Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

VV5: Cristofel vadássza a skalpokat

Az Elképesztően Menő, a Egzotikusan Szexis vagy az Ellenállhatatlan mérkőzött meg, a kubai szoliszökevény költözhetett.
22:35 - Csütörtökön jönnek az amazonok. Félek, hogy mi lesz itt holnap.

22:33 - Szili 37 százalékot kapott, Márkó 17-re tornázta fel a szavazati arányát, az estét azonban Cristofel nyerte 45 százalékkal. A dolog annyira feldobja az Egzotikusan Szexist, hogy bazmegol még egy jóízűt, és kishíján lebontja a stúdiót a barátaival. Balázs nagyon boldog, mire végre Cristofel elhagyja a stúdiót.

22:31 - Gongszó, dráma... És végre csend.

22:29 - Nézzük a villalakókat! Gergő, Seherezádé, Attila és Veronika Márkót várja. Fecó és Kinga Cristofelt látná szívesen a villában. Szili nevét mondja Annamária és Dya.

22:26 - Kortesbeszédek: őszinte, nem szerepet játszó srácot ígért Márkó, Cristofel szerint az országnak egy kubai csődör kell (Balázs pályafutása mérföldkövének nevezi Cristofel újabb táncát). Szili egy pörgős fiatalembert ígér, a másik kettő fiút pedig visszaküldetné az iskolába.

22:25 - Nem érzi konkurenciónak a villában lévő férfiakat Szili, aki elmondja azt is, hogy a film elkészülte óta már szakított a barátnőjével, mert ő skalpvadász. No comment.

22:24 - Szili bemutatkozó filmjéből kiderül, hogy Szili a vezetékneve a Zsolt névre (is) hallgató fiúnak, aki villanyszerelő és focizik. Neki mindent a nők jelentenek. De van barátnője is, akivel két hete van együtt. A csaj sírva engedte el, de a nővére is megkönnyezte. Azért akar nyerni, hogy ő legyen a leghíresebb focista az országban. Ez azért elég kemény kritika a sportág magyarországi helyzetére vonatkozóan is.

22:21 - Cristofel Seherezádéval kezdené a villában: nem lesz neki olasz meló, neki kubai meló kell - mondja tánc előtt. Aztán táncol persze, vagy valamit csinál, amit Balázs táncnak nevez. 

22:17 - Cristofel filmjét látjuk. Különlegesnek látja magát, mert nincs benne hiba. Még a szerenység sem túl sok benne, ugye... Az összes lány tetszétét el akarja nyerni, még a nagymamákra is gondol. A filmben szoliba bújik, aztán gyúr, meg úszik. Amúgy szegény körülmények között él, de amivel csak tudja, támogatja a családját. Ha az utóbbi két mondat között ellentétet vélnek felfedezni, nem Önökben van a hiba.

22:10 - Balázs kérdez, Márkó válaszol: a fiú 70 fölötti skalpnál jár, de 80 még nincs. Több kérdésre esély sincs, úgyis kiabálásba torkollna. Reklám után folytatjuk.

22:09 - Márk 21 éves, főiskolás, stramm fiúnak tartja magát. Azt mondja, a bulizós lányokat bárki megkaphatja, a kottafejek, okostojások és prűd lányok nem kellenek neki. A flegmákat ellenben akarja, mert kihívást jelentenek. és azt mondja, hogy vannak még "a nők", érzelmek esetén csak ők játszanak. Még szerencse. "Amikor mozgok, árad belőlem a szexualitás, és ezt ki is használom." Igen, és legnagyobb erényed a szerénység. Kosarazásnál Márkó visszafogta magát, mert nagyon megverte volna a haverjait. Szerénység, szerénység, ez az! A barátai két bombázót hívtak neki a beköltözés előtti búcsúra, akikkel hajnalig sakkoztak. Vajon hányszor kaptak a lányok susztermattot?

22:06 - Íme az állás:


22:05 - A három úr (?), amint észreveszi, hogy veszi őket a kamera, felpattan, kiabálni, táncolni kezd és izmait mutogatja. Balázs poénkodik: "Most nem mutat a kamera, most kifújhatjátok a levegőt egy kicsit."

22:04 - Némi kiabálás, szavazzrámozás után "Szavazzatok bazmeg!" - üvölti egy hang. Cristofelé. 12-es karikánál ez talán elmegy.

22:02 - Az eposzi jelzőket hagyjuk, mindhárman besétáltak-táncoltak-izmoztak a stúdióba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyakleves: a pénzügyminiszter felpofozott egy fiatalembert

Miroslav Kalousek cseh pénzügyminiszter szerdán felpofozott egy fiatalembert, mert durván sértegette… Tovább olvasom