes ismertebb ember ágyát, az bezzeg nem zavarja...”
 • 2. spiderz 2011. október 21. 12:06
  „Egy bajom van a "CELEB"-ekkel, ...hogy léteznek. Annyi ráérő ember van ebben az országban, mintha mindegyiknek negyven olajkútja lenne.
  APEH ellenőrzést mindegyiknek! Különben meg kit érdekel, hogy ki mit csinál ott, és kivel.
  Amúgy egy régi mondás szerint aki k...vának áll, ne csodálkozzon ha meg.....

  Kenyér már nincs, hát cirkuszt a népnek!”
 • 1. GD 2011. október 21. 11:48
  „Micsoda hatalmas problémái vannak, ennél nagyobb gondja az életbe ne legyen....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját sorozatot kaphat Csizmás, a kandúr

Igen jó közönségvisszhangot kapott a Csizmás, a kandúr az elővetítéseken, ezért könnyen lehet, hogy… Tovább olvasom