Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

VV5: Attila lett a legösszeférhetetlenebb

A kiabáló katona és a rigolyás győri kereskedő nem jutott a villába: Attila lett az ötödik villalakó.

23:05 - Szombaton nemcsak költözés lesz, hanem beszavazóshow is: jönnek Alekosz exei. Kukker családja ellenben csalódott lesz, apa megy haza, Tibor meg szivathatja tovább a fiát, de legalább nem marad le jövendő gyermeke születéséről. Ez van, mi viszont szombaton újra jövünk.

23:04 - A villába Attila költözik, valamivel 50 százalék alatt maradt, de így is bőven nyerte az összeférhetetlenek kategóriáját. Ma sem dőlt meg tehát az eddigi trend. Attila felpattan, egyetlen emberhez megy oda a nézőtér korlátjánál. Egy félmondatot sikerül elcsípni: "...a mosógépet, azt kössétek ki!" "Csak két barátom van: Lala komám a kutyára vigyáz, Karcsi meg itt van velem" - mondja Lilu kérdésére Attila, hogy miért csak egy ember kisérte el a műsorba.

VV Attila
VV Attila

23:03 - Lilu szerint ez volt a legizgalmasabb beszavazóshow. Hát, mi azért többet vártunk egy kiabáló katonánál és egy rigolyás ruhamodellnél... Jogos lesz Attila győzelme.

23:02 - Gongszó, dráma...

23:01 - Kortesbeszédek jönnek, húsz másodpercben. Tibor üvölti: "Nem rendelkezem szexipari múlttal, de a négy danos szivatás nagymestere vagyok". Láttuk a fiánál, igen! Attila: "Aki sokat ígér, keveset ad - ez igaz Tiborra és Kukkerre. Én nem szórakozni, hanem szórakoztatni és manipulálni jöttem." Kukker a ravasz fickó fondorlatos történetéról beszél, és estéről estére jó szórakozást ígér a tévénézőknek és a rádióhallgatóknak.

22:59 - Attila a csendet várja - ebben a műsorban hiába.

22:58 - "Ez nem a vándorcirkusz, szavazzatok rám" - üvöltözi Tibor, amikor Lilu Kukkerről kérdezi. Attila megint kapuzárásozik. Kukker szerint viszont Magyarország szereti a vándorcirkuszokat, ezért kell rá szavazni.

22:54 - Kukker a bemutatkozó filmjében az egyik győri bevásárlóközpontban sétál átala szexinek tartott ruhákban. Rigolyái is vannak - ezeket láthatjuk is: térkőszegély mellett fűnyírás után ott maradt fűszálakat nyír és nem vízszintben lévő képeket állít vízszintbe. Meg felmorzsaporszívóz a fia után. "Apa bement, itt a nyugalom" - szerinte a családja így engedte el otthonról.

22:52 - Kicsit paranoid ez az Attila, de Tibor szerint nem James Bond, hanem Nevem Senki. Csak úgy durrognak a humorpatronok.

22:49 - Még senkinek sem vérzik a feje, úgyhogy valószínűleg béke volt a szünet alatt. Az internetes vállalkozásokkal foglalkozó Attila otthon dolgozik, nem új számára tehát a bezártság. Taktikai játékokban nagyon jó, így a VV-ben is jól boldogulna. Kedvenc poénja, hogy álneveken hívja fel ügyfeleit, és saját maga munkatársaként mutatkozik be. Ha ez neki így jó, lelke rajta! Attila elbúcsúzott a kutyájától (azért reméljük, lesz, aki gondozza), és azzal a gondolattal jött a villába, hogy ezt a játékot neki találták ki.

22:47 - A reklámszünetben csak egy adat: az eddigi négy beszavazóshow alatt egyszer sem fordult még elő, hogy változott volna a sorrend a műsor elején mutatotthoz képest. A 65 százalék elég komoly előnynek tűnik, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy Attila fog szombaton a villába költözni.

22:44 - Az előző szériából Laci kerül szóba, ő is rendelkezett egyenruhás múlttal, aztán mi lett vele! Tibor szerint Laci gyenge volt, azért esett ki. Kukker véleménye Tiborról, hogy jól látja Laci helyzetét. Attila mosolyogva közli, hogy két megöregedni vágyó ember ül mellette, szerinte Kukker és Tibor is kapuzárási pánikkal küzd. Tibor ordítva közli, hogy élete teljében van, Kukker meg a vörös-fekete ruhakölteményét rázogatva kérdezi, hogy úgy néz-e ki, mint egy felnőtt. Mielőtt a szócsata ökölharccá erősödne, Lilu elküld mindenkit egy reklámszünetre.

22:41 - Tibor 41 éves, katona, aki ha fegyvert fog, olyan mint a Terminátor. Ezt ő maga mondja. Megjárta Koszovót és Afganisztánt is. Naponta edz, fut a Margitszigeten és árnyékbokszol valamilyen betondzsungel közepén. A fiának a kamerák előtt ordítja le a fejét, mert rendetlenség van a szobájában, és lenyomat vele tíz fekvőtámaszt is. A gyerek biztosan imádja ezért az apját, látom magam előtt, ahogy hétfőn a csajok mennek oda hozzá a suliban, hogy látták a tévében... A búcsú közben a síró asszonyát azzal vigasztalta Tibor, hogy egy missziót teljesít a műsorral. Ha mégsem jut a villába, akkor legalább jelen lehet a gyermeke születésénél.

22:38 - Íme az állás: Tibor 12, Attila 65, Kukker 23 százalékon áll. Lilu szavazásra buztító felhívása alatt Tiborból tör elő az "énvagyokalegjobb, szavazzatokrám!" című monológ, csatlakozva az elmúlt néhány adás ordítozó figuráihoz, például Fecóhoz és a három szenvedélyes amazonhoz.

22:37 - Tibor öntörvényű, nem fog alkalmazkodni senkihez, majd mindenki hozzá fog alkalmazkodni. Aki nem, az gyenge, az kiesett - mondja. Attila szerint a két vetélytársa jelmezben érkezett, és a jelmez mindig takar valamit. Kukker azt mondja, hozzá tartoznak a jelmezek az egyéniségéhez.

22:33 - Lilu szólítja a stúdióba a félelmetes Tibort, a magányos manipulátort, Attilát, és a megdöbbentően különc Kukkert. Utóbbi vörös-fekete egyberuciban érkezik. Lilu megdicséri Kukker stylistját, a többiek csendben méregetik a Kukker-jelenséget.

A péntek esti beszavazóshow-ba az összeférhetetlenek érkeznek.

Attila, Kukker és Tibort.
Attila, Kukker és Tibort.

Tibor katona. És katonás. Tisztességes, utálja a hazugokat. 41 éves, küzdősportot űz, érmeket is szerzett már. Célja a műsorba kerüléssel, hogy az egész ország megismerje, mert hát a katonák is emberek.

A foglalkozását "ötletgazda"-ként jelölte meg a 33 éves Attila, aki Gyomán él. Az ő sportága a látvány kondi.

Kukker győri kereskedő. 38 éves, szeret futni és az eget is szívesen bámulja. Extrém sportja - tessék kapaszkodni! - japán fiúk kukkolása a strandon :)

Olvasóink írták

 • 5. BudaiKr 2011. szeptember 18. 10:52
  „pedig kukker jó ebben a meleg szerepben, nem kell megjátszania magát hozzá.”
 • 4. gonzo 2011. szeptember 17. 12:35
  „Szóval ennek a vévékukkernek gyereke van?Azonnal tárcsázom a gyámhatóságot...:)”
 • 3. Ladyzsu 2011. szeptember 17. 10:34
  „Most olcsóbb lesz a kenyér ?!”
 • 2. miracle 2011. szeptember 17. 10:11
  „És ?”
 • 1. xy55 2011. szeptember 17. 01:05
  „Na,ezek szerint megkezdődik a legújabb proli-show! Hajrá Magyarország...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titokban kellett dohányoznia, belehalt

Mintegy száz alkalmazott tüntetett csütörtökön annak a piteşti-i gyárnak az udvarán, ahol előző nap… Tovább olvasom