Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

VV5: Bandi a szüzességét hagyná a villában

A szüzeké az eddigi legszorosabb végeredmény: négy százalékkal nyerte meg a beszavazóshow-t Bandi.


23:00 - Annamária magára vette a barna csajt, ez már biztos. De hogy Bandi kire gondolt, az legfeljebb holnap derül majd ki.

22:59 - Az érzékenylelkűek közül küld be valakit a nép hétfőn.

22:56 - Bandi költözhet a villába, az eddigi legszorosabb végeredményt hozta a mai beszavazás. Annamari, reszkess!22:55 - Gongszó, dráma...

22:54 - Gergő, Sehrezádé, Fecó, Kinga, Attila, Veronika, Annamária, Dya, Cristofel Tomit várja, Melinda és Péter Ferit szeretné várni a villába. Bandi nevére Annamária tiltakozik. Végülis Annamária barna...

22:51 - Kortesbeszédek: Tomi drámai bejelentést tesz, ő nem szűz, hanem ikrek. Muhahah. Feri összeszedett volt, mint Fásy Ádám. Bandi kedves, aranyos srác. Nyerni akart és veszíteni (bejutást nyerni, és szüzességet veszíteni).

22:49 - A három kisfilm elképesztően szürreális. Bandi elmondja, hogy már kinézett magának egy lányt a villában (egy barnát, Seherezádé és Kinga szívéről legördült egy nagy kő).

22:45 - Bandi csókolózott már, de a szexig még nem jutott el. Azt már most tudjuk, hogy Bandit is megfertőzte a szék, ő is kiabál és közbeszól, bárkit is kérdeznek. Bandi 20 éves, még sose volt kalandja. Bulit csaptak a csomagolás előtt, valami műveltségi játékot játszott Bandi két haverjával. Az, hogy Heléna Hellénának mondja, sejtet valamit a srác IQ-járól.

22:41 - Feri kicsi faluban él, ott furikázik háromütemű kombi Wartburgjával. Feri nem tud félrevonulni sehová. Feri otthagyta a barátnőjét (nem is olyan rég, három éve), mert félt a kötöttségektől. Anyuci a csomagba tett savanyúságot meg szalámit is. Az egész család sírt a búcsúzáskor, a nagypapa aztán szájharmónikázni kezdett a tolókocsiban, miközben a család elhúz jobbra. Mint egy csehszlovák vígjátékban. Feri azt mondja, azért akar a villába menni, mert a teste készen áll a bevetésre.

22:29 - Tomi WoWozik, 21 éves, angol szakos egyetemista. A szerelmét is a WoW közben találta meg (hogy, hogy nem, épp a kamerák előtt), elmentünk vele rózsát venni, és lebőgni, mert a randira a csaj nem jött el. Tomi arcán könnycsepp gördül végig a csalódás miatt, naplemente van, utána nagy családi ölelés, a nézők meg egyszerre röhögnek és küzdenek a cukorszirup okozta hányingerrel.

22:28 - Óriási az öröm a villában, hogy a szüzek jönnek. Veronika valami katonai rádiót vehetne le magáról, ha épp rajta lenne, de mivel nincs, ezért még egy napig viselheti a militari stílusú kiegészítőt. Hogy ez mi is, és miért van Alekosz exének hátán, azt talán majd holnap megtudjuk.

22:26 - Ilyen se volt még, megmutatták az állást, de hogy kinek, azt nem tudni, mivel csak a főnyereményként járó autóreklámot láttuk hosszú ideig, de sem Lilut, sem a stúdiót, sem a szavazás állását nem. Valaki biztosan vezet.

22:24 - "Hogyan "bulizol ezerrel", Bandi? Leveszed a mellényt?" - kérdezi Lilu. Csapatjuk - szól a válasz. Feri partyarcnak tartja magát, Tomi pedig nem tartja nagynak a mellényét.  

22:22 - A Megrögzötten Szűz Tomi félénken bújuk ki a színfalak mögül, az Éppenhogycsak érintett Feri magabiztosabb, a Roppantul Romlatlan Bandi csókokat dobál: elérkeztünk a beszavazóshow-k legmélyebbikéhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hererák - Durva videó vagy így kellene felvilágosítani?

Rhian Sugden fehérneműmodell videóban mutatja meg, hogyan tapintható ki helyesen a hererák. Videó… Tovább olvasom